יש לי את הדיינז סטריט בייקר,
מביישות את השם של דיינז, מי שרוצה מוזמן לבוא לקחת בחינם את מה שנשאר מהם אחרי שימוש של שנה.
גם האלפיינסטארס הראשונה לא נראת להיט, בטח לא ב 790 שקל.
נעלי רכיבה ממוגנות מקבלות מעט מדי תשומת לב, למרות החשיבות הגבוהה שלהן; הנה כל מה שיש לשוק הישראלי להציע.
http://fullgaz.co.il/?p=135807
יש לי את הדיינז סטריט בייקר,
מביישות את השם של דיינז, מי שרוצה מוזמן לבוא לקחת בחינם את מה שנשאר מהם אחרי שימוש של שנה.
גם האלפיינסטארס הראשונה לא נראת להיט, בטח לא ב 790 שקל.
אני חייב להבין משהו, חוץ מפרסומת מה שווה הכתבה הזו?
איפה הבדיקה האישית שלכם?
זה כמו שאני אעשה כתבה על אופנוע חדש, ארשום את המחיר שלו וקצת מילים מהפרוספקט.
רשמו סקר שוק ולא מבחן או משהו דומה, למרות שאני לא רואה פה את כל היצרנים.
Tracer 900
יש נעליים טובות שלא נכנסו לכתבה - וחבל. אולי בגלל שלא ניתן להשיג בארץ? אני מתכוון ל tcx street ace air.
יש לי כאלו כבר חצי שנה (שימוש יומיומי) והן מאווררות מאוד ונראות כמו ביום שקיבלתי אותן. בהחלט ממליץ.
מפרט:
UPPER: perforated leather, vintage look
- LINING: AIR TECH breathable
- REINFORCEMENTS: malleolus area, reinforced toe and heel counter
- FOOTBED: anatomic and replaceable
- CLOSURE: lacing system
- SOLE: new designed high wear-resistant rubber sole
והכי חשוב שזה לא נראה מכוער כמו נעל טיולים רגילה. לא כולם אוהבים להסתובב עם נעליים של מורה לשל"ח.
רוכב עם SMX-1R AIR כמעט כל יום מעל שנה והיא נפלאה. יצא לי לעשות סיבוב בקניון, לעשות קניות וכדומה.
אני עדיין מחליף נעליים במשרד אבל היא מספיק נוחה ליציאה קצרה.
![]()
רוכב כל יום בשנה וחצי האחרונות עם held short lap boots, למעט בימי החורף (בהם רוכב עם Alpinestars new land). למרות שמחליף לנעלי ספורט בעבודה, הנעליים מאוד נוחות להליכה מזדמנת ארוכה או קצרה (היו ימים שנשארתי עם המגפיים האלו בלי להחליף), ובכלל להתנהלות יומיומית, רק שצריך לזכור שיש סליידר מתכתי מקדימה שעושה רעש לא פרופורציונלי לעוצמת המכה. עולות 550₪ במוטואין לפני משלוח.
האמת שאני לא יודע כמה הגנה הנעליים האלו מספקות לעומת האחרות.
אני כן יודע שהן ce rated ושהאלפינסטארס פאסטר מרגישות קצת פחות קשוחות ממנה (לא שזו אינדיקציה מספקת..).
הן שונות מנעלי טיולים בנראות (כפי שצוין פה כבר) והן גם לא כל כך יקרות.
רמת האוורור שלהן מדהימה לדעתי!
למי שלא אכפת מנראות הייתי ממליץ על ה SMX הקצרות כי הן בוודאות הנעליים הכי נוחות שהיו לי אבל מגיעות עם סליידר ומראה לא כל כך שגרתי.
אני מצאתי את שביל האמצע שלי באלפינסטארס SP-1 v2 Riding Shoe הגרסה המאווררת.