חחח משעשע משהו, אני עושה את הכביש הזה על אופניים חשמליים לא מעט.
זה ממש לא כביש מהיר.. אין שום בעיה לעשות אותו על מובי..
שלום
אני מתלבט איזה קטנוע 125 לקנות
נסיעה יום יומית של 20-25 ק"מ שכוללת קטע של כביש מהיר ( בגין בירושלים מי שמכיר.. 80 קמ"ש).
השאלה שלי היא האם קטנוע כמו מובי יעשה את העבודה ויהיה נוח ? או שממש עדיף לי ללכת על גדולים יותר כמו דינק/ ג'וי רייד?
אגב הבנתי שהג'וי רייד מאוד גניב.. גם הדינק נמצא במצב הזה? לוקח את זה כשיקול לפני קנייה
תודה לעוזרים וחג שמח
חחח משעשע משהו, אני עושה את הכביש הזה על אופניים חשמליים לא מעט.
זה ממש לא כביש מהיר.. אין שום בעיה לעשות אותו על מובי..
לא שאני חס וחלילה טוען שבגין הוא כביש מהיר,
אבל כשאני רואה את החוכמולגים שנוסעים שם עם חשמליים זה מעורר בי דחפים נסתרים שקשורים במשחקי באולינג...
נו שיין... אם כואב לך שנוסעים עם אופניים על השוליים הגדולים של ה2 מטר שם (בלי להפריע לאף אחד) - אז שיכאב.
אגב, עשיתי אותו גם כמה פעמים על אופניים רגילים.
מבחינה חוקית מותר. זו לא דרך מהירה.
לא רוצה להיות הטרחן והחכם בלילה. אז מצדי תעשה את זה גם עם סוס ועגלה.
אבל כמות הפעמים שראיתי את האופניים החשמליים נגד כיוון הנסיעה אומר לי דבר אחד - הם מתאבדים. וכל פעם שאחד כזה מת אז דרווין עושה עבודה טובה.
ועדיין כואב לי הלב על כל ילד כזה.
בגין אולי לא כביש מהיר על פי החוק ולכן מותר לסוע שם עם אופניים ואופניים חשמליות.
מבחינה חוקית, אפשר לרכב עם 125 בכל כביש בארץ, כולל כביש 6. ההגבלה היא ל-50 סמ"ק שעברו מן העולם.
מבחינה פרקטית - מובי יעשה את העבודה. נוח הוא לא יהיה, כי 'מובי' ו-'נוח' לא הולכים ביחד.
מובי זה כלי עבודה ספרטני וזול, שבנה לעצמו שם של כלי בלתי שביר (רחוק מאוד מהמציאות, ע"ע סובארו).
אם כל מה שאתה צריך זה להתנייד, מובי יעשה את העבודה.
אם אתה קצת אוהב את עצמך, קנה 125 מפנק יותר, רצוי עם גלגלים גדולים, או 250 משומש.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
מה לגבי נסיעה בחורף בכביש כזה?