סליחה מראש אבל לא כל כך הבנתי למה.
אני יודע, מקרה קלוש אבל hear me out. במידה ולמישהו יש או מישהו מכיר מישהו עם אופנוע שפשוט עומד, לא בשימוש, עם טסט בלי טסט, אופנוע לא קטנוע, משהו שפשוט אין לו שימוש אבל הוא לא שלדה מתגלגלת אלא אופנוע (מעדיף 250 סמ"ק ומעלה) עם ניירת והוא מוכן למסור לבית טוב לסטודנט (חבר) שיקח אותו על עצמו וירכב עליו. כל דבר, GPX250, כל מיני 500 ישנים למיניהם, YBR250, CB250.
3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
106,200KM and counting
Not all who wander are lost
אני יודע שזה נשמע הזוי מהצד אבל זו הדרך שלי לנסות לעזור לחבר שהיה ה-partner in crime שלי בטיולי אופנוע ועבר סיפור לא קצר שכלל טוטאלוס של אותו אופנוע (ולא באשמתו) וכבר מעבר לשנה ללא כלי. אני כבר מכיר מקרים כאלה שקרו עם רכבים - אחותי לדוגמא קיבלה רכב ליום ההולדת (ולא גרוטאה, אמנם רכב ישן אבל נוסע) כי בחור מהעבודה של אבא שלי פשוט מסר אותו תמורת כוס קפה כי הרכב עמד מתחת לבית חצי שנה ללא שימוש, אז בנימה אופטימית ובתקווה שאולי למישהו יש אופנוע ישן שפשוט עומד שהוא יוכל למסור - אני פתחתי את השרשור הזה. סביר להניח ששום דבר לא יבוא מפה אבל עדיין שווה לנסות.
3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
106,200KM and counting
Not all who wander are lost
לא הזוי בכלל, מכיר גם כמה מקרים של כלים (קטנועים) שמצאו בית ככה (בעיקר בין חברים).
אעדכן באם אשמע משהו![]()
כל אופנוע ש"ימסרו" לך (וזה מאוד לא סביר שתמצא כזה עם רישוי) - ידרוש השקעה גדולה של כסף וזמן.
למה לא לשנות את השאלה, ופשוט לחפש אופנוע נוסע בזול? בוא נגיד - בעלות של עד 6 אלף שקל?
זה גם יישמע הרבה יותר טוב, וגם יעלה את הסיכויים שלך למצוא את מבוקשך.
סתם כדי לסבר את האוזן - גם אינטרודר שנת 91, ללא טסט שנים רבות, ששכב מפורק אצל חבר בגינה - נמכר ולא נמסר. פחות מאלפיה, אם אני זוכר נכון.
אם זה מה שאתה מחפש - אולי אני יכול לסדר דיוורז'ן 600 שנת 94', שנסע תקין עד לפני שנתיים והושבת עקב טעות מכונאית שלי (שלפתי בחתיכות מחז"ש קראנק באגרסיביות יתרה, וגרמתי נזק לקראנק ולקייס. האופנוע הושבת כי עקב הנזק, יש נזילת שמן חמורה משם). אפשר לסדר, אבל זה הרבה עבודה (שלא משתלמת מבחינתי). כדי להשמיש את האופנוע יהיה צריך (לדעתי) לפרק מנוע, לעשות מילוי לשריטות שעשיתי (היה לי גם קראנק ספייר אם צריך), ולהרכיב עם אטמים חדשים. מעבר לזה - יישור קו סטנדרטי של אופנוע שעמד שנתיים - נוזלים, שרשרת, צמיגים, ניקוי קרבורטור, אולי ניקוי וציפוי פנימי לטנק דלק.
אם זה מעניין אותך - אתה מוזמן ליצור איתי קשר ואני אבדוק לך האם הבעלים רוצה לשחרר לך את הכלי במחיר סמלי.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
תודה על ההיענות! הצעתי את האופציה לבחור והוא אמר שזה נשמע יותר מדי סיפור (מה גם שאין לו רשיון מתאים).
כנראה שהאופציה של האופנוע ב-5-6 אלף היא זו שתישאר על הפרק, והאמת היא כבר הייתה, רק נשאר להשיג את הכסף ולחכות לאופנוע במצב טוב יחסית (היה לדוגמא למכירה לא מזמן GS500 יד 3 (!) שנת 93 מקורי ומלוקק למכירה ב-6000 אז אני מניח שזה אפשרי למצוא במצב טוב, זה רק דורש הרבה סבלנות)
http://www.yad2.co.il/Cars/Motorcycl...ice=9000&Info=
תתחיל להתקשר ולהציע...
יש שם כמה כלים (וולפים, יוסאנגים) שבוודאות נכנסים בתקציב אחרי מיקוח, כי אף אחד לא רוצה את הכלים האלה גם בגרושים.
יש גם כמה GS/ER שנראים סביר בהחלט.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual