תוצאות 1 עד 12 מ 12

אשכול: קוד לבוש

Junior Member

קוד לבוש

אחרי 5 שנים של רכיבה על אופנועי כביש קטנים, אני עובר לליגה של הגדולים עם r6.
    עד עכשיו רכבתי עם קסדה טובה, מעיל וכפפות בינוניים וג'ינס.
    מאחר ואני מבין כי זה לא המיגון האידיאלי, התייעצתי עם מספר אנשים ושמעתי דעות לפה ולשם.

הייתי שמח לדעת איך חברי הפורום שרוכבים על אופנועי ספורט מתמגנים ברכיבה יום-יומית \ רכיבה טיפה יותר עצבנית בסופ"ש.
    בפרט בנקודות הבאות :

- על איזה מעיל הייתם ממליצים ? האם זה ריאלי ללבוש מעיל עור בקיץ הישראלי ?
    - מיגוני ברכיים בנסיעה יום-יומית ?

Senior Member
    לא על סופר ספורט עבר על ספורט טורינג 800 סמ"ק. לא חושב שביום יום יש לך הרבה מה לשנות, מעיל עור בקיץ הישראלי הוא סיוט. לך על מעילי רשת לקיץ יש המון דגמים. מגיני ברכיים יהיו בעייתיים עם התנוחה של הסופרספורט והפירינג, נסה לבדוק מכנסיים עם מיגון ברכיים מובנה או מגן ברכיים עם גרב אלסטית שאפשר ללבוש ישירות על הרגל מתחת למכנס.

בנוגע לכפפות ביומיום מספיק כפפות עור או משולבות עם בד באורך קצר או בינוני, לא הכפפות סופרספורט הארוכות.

תתחדש, תהנה וכמובן ברגוע...
    Tracer 900

Member הסמל האישי של ducati boy
    יש לי מעיל עור מאוורר מאוד נוח גם בקיץ ביחוד בשבתות שרוכבים במהירות יותר גבוהה
    הנה הוא:

9FFB071E-A981-43DB-90A6-3454E764391D-27975-00001E181AE6ED4E.jpg
    ducati monster 796 2014:- טוטאלוס

עכשיו: ducati supersport 939

Member
    שורט וחולצה ביומיום.
    חליפת רכיבה בהתגרזנות (לא בכביש הציבורי חס וחלילה)

Banned
    לא ספוטיבי. בקיץ מעבר לקסדה וכפפות חם לי מידי. גופייה וג'ינס לרוב
    בשביל נסיעות ארוכות מיגון מלא. מלא.

Junior Member
    אני לא מבין גדול במותגים ו\או באיכויות אבל אני בטוח לגבי דבר אחד: מיגון מלא,תמיד.

Member
    גם אני עברתי לאחרונה ל-r6,אני לא יודע אם קניתי אותו כבר אבל אני אגיד לך משהו אחד,הדבר הזה בתוך העיר הוא פשוט אופנוע זוועה!!!
    הוא מתחמם בטירוף ופולט את החום לכל אורך הגוף.
    ועכשיו לעיניינו,אני אישית רוכב 4 קמ לכיוון לעבודה לכן אני לא ממש משקיע במיגון:מעיל קיץ,כפפות, קסדה,מגף רכיבה.
    אם יש לך רכיבות ארוכות אז מאוד מומלץ להתמגן כראוי.אני לא מדבר על חליפת רכיבה מלאה אך מגיני ברכיים מגף יומיומי קסדה,כפפות מעיל זה משהו שבהחלט יכול לעזור בזמן פגישה עם האספלט

Junior Member
    תודה רבה על התגובות.
    אברי - אני לא בטוח שהצלחתי להבין את התגובה שלך, אשמח אם תוכל לנסח אותה מחדש.
    מי שרשם שורט וחולצה, זה לא קצת נאיבי לרכב ביום-יום בלי מיגונים כלל ובהתגרזנות חליפה מלאה? אני לא בטוח שהסטטיסטיקה לטובתך ..

בנוגע למגפי רכיבה, עד כמה הם עדיפים על נעליים גבוהות דוגמת בלנסטון ? האם הם השקעה טובה לפי דעתכם ?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי inonsh צפיה בהודעה
    תודה רבה על התגובות.
    מי שרשם שורט וחולצה, זה לא קצת נאיבי לרכב ביום-יום בלי מיגונים כלל ובהתגרזנות חליפה מלאה? אני לא בטוח שהסטטיסטיקה לטובתך ..

בנוגע למגפי רכיבה, עד כמה הם עדיפים על נעליים גבוהות דוגמת בלנסטון ? האם הם השקעה טובה לפי דעתכם ?
    הכי טוב שתעשה סיבוב בשוקן ותעבור בחנויות הציוד ותצא יותר חכם מכל מה שיגידו לך כאן.

עושה רושם שאתה כן רוצה להתמגן בצורה טובה ובסופו של דבר - ההמלצות של כולם באופן מרוכז:

1. מעיל קיץ - חשוב שתמדוד ותקנה אחד שיושב עליך בול ובעל מיגונים קשיחים ולא ספוגיים שלא ממש יעזור בתאונה, לחורף פשוט ללבוש על זה חלפס
    2. כפפות - פשוט מאוד, זוג לקיץ זוג לחורף. רק ארוכות ומעור - יש כאן סקירה טובה על כפפות קיץ של Held באתר למרות שאישית אני רוכב עם כפפות עור "רגילות" ביומיום וזה ממש לא נורא.

3. מגיני ברכיים - כפי שרשמו, תבדוק זוג שלא יפגעו או ישרטו את הפיירינג (אני רוכב עם Thor stativ knee gourd, לא שורטים את המיכל כמובן תוודא לפני קנייה, אם אתה מעוניין לקפוץ ולהתרשם ולבדוק על הכלי אתה מוזמן..)
    4. מגפי רכיבה - מומלץ! אישית רכשתי נעלי רכיבה ולא מגף ומתחרט טיפה,חשובה ההגנה על כפות הרגליים גם ביום יום. נעל עבודה תעוף לך מהרגל שלא לדבר על אם האופנוע נופל עליך בתאונה, בקיצור תשקיע.
    נערך לאחרונה על ידי Oznik; 12-09-2015 בשעה 16:39.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי inonsh צפיה בהודעה
    תודה רבה על התגובות.

כל הבלנדסטון ודומיו לא שווים כלום ולא יעזרו לך במקרה של תאונה, חשוב מאוד להשקיע בנעל רכיבה ממוגנת ליומיום ובמגף לרכיבות ארוכות/טיולים.
    Tracer 900

Member
    לא מבין מה זה משנה על איזה כלי רוכבים ולאן .
    תמיד צריך לרכב ממוגן לתאונות אין תאריך ,מיקום, שעה ומרחק
    ולכן תקנה ציוד מתאים לעונות השנה השונות למיגון מלא קסדה מעיל מיגון לברכיים נעליים ממוגנות וכו .
    יש כאלה שקונים מעיל רב עונתי או מעיל לפי עונות . מיגונים לברכיים יש מפלסטיק או חומר רך יותר . דרך אגב יותר מומלץ בשל ההחזר של המכה
    בקיצור תת מגן תמיד בלי קשר למקום הרכיבה ,אפילו למכולת

חבר מערכת FullgaZ
    מזמן לא היה לנו שרשור מיגון. השרשור בטח יימשך עד שאבי פרידמן יעלה תמונה של אביר ואני אעלה תמונה של מרכבה סימן 4. ובסוף יבוא החכם ויזכיר לנו שהכי בטוח זה לא לרכב.

השורה התחתונה של עולם המיגון הוא ניהול סיכונים. בצד הקיצוני של עולם המיגון נמצא חליפות עור בחלק אחד עם כריות אוויר מובנות ומגפי רכיבה ספורטיביים. מנגד נמצא את הרוכבים בגופיה, מכנסיים קצרים וכפכפי רכיבה. בין לבין יש אין סוף אפשרויות ואופן שימוש שמשתנה בין רוכב לרוכב.
    לו הייתי רוכב מרוצים מקצועי הייתי מבלה את יומי חנוט בחליפת עור.
    אני רוכב כל יום וכל היום בין אתרי בניה. אני מוצא את עצמי מתלבש ומתפשט כעשר פעמים ביום ואף יותר ולכן החלטתי לרכב עם קסדה ראויה סגורה וללא דיבורית, מגן גב מלא לכל עמוד השדרה, מעיל רכיבה מעור בחורף ומעיל רשת עם מיגון למרפק בקיץ, מכנס ארוך ונעליים מאסיביות שאינן ממוגנות. ויתרתי על מגני ברכיים בגלל הסרבול.
    לו הייתי עובד במשרד קבוע הייתי מוסיף מגפי רכיבה שאותם הייתי מחליף לנעליים במקום העבודה ומגני ברכיים.

איללכא...ולעניות דעתי, ההחלטה המשמעותית ביותר שמשפיעה על הבטיחות שלי, ושבינה ובין מיגון אין כל קשר, היא ההחלטה לא להתקין דיבורית בקסדה.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO