תוצאות 1 עד 3 מ 3

אשכול: התלבטות ברכישת אופנוע ראשון A1

Junior Member

התלבטות ברכישת אופנוע ראשון A1

אהלן חברים

מקריאה של כמה אשכולות הבנתי שהחברה פה מבינים עניין ואשמח לעזרה לגבי הדילמה שלי.

אז ככה, אני כרגע סטודנט (לומד ועובד בתא אבל גר בלוד) ומי כמונו יודע כמה קשה להתנייד בעיר הזאת עם אוטו..
    אני בתהליך של הוצאת רישיון A1 ומתבלט בין כמה כלים שונים (כאופנוע ראשון, אין כלל ניסיון קודם), מאמין שרוב הנסיעות שלי יהיו עירוניות.

התקציב הכולל שלי הוא עד 30אלף (אם אפשר שיכלול בתוכו את הציוד)
    ה R3 של ימאהה ממש מושך אותי, ואיתו גם הנינגה 300\400
    מחפש אופנוע שמצד אחד יראה ספורטיבי וטוב ומצד שני יהיה נוח לרכיבה עירונית\בין עירונית וכמובן אמין ועם כמה שפחות תקלות..

אשמח אם תתנו חוות דעת לגבי האופנועים שציינתי או אם תתנו הצעות לאופנועים אחרים בטווח מחירים הזה

הכיוון הוא ליד 2 כמובן

תודה רבה!!

נ.ב - סך ק"מ יומי יעמוד בערך על 30-40

Member
    היי, ובהצלחה בהוצאת הרישיון.
    אני יכול להבין לגמרי את המשיכה שלך לצורת הסופר ספורט כאופנוע ראשון. שני האופנועים שציינת הם אופנועים טובים ואמינים אבל...
    לדעתי האישית, כאופנוע ראשון, עדיף בהרבה לרכוש אופנוע שיש לו פחות חלקי פלסטיקה יקרים אשר ינזקו בנפילה או החלקה ראשונה (חס ושלום). בנוסף, שוב לדעתי בלבד, תלמד ותתמקצע יותר ברכיבה על גבי אופנועים מסוג אחר - למשל דו שימושיים או נייקדים שבהם הישיבה זקופה יותר, צידוד הכידון גדול יותר, ואין פלסטיקים שבירים.

לדעתי האישית בלבד, לרישיון A1, אין כמו הדיוק 390. האמת זו לא רק דעתי, מספיק לקרוא מבחנים רציניים בחול כדי לראות עד כמה האופנוע הזה חריג (לטובה) בקטגוריה הזו.

ההמלצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך היא: תקרא מבחנים בארץ ובחול על מגוון האונפעים שמעניינים אותך. עשה נסיעת מבחן על כל אחד מהם ברגע שיש לך רישיון (שים לב שכול נזק לאופנוע הוא עליך), ולך עם מה שמרגיש לך הכי מתאים לך. אם בסוף זה אופנוע בצורת סופר ספורט אז בסדר גמור, אבל נסה גם אופציות אחרות, זה ייתן לך כיוון למה מרגיש לך מתאים לך וטוב לך.
    נערך לאחרונה על ידי Maxi; 21-10-2018 בשעה 17:52.

Junior Member
    תודה רבה על התשובה המפורטת! אקח לתשומת ליבי את מה שאמרת ואנסה לבחון עוד כמה סוגים של אופנועים