שלום,
החלטתי לעבור מהטריסיטי ל mp3 300. שמעתי המלצות שונות לגבי הדגם החדש (מ2104) לעומת הישן. כשהעיקרית בינייהם שהתוספת של בטיחות אקטיבית לא משמעותית.
אשמח לקבל התייחסות ובכלל חוות דעת על הדגמים מבחינת אמינות, תחזוקה וכו'.
תודה
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
אני קניתי 400 סמ"ק שנת 2011 ב9000₪
הדגם החדש עולה הרבה יותר.
חדש מהחברה 500 סמ"ק עולה 52,000₪
אם יש לך אפשרות ללכת על קטנוע חדיש יותר זה עדיף, לדגם החדש יש הרבה יתרונות כמו סנכרון עם אפליקציה, abs, asr ואמינות משופרת
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
אתה יכול לקרוא כאן על ההבדלים
http://katnoim.co.il/piaggio-mp500-test/
לדעתי מה שלא תבחר, זו בחירה נכונה
אני רוכב על הmp3 400 מרוצה מאוד מהכלי. ממליץ לך להתייעץ עם המוסך שמטפל לי בכלי. זה מוסך מורשה של עופר אבניר. מוסך שעובד המון על הmp3 ומטפל גם בכלים של מגן דוד אדום. בקיצור אלוף. וגם בחור נחמד וישר קוראים למוסך cra ולבעלים שמעון זה המספר שלו 0523335373 בהצלחה
[QUOTE=ARIE1985;130533]אני רוכב על הmp3 400 מרוצה מאוד מהכלי. ממליץ לך להתייעץ עם המוסך שמטפל לי בכלי. זה מוסך מורשה של עופר אבניר. מוסך שעובד המון על הmp3 ומטפל גם בכלים של מגן דוד אדום. בקיצור אלוף. וגם בחור נחמד וישר קוראים למוסך cra ולבעלים שמעון זה המספר שלו 0523335373 בהצלחה[/QUOTE
תודה רבה,
דיברתי איתו וקיבלתי את כל התשובות והנמקות. בהחלט אחלה בחור.
התשובה בקצרה שהדגם היישן יותר עדיף על הדגם החדש, החדש כבד בהרבה ולא מתאים למנוע. גם האמינות טובה.
תודה לכל העונים,
שנה טובה
אשמח לדעת מה הסיבות שבאמת הדגם החדש פחות מומלץ מקודמו. בנוסף, מה המחירים הסבירים לmp3 250 משנת 2012 ומעלה שלא היה ממשלתי ועם ק"מ סביר של 30kkm?
הסיבה היחידה שהדגם הישן טוב יותר מהחדש היא כדי שתבקר יותר במוסך.
שטויות במיץ, ברור שעדיף קטנוע חדש מאשר ישן, לך תדע לכמה תקלות אתה נכנס.
אני רוכב על 400, ואם אתה נוסע על בסיס קבוע בבין עירוני קח את ה500.
נוסע משולב 12 ק"מ לכל כיוון אז 250 יספיק לי. אני גם לא רוצה לעבור את הנפח הזה כדי להישאר במדרגת הביטוח הנמוכה.
מהן המחלות הנפוצות של הקטנועים מהסוג הזה?
חוץ מזה שרובם היו ממשלתיים.
נערך לאחרונה על ידי tomy669; 05-09-2018 בשעה 20:49.
עדיף ממשלתי מטופל עם ק"מ נמוך, מפרטי מוזנח עם ק"מ ויד גבוהים.
אשמח לשמוע מהן המחלות הנפוצות של הmp3 250. ראיתי כאלה שהחליפו רדיאטור, משאבת מים. מה יכולות להיות הסיבות לכך.
אין לי נסיון עם 250 לכן בדקתי עבורך, המנוע הזה אמין מאוד משמש גם את הxevo 250.
החלפת רדיאטור יכולה להיות בגלל תאונה בחזית, קורוזיה בגלל הזנחה של הנוזל קירור, או פגם בייצור.
מהנסיון שלי במכוניות משאבת מים לא תקינה גורמת נזק לרדיאטור, משאבה היא מנוע חשמלי שיש לו בלאי טבעי, גם משאבת דלק הולכת לפעמים.
התקלות הכי נפוצות בmp3 הן בtilt lock, החל מהכפתור, חיישן ועד המנועים הקטנים שסוגרים את השסתום.
אבל לפעמים הבעיה היא מצבר חלש, או בעיה בטעינה.
משאבת מים היא לא חשמלית, והיא בטח לא גורמת נזק לרדיאטור.
תשתדל לכתוב בפורום הטכני רק דברים שאתה יודע.