אני רואה המון פרסומות דרושים לאחרונה. מה דעתכם על הקריירה? יש פה חבר'ה בשירות?

אני רואה המון פרסומות דרושים לאחרונה. מה דעתכם על הקריירה? יש פה חבר'ה בשירות?
1000RR

כי ככה סופסוף ניתקל בשוטרים איכותיים עם ראש על הכתפיים.
כולכם פה נגד השוטרים, סביר להניח מהיתקלות כזו אחרת, מוצדקת יותר או פחות... אבל העובדה היא שכל עוד לא יגיע דם חדש ואיכותי לארגון, התרבות בו והאיכות בו לא תשתנה.
אז למה כן? תחושת שליחות, אהבת הרכיבה, שינוי הגישה הקיימת מבפנים.
למה לא? השכר, היחס מהציבור (ע"ע התגובות בפוסט זה) השחיקה והסיכון..
שווה לבחון אפשרות התנדבות ליחידה, למי שלא רוצה לפספס את המליונים שהוא עושה בשוק הפרטי ועדיין מעוניין לתרום.
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

האבסורד הוא שאנשים שומרי חוק, לדוגמה אמא שלי... כשעוצר אותה שוטר היא מפחדת, למה היא מפחדת? אין לה ממה לפחד משוטר שאמור לשמור עליה כאזרחית, אבל הפחד עדיין קיים.
המערכת רקובה מבפנים ולא תשתנה, מדינת משטרה ומדינת צבא. מנהלים בשוק הפרטי שיוצאים מקצונה מנהלים כמו קצינים, כמו מפקדים, למה? כי המדינה הכניסה את זה לכל אזרח.
השוטרים, ביחד עם המורים והרופאים בשוק הציבורי, הם הציבור הכי אומלל בשירות המדינה. הם עובדים כמו חמורים בשביל להרוויח משכורת משפילה ויחס משפיל עוד יותר, הן מהאזרחים (הלקוח) והן מהמדינה (המעביד).
מחזק גם את דבריו של edgaroviz, אזרח לא צריך 'לפחד' משוטר.
בחו''ל (במקומות שבהם הייתי) אין בעיה לפנות לשוטר ברחוב לכל דבר שהוא, משאלה 'תיירותית' ועד תלונה על כל דבר שהוא. בארץ לא הייתי פונה לשוטר ברחוב גם אם היו בו רק שוטרים. לך תדע על איזה ביריון חובב שררה וכוח תיפול ועם מה תצא משם.

אם אתה רוצה להיות מ*אק רשמי לך על זה.
כסף ומקצוע זה לא.

תלוי מה המניע שלך
קח בחשבון שזו עבודה לא קלה בתנאי חום קור.
כמובן שרמת העצבים היא גבוהה (אם מדובר בתנועה והאמת שגם ביס"מ).
מאידך כן יש אפשרויות קידום ומעבר בתוך האירגון והמון תנאים שהם לא רעים כלל ( לא בהכרח הולמים את עבודת השוטר).
ולבסוף יש פטור מדוחות משטרה ידניים.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
התשובה מתחלקת לשתיים:
א. אם אתה סתום, עבודה במשטרה יכולה להיות מקום עבודה מצוין, בסביבה אוהדת, מלאה בסתומים בלומים, אם אפשרות לשעות נוספות ומשכורת סבירה בהחלט.
ב. אם אתה, מי שאני חושב שאתה, המשטרה יכולה להיות מקום עבודה מעולה, מעניין, מאתגר, עם אפשרויות קידום מעולות, תפקידי קצונה מרתקים, פריסה רחבה בכל הארץ והעיקר, אפשרות ליציאה לפנסיה מוקדמת, נדיבה ביותר ואם תבחר לאחר היציאה לפנסיה, לפתוח קריירה שנייה, לא תצטרך להתאמץ. קציני משטרה בדרגות רב פקד וסגן ניצב, נחטפים כמו לחמניות חמות למשרדי חוקרים פרטיים ועבודות ביטחונית אחרות.
Erez Ronen
גם שליח יכול.
המשכורת שמתכנת ירוויח בחודש יכולה להגיע לזו של שוטר ברבעון או של שליח בחצי שנה...

אמממ לך תהיה ג'וניור בחברת הייטק ותרוויח בחודש מה שתרוויח שם בחצי שנה. אם אתה טוב ומתעניין במה שאתה לומד, גם תרוויח בחודש מה שתרוויח שם בשנה.
לרכב על אופנוע זה מה שמעניין אותך? תחסוך מספיק ותוכל לצאת לפנסיה מוקדמת גם בלי המשטרה.
בפוסטר כתוב שכל מה שאתה צריך זה תעודת בגרות ורישיון נהיגה, זה לא נראה לך חשוד?
**עריכה: לא תעודת בגרות, אלא 12 שנות לימוד. זה לא נראה לך יותר חשוד?