תוצאות 1 עד 4 מ 4

אשכול: לקראת החורף, איזה חליפת סערה וערדליים?

Junior Member

לקראת החורף, איזה חליפת סערה וערדליים?

אהלן חברים, לקראת החורף שכבר מציץ לכיוון שלנו, על איזה חליפת סערה הייתם ממליצים ומאיפה?
    בנוסף, ערדליים כדי לשמור על הרגליים יבשות, האם יש ערדליים פחות מגושמות ממה שבד״כ רואים?

Sent from my iPhone using Tapatalk

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    אני הפסקתי להשתמש בחליפות סערה. זה לא נוח, תמיד אתה לא יודע אם לשים או לא וכשאתה לא - יורד גשם וכשאתה שם יבש ואתה מת מחום...
    אני רוכב עם מעיל, מכנסי רכיבה מעל למכנסיים ומגפיים. כולם גור-טקס. ככה אני תמיד מוכן לגשם ולא מת מחום.

Member הסמל האישי של oradul
    אם אין באפשרותך (או ברצונך) לרכוש ציוד מותאם הכולל מעיל, מכנס, נעלי רכיבה אשר מותאמים לגשם, אמליץ לך לרכוש חלפס סרבל.
    היתרון של יחידה אחת הינה הנוחות בשימוש. אין 2 חלקים אשר זזים עצמאית ויכולים לא להגן.
    במקרה שלי היה קורה שהמכנס היה מחליק מטה והמעיל עולה מעלה. ואז מרגיש גם לא נוח וגם שאולי לא מכסה את הבטן.
    סרבל לא יכול להתנתק כך, אז גם בהליכה לא מחליק. הסרבול זה בלבישה וההורדה, אך לדעתי זה זניח מאוד.
    המינוס של סרבל הינו במקרה של נזק. שנה שעברה היה לי חלפס 2 חלקים, ובמהלך החורף ציפוי הניילון אשר אמור לאטום ממים, נשחק והתקלף בנקודת החיבור של 4 התפרים.
    מים היו חודרים ומרטיבים את המכנס. לא נעים. במקרה כזה יכולתי להחליף רק את המכנס וחזר להיות חלפס שלם. בדגמים של סרבל, לא ניתן לעשות זאת.
    זרקתי את החלפס הישן כי הוא עצבן אותי באי נוחות השימוש והאיכות הירודה שלו. השנה אקנה חלפס סרבל, כנראה של מותג מוביל בתקווה שיחזיק מעמד.

הערה אישית, קנה בצבע הצהוב הזוהר. בין אם חלפס או ציוד רציני יותר.
    בחורף החשוך כאשר גשום הסיכוי שנהגים לא יראו אותך הינו גדול מאוד. מים, איבוי חלונות ומראות, התעלמות הנהג. עשה עצמך זוהר וגלוי ככל הניתן.

Senior Member הסמל האישי של zx2r
    משתמש במעיל חורף + מכנס סערה (ללא ריפוד) + ערדליים כבר 3 שנים. (וגם כפפות)
    המעיל מונע צורך של התכסות בחלק עליון של חליפת סערה בזמן גשם ושומר על חום גוף והגנה, המכנס מידה אחת או שתיים גדול יותר לצורך נוחות וכיסוי אפקטיבי בזמן ישיבה על הכלי, הערדליים מספקות את הסחורה אבל מגושמות במיוחד בהליכה וקצת ברכיבה.
    קל לסחוב אותם איתך בתיק גב (יש לי קייס חורף של מכנס ערדליים וכפפות שיוצא איתי בימים שיש חשד לגשם) ומעצבנים אותי רק ברמת הסירבול, הנוחות בהליכה והמראה.
    המכנסיים של ספורטקס, הערדליים נקנו מברוש (לא זוכר שם חברה) והכפפות של ספול.

כמו כן : http://fullgaz.co.il/%D7%A1%D7%A7%D7...9%D7%91%D7%94/