תוצאות 1 עד 8 מ 8

אשכול: מחפש המלצה לסט דיבוריות בתקציב סביר

צפייה משולבת

Senior Member

מחפש המלצה לסט דיבוריות בתקציב סביר

חברים, אני מחפש המלצה לסט דיבוריות (אני וידידה עושים חצי-חצי). השימוש העיקרי יהיה לשמיעת מוזיקה לכן חשוב שאיכות השמע תהיה טובה, גם דרך אטמים. זמן סוללה טוב, שתשמש גם כאינטרקום בטיולים. לא תשומש כטלפון. אין לי בעיה להזמין מחו"ל, אחריות לא מדאיגה אותי. אין תקציב מוגדר אך משהו שיהיה נגיש לסטודנט.
    3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
    106,200KM and counting

Not all who wander are lost

Member
    אני יודע שזו לא התשובה שאתה רוצה לשמוע אבל אתה רוכב עם אטמים (שזה אחלה) ורוצה להוסיף על זה גם מוזיקה??

רעיון רע מאוד להתנתק ככה לחלוטין מהסביבה ברכיבה - דעתי האישית כמובן

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    לא יודע לגבי מוזיקה ברכיבה אם זה טוב או רע, אני לא רוכב עם מוזיקה. אבל:

למישהו שאני רוכב אייתו יש אג'נדה של הבזול הוא מביא אחת לשנה שנתיים, דיבוריות מעלי אקספרס
    במחירים מגוחכים הקטע שדווקא היקרות יודעות להתחבר אליהם ככה שברכיבות הוא איתנו, והם יודעים
    להעביר וויז לאוזן ועושות הכל בשבריר מחיר.

חבר אחר מחזיק מכשירים מהביוקר כבר כמה וכמה שנים ומאושר עד קצה הגג (כשאשתו נותנת לו לרכוב).

לכן תוכל להתנסות גם מהזול כרגע וכשתחליט אם מתאים לך תקנה מהביוקר הכי חשוב רכוב בזהירות.

אפשרות נוספת לקנות משומש במצב טוב.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    לא יודע לגבי מוזיקה ברכיבה אם זה טוב או רע, אני לא רוכב עם מוזיקה. אבל:

למישהו שאני רוכב אייתו יש אג'נדה של הבזול הוא מביא אחת לשנה שנתיים, דיבוריות מעלי אקספרס
    במחירים מגוחכים הקטע שדווקא היקרות יודעות להתחבר אליהם ככה שברכיבות הוא איתנו, והם יודעים
    להעביר וויז לאוזן ועושות הכל בשבריר מחיר.

חבר אחר מחזיק מכשירים מהביוקר כבר כמה וכמה שנים ומאושר עד קצה הגג (כשאשתו נותנת לו לרכוב).

לכן תוכל להתנסות גם מהזול כרגע וכשתחליט אם מתאים לך תקנה מהביוקר הכי חשוב רכוב בזהירות.

אפשרות נוספת לקנות משומש במצב טוב.
    חשבתי על האופציה הזו. ראיתי גם סט דיבוריות של Sena באיביי במחיר די סביר (היה סט ב-660 וסט ב-1100), אני יכול לעשות חצי-חצי על סט עם ידידה או עם אבא שלי (שניהם גם צריכים דיבוריות) וזה לא יצא יקר מדי. למישהו יש נסיון עם המוצרים של Sena?

ואגב ל-Maxi - אני רוכב לא מעט מהזמן עם אוזניות ושומע מוזיקה, אני תמיד מרוכז בכביש ולמען האמת זה עוזר לי להתרכז ברכיבה ולהיות ממוקד יותר.

Junior Member
    הייתי שלוש שנים עם שני דגמים של סקאלה ריידר והיו שתי תקלות.
    כרגע שנתיים SENA (קניתי גם שניים לחברים), היא מעולה ללא תקלות (אולי זמן סוללה קצר יותר מסקאלה איידר). והמחיר תענוג (איביי, קרוב לשליש מהסקאלה).

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    אני משתמש בדיבורית freecom2 מבית סקאלה, היא נקנתה מאמזון מחנות כלשהי שמציעה דיבוריות במחירים די נמוכים (עד כדי כך שהייתי בטוח שנעקצתי, למזלי משלוח מאמזון לוקח גג שבוע אז ה'עקיצה' היתה קצרה). אתה יכול לקנות סט זוגי מסדרת הfreecom לא ביקר מידי. מכיוון שהקניה מתבצעת מארה''ב, אין תמיכה בעברית או אחריות, אבל ציינת שהדברים האלו לא מעניינים אותך.
    רוכב איתה על בסיס יומי עם מוזיקה (ושאר 'ההטבות' שמתלוות לטלפון מחובר) ובנסיעות ארוכות רוכב גם עם אטמים. אני לא מרגיש תחושת ניתוק מהסביבה איתן גם עם אטמים. מגיעות עם מנגנון וויסות עוצמה לפי רעשי רקע, שעובד נחמד מאוד.
    יש בפורום ציוד קישור לחנות באמזון, אם אתה לא מוצא תעדכן ואני אחפש קישור לחנות אצלי.

מחזק את moonshield. אני משהו כמו שנתיים עם Freecom 4. הדיבורית (רוכב מורכבת) מעולה אבל קשה לשמוע מעל 130 אם זה מפריע לך, איכות מוסיקה לא רעה, סוללה מחזיקה המון ויש עוד מלא פונקציות...
    אני ממש ממליץ.
    גילוי נאות - קיבלתי אותה בחינם במסגרת הניסוי של חברת CARDO.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    לגבי תקציב אני לא יודע.בעקרון הייתה לי סקאלה דגם Q1 שלטעמי היה מצויין.כיום יש לי סנה (יעודית לשואי ניאוטק 2) חרא של דיבורית.הנדסת אנוש גרועה וחסר פיצ'ר חשוב של הגברת הצליל לפי קצב הרכיבה (כמות רעש). בעקרון שומעים יפה אבל מצריך התעסקות עם הכפתורים להגביר ולהנמיך.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI