תוצאות 1 עד 7 מ 7

אשכול: Suzuki gn 250

צפייה משולבת

Junior Member

Suzuki gn 250

אחרי חיפושים רבים החלטתי שאני רוצה לקנות את suzuki gn250 2007
    ומאוד קשה לי לעשות את הצעד הזה בגלל גילו המופלג.
    אשמח לאנשים שיש להם ניסיון עם האופנוע שיכולים לתת לי כל פרט מידע כלשהו , האם ממליצים או לא
    תודה רבה

Senior Member
    איפה ראית שנת 2007? כל הסוזוקי GN שיש בלוחות היד 2 הם משנות ה-90 🤔
    ובגדול זה אופנוע מאוד פשוט מכאנית, מייצרים העתק שלו בסין אז חלפים חדשים יש בשפע (אחת הסיבות שאנשים לוקחים אותם כפרוייקט ראשון, בנוסף לפשטות של הכלי). למה דווקא GN? לא רכבתי על אחד אבל ראיתי אותו מקרוב כמה פעמים והוא פשוט נראה...קטן. וזה גם ביחס לכלים כמו היוסאנג אקילה.

Junior Member
    טעות , הכוונה היית ל 1997.
    ותודה

Member
    לי היה TU250, שזה פחות או יותר אותו אופנוע בשינויים קוסמטים.

הכלי הכי מגניב שהיה לי, הבעלים הקודם עשה עליו עבודה יפה, כידון נמוך, צבע, משקף, אגזוז פתוח... כל נסיעה הייתה הרפתקה.
    אבל הוא גם לא אהב לנסוע רחוק בבינעירוני, מעל ל110 כבר לא היה לו כיף בכלל, אהב שמן, היו לו קצת בעיות בגיר...

זה היה מגניב תקופה מסוימת, אבל מצאתי את עצמי מוציא על כלי זול די הרבה כסף... ובסוף יש לו יכולות די מוגבלות, טסתי לחו"ל ומכרתי אותו.

להרבה מהם עשו עבודות שיפוץ מקיפות מאוד... לא יודע מה לומר לך, תלוי על איזה כלי אתה נופל.
    לפני 9 שנים כשקניתי אותו השוק של הכלים הבינוניים היה מאוד מאוד עלוב... לא כמו היום שיש 250-300 בשפע, אז היה רק נינג'ה 250 יקר בהגזמה, אחרוני הבנדיט 400 המרגשים והידועים לשמצה, וGPZ 250 שגם היה קשה למצוא, היום יש חגיגה של כלים, גם חדשים מעולים וגם ביד2 במחירים טובים.
    אם אתה שואל אותי היום, אז לא הייתי מתקרב לכלים האלה יותר, אולי אם זה במחיר זנות והוא במצב טוב וזה בדיוק מתאים לך... אבל קח בחשבון שזה כלי מעל 20 שנה והוא דורש טסט כל חצי שנה, וזה מבאס להתחיל להוציא כסף על תיקונים על כלים כאלה, אני אישית הייתי מוותר.

Member
    ביד2 יש כמה GNים מעניינים, קח בחשבון את עניין הטסט ואם אתה לא רוצה לנסוע הרבה בינעירוני ואתה מוצא כלי מגניב שכיף לך עליו והוא במצב טוב ובלי שום בעיה... אז זאת אפשרות.
    אבל אם בלילה אתה חולם שאתה חותך את העיר עם דיוק390 ואז עף איתו בכבישי הארץ... אולי זה לא הכלי בשבילך, לך על משהו מהשנים האחרונות.

Junior Member
    תודה רבה על התגובות .
    את האמת שאני לא רוצה לטוס בבינעירוני אבל מצד שני אני גם לא רוצה להיות מוגבל משום בחינה .
    יש לכם איזה שהיא המלצה לאופנועים עד 250 סמ"ק?

Senior Member
    אם אתה לא מחפש את סגמנט הוואנאבי-ספורט (דהיינו נינג'ה,סיביאר וכל מכוסי הפלסטיקה), יש לך את הסוזוקי אינזומה שנמכרים די במחיר זנות לשנתון, בעיקר כי אין להם את ה"סקס אפיל" כדי לתפוס את העין של רוכב צעיר. שני צילינדרים, גודל פול-סייז, חולקים מנוע עם הויסטרום 250 והג'יקסר 250 אז חלפים יש בשפע. ישייט על 100-110 בלי שום בעיה, מושב אחורי רחב אז למורכבת יהיה נוח בטיולים בניחותא.