צריך גם להיות לKTM דיוק 250.
אחרי בדיקות ארוכות באינטרנט לא הבנתי בדיוק אם יש לכל מיני יצרניות אופנועי נייקד 250 סמק
לדוגמה קוואסאקי z250 יש של שנת 2018 או רק 17 ו18 זה כבר 300 סמק?(מקווה שהבנתם תפואנטה)
אז לפי מה שהבנתי יש
TNT 250 שעולה 20k
ובערך זה היחיד שאני בטוח לגביו אז אם יש עוד אופנועים נייקד שנתון 18 250סמק אשמח שתכתבו לי איזה וגם מחיר ליד בבקשה
תודה מראש וסליחה על הבורות😅
צריך גם להיות לKTM דיוק 250.
ממ אני זוכר
דיוק 250, WOLF 250, אינזומה, z250, ראיתי גם VSTROM 250 אם אתה מכליל את זה. לא סגור על מחירים.
מאוד לא ממליץ על הוולף והאינזומה, בעיקר בגלל האיכות הכוללת שלהם, היו לי וולף ורכבתי הרבה על אינזומה. הם גם הזולים יותר לטעמי
תודה,
אני פשוט לא מצאתי באינטרנט את הדגמים האלה לשנת 2018 וזה ממש מוזר, כאילו אם אני רוצה לקנות משהו אני חייב ללכת לסוכנות אין אתרי אינטרנט שאפשר למצוא אותם?
מדבריך נראה שאתה יוצא מתוך הנחה שזה שיש לחברה יצרנית דגמים אזי היבואן יביא את כולם לארץ, לא כך המצב. ליבואן שיקולים משלו לייבוא דגמים לשוק וזה שהדגם קיים אצל היצרן לא אומר שהיבואן ייבא אותו בייבוא סדיר במיוחד אם היבואן מחליט שזה יפגע לו במכירות כלים אחרים ו\או יהיה לו קשה למכור. (שלא לדבר על חלקים וחלפים שהם מחוייבים להחזיק במידה והם מייבאים כלי רכב מסויים)
אתה יכול לפנות ליבואן בבקשה לייבא דגם מסויים או לחילופין לייבא בעצמך או דרך חברה שמייבאת.
עופר אבניר מייבאת רכבים של cfmoto ואין כל איזכור לייבוא אופנועים, אתה יכול לפנות אליהם ולראות אם הם יכולים להזמין לך אותו.
נייקדים 250 בארץ ממה שידוע לי:
בנלי TNT
דיוק 250
יוסאנג קומט 250
יוסאנג GD250
הזד 250 כבר לא מופיע באתר משום מה, כנראה הייבוא פסק.
יש KTM DUKE 250 2018 בארץ זמין לרכישה מיידית.
הוא האופנוע החזק בקטגורית ה250 סמ"ק, מפיק 31 כ"ס.
מנהל מכירות ב-ד.ל.ב מוטוספורט (KTM & peugeot)
שוקן 16 תל אביב
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא