היי, שלום לכולם. לכולכם אני חדש כאן, אני אומנם קורא באתר המון שנים עוד באתר הישן. לפני שהחלטתי להתחבר ולשתף, יצא לי לקרוא מלא בפורומים ויש פה חבר'ה מדהימים עם נתינה, לב רחב ושפע מידע שהם מוכנים לחלוק וזו הסיבה שאני כאן.
אני לא אופנוען בהגדרה, ואין לי נסיון רכיבה בשפע אני בא דיי תם למרות שאני כבר בן 28, אהבה לדו גלגלי תמיד הייתה לי, תמיד זה היה נראה לי מגניב וגם אחי ושאר משפחה וקרובים רוכבים ורכבו. אני גם מתנייד על ג'וי רייד 125 מעל 5 שנים. ותאמינו לי הייתי נהנה מהדרך, לאחרונה חשקה נפשי באופנוע.
תמיד היה לי אופנוע בראש תמיד אהבתי את הdr650 מה גם שהוא מתאים לa1 אני מאמין שאתחבר לאופי הרכיבה (לא חזיר גז לפי השפה באתר) ולא משחיז, בחור דיי רגוע שרוצה לסוע עם הבת זוג וציוד ולטייל בארץ ישראל היפה במהירות שיוט של 120/130 ( זה אפשרי בוודאות) עם קצת רזרבות ובקיצור להנות. כמו שכבר ידעתי מרוב שנותיי כאן לא ללכת על חדש קניתי שנת 2003 שמור מאוד ואני מרוגש כמו ילד בן 16. הבעיה שהרשיון שלי לא תואם, אני עם a2, התחלתי שיעורי נהיגה הכל הולך חלק, האופנוע מחכה לי קשור ושמור, ומרביץ שיעורים לגמריי עף על הרישיון, נוסע זהיר בשיעורים ומתרכז במה יהיה בטסט והולך לי טוב.. עד היום, היום נפלתי בשיעור פעמיים, פעם ראשונה נכנסתי לשמיניות אחרי שלא רכבתי זמן מה בגלל החגים ותיק תק מצאתי את עצמי על הרצפה שהאופנוע נפל לי ישירות לרגל, מניח שהכתיבה הלא מסודרת והבלאגן שנוצר בכתיבה זה עקב התרגשות יתר וניסיונות כושלים לחדול לשים לב לדופק שנובע לי מהרגל עקב המכה, לא אכפת לי מהמכה ולא אכפת לי ליפול זה חלק מזה פשוט ירד לי הביטחון לגמריי, הרס טוטאלי, לא יודע למה זה קרה ואיך נהגתי בצורה כזו. לא היה לי חיבור עם האופנוע, לא ידעתי באיזה הילוך לעשות דברים, לפני זה הייתי פיקס ומוכן לטסט, זה היה לי טבעי. המורים ניסו לעודד אותי, מעולם לא נפלתי ותמיד ניגשתי לכלי בכבוד. המורה אמר שהוא יגיש אותי עדיין ושזה קורה ולא לקחת ללב קורה גם לו אם הוא לא ירכב שבוע, אני לא מאמין לו אבל עדיין מצאתי בזה קצת נחמה. אשמח לתשובות, מצטער על הבלאגן בשרשור, ניסתי לפרט כמה שיכולתי.
😊