קראתי אבל לא מצליח להבין מה אתה רוצה. טיפים למה? טיפים להגיע למוסך ולבקש החלפת גלגל?
בבעלותי סוזוקי אינזומה 250. אני צריך להחליף גלגל אחור בגלל שיש לי בלון בגלגל. אחרי חיפושים נרחבים הגעתי למסקנה שהכי משתלם זה לנסוע לפנצ׳ריה ולהחליף לבד את הגלגל. אני ישמח לכמה טיפים!
קראתי אבל לא מצליח להבין מה אתה רוצה. טיפים למה? טיפים להגיע למוסך ולבקש החלפת גלגל?
Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE
תגדיר "לחליף לבד".
האם זה לפרק רק את הגלגל ולתת לבעל מקצוע להחליף את הצמיג או לפרק ולהרכיב בעצמך את הצמיג?
אם זה השני - בהצלחה למצוא בעל עסק שיסכים שתתפעל מכונות אצלו וייקח את הסיכון שבמעשה זה. אם מצאת - אנא שתף.
אם זה הראשון - ספר רכב: איך לפרק ולהרכיב גלגל אחורי\סרטוני יוטיוב. https://www.manualslib.com/manual/81...age=317#manual
שים לב שצריך לבדוק מתח שרשרת אחרי החזרת הגלגל ולפמפם בסוף ההרכבה את הבלם האחורי.
לפי פוסטים קודמים שלך יש לך שקע בג׳אנט. אתה צריך ללכת למישהו שמבין מה הוא עושה ולנסות לסדר את זה.
מה שאתה צריך זה המלצה על מקום הגון שיכול לתקן את זה.
תתחיל בלרשום איזור בארץ ואני משער שמישהו יידע להכווין אותך.
הכונה היה לפרק את הגלגל ולהחזיר. ולמה אתה מתכון לפמפם את הבלם האחור?
הכוונה היא שאחרי שמרכיבים נותנים מספר לחיצות על הבלם בשביל להחזיר את הבוכנה למקומה.
בזמן הפירוק\הרכבה לרוב מזיזים אותה קצת פנימה (או שהיא זזה קצת כתוצאה מהמשחק בזמן ההוצאה) בשביל נוחות ההרכבה\פירוק, דבר זה יוצר מרווח גדול בין הרפידות ומאפשר הוצאה של הגלגל עם הדיסק מבלי שהרפידות יפריעו ומבלי לפרק את הקאליפר\רפידות, לכן בסיום נותנים מספר לחיצות לוודא שהבוכנה חזרה למקומה לצורך מרווח תגובה מתאים.
רק לא לנסות ללחוץ בטעות כשהדיסק מחוץ לקאליפר.
נשמע שאין לך מושג על מה אתה מדבר, גש כבר למוסך ותן להם לטפל לך בצמיג.
Sent from my S60 using Tapatalk
אפשר לישר ג'נט בקרית אריה בפ"ת. צמיגי אבורוס