המנוע יונק אוויר בסגירת מצערת בגלל שהסעפת לא אטומה.
יש כמה דרכים לסדר הברגות הרוסות, אם המוסך שהייתה בו לא יודע איך אז תחליף מוסך
היי חברים.
יש לי רעשים מוזרים (פקפקפק כזה) מהאגזוז, ובנוסף מתלווים אליהם הרבה בק פיירס. זה קורה בעיקר בעיקר כשאני בטורים הנמוכים ומשחרר את המצערת. בהתחלה חשבתי שזה מגיע מהוונטה של המנוע, אך לאחר שהצצתי על הסעפת ראיתי שחסר בורג אחד בחיבור של הסעפת למנוע, המוסכניק אומר שההברגה שם שחוקה ולא ניתן להבריג אחד חדש.
השאלות שלי הן 1) האם לדעתכם הרעשים באמת נובעים מהחוסר בבורג?
2) מה האופציה שלי לתיקון של העניין הזה, וכמה לדעתכם זה אמור לעלות?
המון תודה מראש!
נערך לאחרונה על ידי Omer5234; 20-10-2018 בשעה 00:10.
המנוע יונק אוויר בסגירת מצערת בגלל שהסעפת לא אטומה.
יש כמה דרכים לסדר הברגות הרוסות, אם המוסך שהייתה בו לא יודע איך אז תחליף מוסך
אפשר לעשות הברזה שזה הפתרון הקל והנפוץ, בדר"כ לקוטר יותר גדול (יוצרים הברגה חדשה). אפשר לעשות הליכויל\תותב וכו'..
המחיר ינוע מ100 ומשהו ועד אזור ה400, תלוי בטכניקה ובכמה אשכנזי אתה.
לא בריא למנוע זה בסעפת יניקה שגורם למנוע לעבוד עני (יותר אוויר).
לא בריא להברגה האחת שנשארה, עם הזמן גם היא תהרס מהרעידות וכול העומס על הברגה אחת.
בהקדם תמצא מוסך שיתקן עם הליקוייל או שתזמין מאמזון סט אם אתה טכני (מגיע ב4 ימים).
לא ממליץ על הגדלת ההברגה, שלא יהיו צרות אחרות מיכיוון שצריך גם לקדוח בפלנג' של האגזוז וגם הראש הגדול יותר של הבורג יכול להקשות.
IF IT HAS WHEELS OR TITS - YOU'RE GONNA HAVE PROBLEMS
תודה לכולם על העזרה.
בסוף הוחלט כן לעשות הברזה, נראה שהוא עשה שם עבודה די טובה סה"כ. הבעיה היא שהכלי נסע ככה תקופה לא קצרה, ולפי מה שאתם אומרים זה בעייתי מאוד למנוע, השאלה שלי היא אם עכשיו אחרי התיקון הייתם ממליצים לי להמשיך להחזיק בכלי, או שכל החרא שכנראה נכנס למנוע בתקופה הזאת עומד להשבית לי אותו? כרגע הוא מניע ברגע, נוסע מצוין וכל הרעשים והבקפיירס נגמרו.
אשמח לשמוע את דעתכם בעניין
האמת שקניתי את הקטנוע רק לאחרונה ואני לא כל כך סגור על הצריכת שמן "האידאלית" שלו, מה גם שמעולם לא היה לי כלי אחר ככה שאין לי למה להשוות.
מבחינת סחיבה של המנוע כל מה שאני יודע להגיד זה שהוא נשמע נורמלי (נראה לי..) ומצליח להגיע ל105 ככה במישור, לא יודע עד כמה זה רלוונטי.
הכלי הוא קימקו אג'יליטי סיטי 2009 אגב.