תוצאות 1 עד 11 מ 11

אשכול: עזרה עם דגמי נייקד 250 2018

Junior Member

עזרה עם דגמי נייקד 250 2018

אחרי בדיקות ארוכות באינטרנט לא הבנתי בדיוק אם יש לכל מיני יצרניות אופנועי נייקד 250 סמק
    לדוגמה קוואסאקי z250 יש של שנת 2018 או רק 17 ו18 זה כבר 300 סמק?(מקווה שהבנתם תפואנטה)
    אז לפי מה שהבנתי יש
    TNT 250 שעולה 20k
    ובערך זה היחיד שאני בטוח לגביו אז אם יש עוד אופנועים נייקד שנתון 18 250סמק אשמח שתכתבו לי איזה וגם מחיר ליד בבקשה
    תודה מראש וסליחה על הבורות😅

Senior Member
    צריך גם להיות לKTM דיוק 250.

Junior Member
    ממ אני זוכר
    דיוק 250, WOLF 250, אינזומה, z250, ראיתי גם VSTROM 250 אם אתה מכליל את זה. לא סגור על מחירים.
    מאוד לא ממליץ על הוולף והאינזומה, בעיקר בגלל האיכות הכוללת שלהם, היו לי וולף ורכבתי הרבה על אינזומה. הם גם הזולים יותר לטעמי

Junior Member
    תודה,
    אני פשוט לא מצאתי באינטרנט את הדגמים האלה לשנת 2018 וזה ממש מוזר, כאילו אם אני רוצה לקנות משהו אני חייב ללכת לסוכנות אין אתרי אינטרנט שאפשר למצוא אותם?

Senior Member הסמל האישי של zx2r
    ציטוט נכתב במקור על ידי Amit1234 צפיה בהודעה
    תודה,
    אני פשוט לא מצאתי באינטרנט את הדגמים האלה לשנת 2018 וזה ממש מוזר, כאילו אם אני רוצה לקנות משהו אני חייב ללכת לסוכנות אין אתרי אינטרנט שאפשר למצוא אותם?
    לכל יבואן יש אתר שבו מוצגים הדגמים שהוא מייבא ארצה, המידע שם אם כי לא "נוח" כי אתה צריך לעבור יבואן יבואן. למצוא את כל האופציות שיש לך בשוק בארץ לפי קטגוריה במקום אחד זה לרוב רק דרך עיתונאות דיגיטלית ו\או סקר שוק שמישהו עשה והחליט לפרסם.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי zx2r צפיה בהודעה
    לכל יבואן יש אתר שבו מוצגים הדגמים שהוא מייבא ארצה, המידע שם אם כי לא "נוח" כי אתה צריך לעבור יבואן יבואן. למצוא את כל האופציות שיש לך בשוק בארץ לפי קטגוריה במקום אחד זה לרוב רק דרך עיתונאות דיגיטלית ו\או סקר שוק שמישהו עשה והחליט לפרסם.
    זאת הבעיה שעברתי יבואן יבואן והאתרים דפוקים וגם אין את כל הדגמים לדוגמה באתר של קוואסאקי לא מצאתי דגם חלש יותר מהנינג׳ה 400 למרות שאמור להיות להם z250..
    רוב האתרים ככה
    ודרך אגב יש בארץ nk250 של cfmoto? נראה אחלה אופנוע

Senior Member הסמל האישי של zx2r
    ציטוט נכתב במקור על ידי Amit1234 צפיה בהודעה
    זאת הבעיה שעברתי יבואן יבואן והאתרים דפוקים וגם אין את כל הדגמים לדוגמה באתר של קוואסאקי לא מצאתי דגם חלש יותר מהנינג׳ה 400 למרות שאמור להיות להם z250..
    רוב האתרים ככה
    ודרך אגב יש בארץ nk250 של cfmoto? נראה אחלה אופנוע
    מדבריך נראה שאתה יוצא מתוך הנחה שזה שיש לחברה יצרנית דגמים אזי היבואן יביא את כולם לארץ, לא כך המצב. ליבואן שיקולים משלו לייבוא דגמים לשוק וזה שהדגם קיים אצל היצרן לא אומר שהיבואן ייבא אותו בייבוא סדיר במיוחד אם היבואן מחליט שזה יפגע לו במכירות כלים אחרים ו\או יהיה לו קשה למכור. (שלא לדבר על חלקים וחלפים שהם מחוייבים להחזיק במידה והם מייבאים כלי רכב מסויים)
    אתה יכול לפנות ליבואן בבקשה לייבא דגם מסויים או לחילופין לייבא בעצמך או דרך חברה שמייבאת.
    עופר אבניר מייבאת רכבים של cfmoto ואין כל איזכור לייבוא אופנועים, אתה יכול לפנות אליהם ולראות אם הם יכולים להזמין לך אותו.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי zx2r צפיה בהודעה
    מדבריך נראה שאתה יוצא מתוך הנחה שזה שיש לחברה יצרנית דגמים אזי היבואן יביא את כולם לארץ, לא כך המצב. ליבואן שיקולים משלו לייבוא דגמים לשוק וזה שהדגם קיים אצל היצרן לא אומר שהיבואן ייבא אותו בייבוא סדיר במיוחד אם היבואן מחליט שזה יפגע לו במכירות כלים אחרים ו\או יהיה לו קשה למכור. (שלא לדבר על חלקים וחלפים שהם מחוייבים להחזיק במידה והם מייבאים כלי רכב מסויים)
    אתה יכול לפנות ליבואן בבקשה לייבא דגם מסויים או לחילופין לייבא בעצמך או דרך חברה שמייבאת.
    עופר אבניר מייבאת רכבים של cfmoto ואין כל איזכור לייבוא אופנועים, אתה יכול לפנות אליהם ולראות אם הם יכולים להזמין לך אותו.
    תודה על הפניית צומת הלב לעניין למרות שזה ידוע לי שלא מייבאים הכל אבל ךא הגיוני לי שאופנועי ה250 סמק היחידים בארץ שייבאו ב2018 הם של benli ושל sym כי פשוט לא מצאתי אחרים(מדובר על אופנועי ספורט ונייקד) ktm 250 יש בארץ 2018, קוואסאקי, הונדה ועוד חברות?

Senior Member
    נייקדים 250 בארץ ממה שידוע לי:
    בנלי TNT
    דיוק 250
    יוסאנג קומט 250
    יוסאנג GD250
    הזד 250 כבר לא מופיע באתר משום מה, כנראה הייבוא פסק.

Member הסמל האישי של danielk
    יש KTM DUKE 250 2018 בארץ זמין לרכישה מיידית.

הוא האופנוע החזק בקטגורית ה250 סמ"ק, מפיק 31 כ"ס.
    מנהל מכירות ב-ד.ל.ב מוטוספורט (KTM & peugeot)
    שוקן 16 תל אביב

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ציטוט נכתב במקור על ידי tear-1 צפיה בהודעה
    מאוד לא ממליץ על הוולף והאינזומה, בעיקר בגלל האיכות הכוללת שלהם, היו לי וולף ורכבתי הרבה על אינזומה. הם גם הזולים יותר לטעמי
    האינזומה לא מיובא מאז 2016 (ללא יורו 4). מה הייתה הבעיה "באיכות הכוללת" שלו?
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא