אני במקומך גם מחליף את הסמל האישי פה, אם כבר אז לך עד הסוף.
קשירות וחיזוקים eeebbr
KTM truck.jpg
אני במקומך גם מחליף את הסמל האישי פה, אם כבר אז לך עד הסוף.
קטמ חזרו בשנית, הם טוענים שהחלק שונה כי הם עברו לספק אחר, מעניין שהספק החדש לא עשה את החורים המדוברים בחלק החדש.
הם גם הריצו את מספר השילדה של האופנוע על המחשב שלהם ומצאו שב2017 ו2018 לא ביקרתי במוסך ktm לכן הגיעו למסקנה שבאופנוע יש שמן ופילטר לא מתאימים והם גרמו לנזק.
כמובן שבאופנוע יש רק חלקים מקוריים של ktm שהוזמנו מאתר דילר של קטמ בגרמניה כמו שעון כל שנה באפריל (מחליף לפי זמן לא קילומטרים מכוון שאני עושה 6000 קילומטר בשנה)
עלבון לאינטיליגנציה, היה עדיף שלא היו עונים בכלל.
בקיצור כל סרטני התדמית, הפרסומות, ולהטוטי המכירה מתגמדים מול המציאות.
טוב שם טוב משמן טוב...
יאללה דפדף ועבור לדבר הבא, אייתך זה תמיד מעניין!
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
לק.ט.מ יש שם רע (גם בארה"ב) וגם בארץ בנוגע לאמינות המוטלת בספק בעיקר בדגמי הכביש כי בשטח דווקא הכל עובד נפלא, לפחות יחסית.
מצער כל הסיפור, מאחל לך להתחדש באופנוע מהנה שישאיר אותך בריא ושלם.
נערך לאחרונה על ידי Oznik; 10-10-2018 בשעה 15:50.
מעניין, קטמ האוסטרית מהסניף הגרמני ענו לך תשובה ב'עברית צחה' שלא היתה מביישת אף יבואן/מוסך מקומי.
בקיצור, מסכים עם קודמי ועם המסקנה שלך, תתחדש באופנוע מבית אחר.
הם כנראה מאמינים שלא תעשה מספיק בלאגן שיצדיק את הכסף שהם יצטרכו להוציא כדי לפצות אותך.
כמה עלתה לך כל ההפתקאה הזו?
הכלי נוסע עכשיו?
הם ממש לא בקטע, עוד מהמכתב הראשון הם חוזרים ואומרים שאין מה לדבר כל עוד לא זרקתי מלא כסף אצל הדילר המקומי של קטמ, גם אם הייתי עושה טיפולים במוסך מורשה ועם קבלות הם לא מקבלים את זה אז בטח שגם קבלות על קניה באינטרנט ללא הוכחה שזה באמת הורכב על האופנוע.
יש כאן עניין גדול יותר, תיקון האופנוע ע"י קטמ יהיה אישור שהם מכירים בבעיה ואז היו צריכים להוציא ריקול יקר לכל מנועי ה990, מכוון שלבית המשפט אין ידע כדי להכריע, הוא יקרא לעדים מומחים משני הצדדים ואני מעריך שמשפט כזה יכול להימתח על שנתיים שלוש ועם הוצאות גבוהות והם בונים על זה.
פשפשתי בזמנו בנושא ומצאתי את זה: https://www.ktmforums.com/forums/can...ump-fails.html
בנתיים הדיווח שלך ושלו אלו היחידים שמצאתי (לא השקעתי הרבה) מה שמעלה בי תהיות.
הוא מדווח שם (עמוד שני הודעה ראשונה) שהוא שמע\גילה שקטמ הורידו מנועים מהפס בשביל לבדוק אותם לתקלה הזו, מסקרן אותי לדעת מה היו התוצאות אבל בגלל שלא נוכל לקבל מהם את המידע לא נדע. כל הממצאים כרגע (אחוז נמוך מאוד של בעלי כלים עם הבעיה הזו ו"החלפת ספק") יכולים להעיד על כשל באבטחת איכות של המוצר מטעם הספק, כל זה לא כלכך רלוונטי אבל באם מישהו עם מנוע דומה משנתון דומה שטיפל רק בחברה יוכל לצלם את הגלגל שמותקן אצלו זה יוכל להעיד על ריקול "סמוי" שיצא מהחברה.
אני סקרן גם לדעת באם היית מטפל במוסך מורשה הם כן היו מסדרים על חשבונם את העיניין. (שגם שווה בדיקה לראות אם יש מישהו שעבר את זה ולא במסגרת האחריות כמו הבחור בקישור למעלה).
בלי ועם קשר ההתנהלות מבאסת במקרה שלך, מקווה שהיצרן\אופנוע הבא יגרום לך רק לחייך![]()
גם אני רוכב על SMT990 כבר כמה שנים
א. תודה על ההזהרה.
ב. בתחילת יחסי עם היבואן הוא עשה פדיחה גדולה, לזכותו יאמר שהוא לקח אחריות מלאה ויצא גדול מהסיפור (וכאן ההזדמנות להודות לנעמן).
ג. בעקבות לקיחת האחריות KTM תמיד יהיו אופציה מבחינתי בבחירת האופנוע הבא.
ד. אופנועי הLC8-990 הם סידרה של אופנועי קצה (דיוק, SMT, ADV) ומתנהגים בהתאם - לטעמי לפחות אף אופנוע עד היום לא מספק את השילוב של פאן-ביצועים-זריזות שלהם.