אתה יכול למצוא אינדורו 250 4 פעימות משנתון סביר בתקציב הזה אבל תצטרך עגלה כי מרווחי הטיפולים הם כל 10-20 שעות.
אני רוכב על WRR והוא יודע לעשות יותר ממה שנדמה לך
היי,
הוצאתי לא מזמן רישיון A1 ואני מעוניין להיכנס לתחום.
אני רוצה רק לציין שהכלי יהיה מיועד לשטח בלבד (גר בסמיכות לשטח).
בגדול, התקציב שלי לאופנוע בלבד הוא עד 30 אש"ח. מה שמעניין אותי הוא שטח טכני, סינגלים וגם רכיבה בשטח פתוח.
חשבתי על דו"פ 125, אבל מהנתונים נראה שטווח הרכיבה ממש קטן וכרגע אין לי אפשרות להתנייד בעגלה למסלולי רכיבה שרחוקים ממני.
האופציה השניה שחשבתי עליה היא דו"ש כדוגמת הWRR, אבל לא בטוח עד כמה אהנה ממנו בחלק של הרכיבה הטכנית (ממה שקראתי הדו"שים כבדים והמכלולים הם לא ברמה הכי גבוהה).
האופציה השלישית היא אופנוע אינדורו 4 פעימות- הבעיה היא שבתקציב הנוכחי השנתון יהיה דיי נמוך ולפי מה שהבנתי הטיפולים בהם יקרים ומורכבים יותר.
מה לדעתכם הכי מתאים לי?
תודה לעוזרים
אתה יכול למצוא אינדורו 250 4 פעימות משנתון סביר בתקציב הזה אבל תצטרך עגלה כי מרווחי הטיפולים הם כל 10-20 שעות.
אני רוכב על WRR והוא יודע לעשות יותר ממה שנדמה לך
אתה תהנה יותר מ דו"פ 125-200. שנתון גבוהה יחסית לתקציב ומשקל נוצה
ההבדל בטווח הרכיבה בין 125 דו"פ ל250 מרובע הוא לא מטורף, ואם תרצה להגיע לאזורי רכיבה מרוחקים מה שיעצור אותך לא יהיה הדלק (אגב, אתה יכול תמיד לתדלק סמוך יותר לאזור הרכיבה) אלא השעמום, הבאסה והקטנת מרווח הטיפולים שנובעים מרכיבה ארוכה בשבילים עד אזור הרכיבה.
כאמור, כל כלי אינדורו מקצועי דורש טיפול כל כ-20 שעות, ואם אתה רוכב שעה הלוך ושעה חזור בלי קשר לרכיבה, תצטרך לעשות טיפול כל חודש.
האופציות שלך כרגע הן או כלי מקצועי (אני מעדיף 125 דו"פ אבל גם ה250 מרובע הוא אחלה להתחלה) ולרכב איתו בינתיים באזור שלך, ומדי פעם לתפוס טרמפ עם חברים לאזורי רכיבה אחרים.
או להתארגן על איזה טנדר זול / עגלה
או באמת להתחיל עם WRR/DRZ שאמנם יהיו פחות מהנים בשטח אבל זו כנראה האופציה היחידה אם אתה רוצה לרכב באזורים מרוחקים.
קודם כל שיהיה בהצלחה!
המלצה שלי תתחיל עם כלי רגוע ללמוד את השטח וטכניקת רכיבה ולאחר מיכן תעלה לכלי קצת יותר מקצועי
לכן הייתי ממליץ על ה ajp pr 5
חבר שרק למד לרכב בפעם בראשונה קנה אותו לפני חודשיים לערך והוא נהנה ממנו בשטח מאוד!
ומומלץ משנתון 2016 ומעלה..
זה גם מתאים לתקציב שלך
אופנוע פשוט וזול ועם מכלולים טובים..הכל יחסית כמובן!
אתה כותב שאתה גר סמוך לשטח ובו בזמן כותב שאתה 'מפחד' מאופנוע שטווח הנסיעה שלו קטן.
אין לך מה לפחד. הטווח של ה125 הוא לא כזה קטן. בסוג הרכיבה שאתה מתאר 125 עם שטח ליד הבית זה שילוב מושלם.
קח בחשבון שבפעם הראשונה שתיכנס לסינגל אתה תעשה אותו לאט ותיפול מספר פעמים.
בפעם השנייה כבר קצת יותר מהר ותיפול פחות, וכן הלאה. אחרי שתלמד טוב את הסינגל המסויים הזה אתה תרצה לעשות אותו שוב ושוב בכדי לנסות לקצר זמנים.
רוצה לומר שהשטח לא משעמם, בדר"כ חוזרים על אותם שבילים וסינגלים הרבה מאוד פעמים. שלא תחשוב שתמצה את ה"שטח ליד הבית" וך חודשיים ותחפש להמשיך הלאה, זה לא ככה.
בקיצור- 125 דו"פ. בהצלחה!
תודה לכל מי שהגיב ועזר.
החלטתי ללכת באמת על 125 דו"פ בגלל תוואי השטח שבאיזור שלי (עמק יזרעאל).
ההתלבטות שלי היא על איזה אופנוע ללכת- מצד אחד יש את הקטמ וההוסקוורנה שאני רואה ששומרים על מחיר ביד 2, וגם הבנתי שאין בעיה במציאת חלפים. מצד שני יש עוד חברות כמו גאס גאס ו-TM שנמכרים במחירים נמוכים יותר ומציעים מפרט טוב (TM בפרט).
הבחירה שלי דיי הצטמצמה בין הKTM/הוסקוורנה לבין ה-TM. לפי מה שראיתי היתרונות של ה-TM הם שהוא יותר זול, שנתון יותר גבוה למחיר שהקצבתי ולרוב עם פחות שעות מנוע. היתרונות של הKTM/האסקי הם שהוא מוכר יותר בארץ ושהוא שומר על המחיר.
במה לדעתכם כדאי לבחור מביניהם?
תודה.
זו שאלה טובה מאד, ומזה שהקטמ/האסקי נפוץ הרבה יותר אתה יכול להניח שרוב האנשים חושבים שכדאי לבחור בו (ובוחרים בו).
עם תקציב של 30 אלף אתה יכול לקנות האסקי/קטמ בשנתון גבוה יחסית.
אם היה לך תקציב נמוך יותר והיית צריך לבחור בין קטמ 2012 לTM 2016 הייתי שוקל את הTM, אבל זה לא המצב.
הTM ידועים כאופנועים מעולים, אבל גם קשה יותר למצוא להם חלקים. חוץ מזה שהם יידועים כאופנוע "קצה" עם מנוע קצת יותר אגרסיבי.
אני על האסקי 125 ואני סופר מרוצה, המנוע 125 שלהם נחשב לפלא.
מה שלא יהיה, כנראה ששניהם יהיו מאד מהנים.
מצטרף לדוטש, במיוחד על ההאסקי כיוון שמדובר באופנוע זהה לק.ט.מ (וכבר כלול עם כל התוספות שיש רק בדגמי ה-Six Days של ק.ט.מ) ומחיר השוק שלו נמוך יותר בנוסף לכל.
ב-30 אלף שקל תמצא לך בקלות האסקי מודל 2016 וישאר לך גם עודף.
אהבתי מאוד את הקטמ 125 שהיה לי (די זהה להסקי). פשטות מדהימה ושרידות גבוהה