נראה לי שאתה התבלבלת
מבחינת מחיר הבמו הוא הכי זול (וגם מרגיש הכי זול, דגם חדש ומעודכן יוצא ב2019) ואחריו הימאהה / אפריליה (שניהם עולים כמעט אותו הדבר - הגרסה הרגילה של הטואנו), הגרסה היקרה של הטואנו והקטמ.
מבחינת האופנועים שרשמת, המונסטר בכלל לא רלוונטי ולא מוגדר כסופר נייקד.
הרביעייה למעלה נחשבת למובילה לפחות על ידי כל מיני מגזינים אלמונים ולא נחשבים כמו MCN...
השאר זה כבר עניין של בחירה וטעם אישי שלכל אחד מהאופנועים יש את היתרון שלו.
אחרי הנסיעה על הבמו ההתלבטות שלי הייתה בין הטואנו לימאהה.
מה שהכריע את הכף, אצלי באופן אישי, היו מספר נקודות:
*תנוחת הישיבה בטואנו יותר ספורטיבית מימאהה ודומה יותר לבמו - תנוחת רכיבה קרובה יותר לזאת של סופר-ספורט שאני אישית לא מתחבר אליה.
*מתלים - לי היה חשוב באופנוע הבא שיהיו מתלים חשמליים. אצל במו היה ניתן לבצע הזמנה אבל ההמתנה לוקחת חודשים ארוכים ולאופנוע היו במלא חסרונות אחרים בשבילי.
אני יכול להגיד היום שמדובר ביציאה מטורפת! ביום יום אפשר לכוון את המתלים בלחיצת כפתור למצב רך והאופנוע פשוט "מגהץ" את הכביש ובסופ"ש מעבירים למצב ספורט והאופנוע נוקשה ומרגיש נכון יותר לרכיבה ספורטיבית.
השינוי ממש מורגש והופך את האופנוע לשני אופנועים באופנוע אחד.
*אין אופנוע מבחן זמין לטואנו, ניתן רק להתרשם ממנו בסוכנות.
*מראה - אני אישית יותר מתחבר לנייקדים והטואנו הוא היחידי שנראה כמו סופר ספורט ולא נייקד.
*זמינות - שאני התעניינתי היה במלאי רק צבע אחד מהדגם הרגיל והפאקטורי דרש המתנה של חודשים.
*עסקה - הטואנו לאחר משא ומתן, היה היקר ביותר בצורה משמעותית מהמתחרים. לא הנקודה הכי חשובה כי הבמו הוא הכי זול ובכל זאת לא לקחתי אותו, אבל עדיין.
תודה על האיחולים!