עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 27

אשכול: Motogp יפן יש אליפות.!

צפייה משולבת

Senior Member

Motogp יפן יש אליפות.!

סופיילר לא ספויילר. היה או לא היה
    1, 2 , 3, 4 ,5 ,6 ,7.

אליפיות למארקז . !!בספרדית זה נשמע יותר טוב.
    הנמלה מבטיח אליפות נוספת שיש עוד 3 סבבים בקופה.
    דובי הגנטלמן האיטלקי מתרסק ונכנע.
    וואמוס מאראקז.

החלמתי חלום .? מסתובב בחצר הפורום . אפילו אן האחות נעלמה, גם המבוגר האחראי .
    שוב נשארנו לבד
    אבל יש אליפות ..!
    צאו" ודש לדוקטור.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    העניין הוא שרוב המעריצים של המוטו ג'יפי היו מעדיפים לראות כל רוכב אחר מאשר מרקז כאלוף (חוץ ממעריצים מבית), כמו שכבר נאמר רוכב מעולה ספורטאי אפס.

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    העניין הוא שרוב המעריצים של המוטו ג'יפי היו מעדיפים לראות כל רוכב אחר מאשר מרקז כאלוף (חוץ ממעריצים מבית), כמו שכבר נאמר רוכב מעולה ספורטאי אפס.
    שוב? אתה לא מתעייף מלחפור את זה? ואולי זה יום השנה השלישי הקרב ובא למרוץ ההוא בספנג 2015 ואם כבר...בוא נשפוך מעט שמן למדורה:

ספנג 2015 MOTOGP

רוסי מאבד את העשתונות וארבע נקודות אליפות ללורנזו

פדרוסה מנצח בספנג בתצוגת רכיבה נפלאה. פול פוזישן בזינוק, הול- שוט לפניה 1 ומשם כל הדרך עד לדגל השחמט. לורנזו, אמנם הצליח לצמצם את הפער ל 3/4 שניה אבל פדרוסה מנהל את המרוץ מהחוד ובחציו השני של המרוץ מגדיל את הפער למעל שלוש שניות בקו הסיום.
    לורנזו מזנק בינוני מהמקום הרביעי על הגריד וביציאה מפניה 1 מאבד שני מקומות ליאנונה ודובי רוכבי קבוצת דוקאטי אבל בפניה 4 לורנזו מבצע מהלך עקיפה מבריק שמותיר גם את יאנונה וגם את דובי מאחור. לורנזו, האיש עם המשימה, עוקף את רוסי על הבלמים לפני 1 כשרוסי מנסה, ללא הצלחה, לסגור לקו הפנימי. רוסי ולורנזו כמעט נוגעים האחד בשני אבל לורנזו טס לפנים ומשאיר רוסי מאחור. לורנזו, שרוכב בקצב מסחרר נצמד למרקז. מרקז יוצא רחב בפניה 4 ומשאיר את הדלת פתוחה ללורנזו למקום השני, שאותו יחזיק גם בחציית קו הסיום.

שלוש הקפות לתוך המרוץ מתחיל מאבק חריף בין מרקז במקום השלישי לרוסי במקום הרביעי. המאבק החל כבר במסיבת העיתונאים ביום חמישי בטרם המרוץ כשרוסי מאשים את מרקז על כך שהוא מתערב באופן בוטה במאבק האליפות בין רוסי ללורנזו. למשך חמש הקפות מרקז ורוסי נאבקים בעוז על המקום השלישי תוך שהם עוקפים האחד את השני מספר רב של פעמים. המאבק בין רוסי למרקז על המסלול אגרסיבי באופן יוצא דופן. רוסי מסמן למרקז בידיו מספר פעמים אולי בניסיון לגרום למרקז להפסיק את החתול והעכבר ולגרום לשניהם לרדוף אחרי לורנזו ופדרוסה. המאבק בין שני הניצים מגיע לרתיחה בפניה 12 של ההקפה השביעית: רוסי, על הבלמים נכנס לקו הפנימי בפניה 12, מרקז לא מוותר ובהיפוך הכיוון לפניה 13 מרקז עוקף את רוסי מבחוץ. עקיפה שנדונה לכישלון כי בכניסה לפניה 14 לרוסי קו פנימי משל מרקז. רק, שרוסי במקום לחזור לגז ביציאה לישורת האחורית מאט, מרחיב את קו המרוץ, נצמד למרקז ומפנה אליו את מבטו לא פעם אלא פעמיים. בנקודה זאת בזמן נוצר מגע בין רוסי למרקז כשבסופו מרקז מתרסק ופורש מהמרוץ. רוסי חוצה את קו הסיום במקום השלישי.

רוסי שוב מסיים על הפודיום. כשזה לו הפעם ה 15 מתוך 17 מרוצים ב 2015. רוסי מאבד רק ארבע נקודות אליפות ללורנזו והפער בזינוק בולנסיה יעמוד על 7 נקודות לטובתו. אבל רוסי במו ידיו פגע אנושות בסיכוי שלו לזכות באליפות ה Motogp ב 2015:
    נכון לכתיבת שורות אלה, רוסי נמצא אשם על ידי מנהלת המרוץ בתקרית עם מרקז ונענש בשלוש נקודות עונשין. במילים אחרות, אם בערעור למוסדות ה FIM לא יחול שינוי בעונשו, רוסי יזנק למרוץ בוולנסיה מהמקום האחרון בגריד. על מנת לזכות באליפות, ללא תלות בלורנזו, על רוסי לסיים במקום השני.

Senior Member
    דרזדר שגרירנו היקר. "רוב המעריצים של המוטוgp? מעדיפים לראות כל רוכב אחר מלבד מארקז?"
    אולי הכוונה לרוב מעריצי ולנטינו רוסי ? . כי לשאר העולם לא נראה לי ששיש בעייה לראות את מארק מארקז האלוף כמו שהוא.:
    רוכב מעולה , ספורטאי ענק.
    צאו.
    , 1, 2, 3 , 4 , 5, 6 ,7
    בגרמנית זה נשמע יותר טוב..
    איין , צוואי, דראיי..
    צאו.
    אחינו.

Senior Member
    אין מה לצפות בזה, עם כל הכבוד.
    דור המייסדים הלך ונעלם ונשאר רק רוסי...
    במקומם באו חרא של נהגים כמו 99, 93 (באופי - ממש כמו מספר 3 דאז).

הנהגים הצעירים באים בלי ערכים כלשהם העיקר לרמוס את כולם ובכל דרך.
    לא יהיו יותר נהגים כמו מספר 46 (בקטגוריית ה 250cc), 58 (ז"ל), 26 (לב זהב), 27 (הילד הטוב) והאחרון החביב עליי 24 ("מלך ההחלקות").

זאת סיבה אחת למה לא צריך לצפות. הסיבה הנוספת והאמיתית היא המנועים. רק הותיקים יודעים שרוב הדור הצעיר לא מסוגל לנהוג על האופנועים הישנים - ללא בקרה, 2 פעימות, זה היה לנהוג על משאלת מוות.
    ואם נתקדם אז היום טכנולוגית E כבר עושה את מעלה דרכה ומנועים של 1000 וולט ויותר עושים את דרכם לקטגוריה המובילה הבאה שבה יהיו אופנועים הרבה יותר טובים מהקיימים (עם גיר בעל 3 הילוכים בלבד או גיר אוטומטי מלא ועד 300 כוחות סוס).

אז באמת שאין מה לצפות בקטגוריה הזו יותר...

Sent from my MI 5X using Tapatalk

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי 2 Strokes צפיה בהודעה
    אין מה לצפות בזה, עם כל הכבוד.
    דור המייסדים הלך ונעלם ונשאר רק רוסי...
    במקומם באו חרא של נהגים כמו 99, 93 (באופי - ממש כמו מספר 3 דאז).

הנהגים הצעירים באים בלי ערכים כלשהם העיקר לרמוס את כולם ובכל דרך.
    לא יהיו יותר נהגים כמו מספר 46 (בקטגוריית ה 250cc), 58 (ז"ל), 26 (לב זהב), 27 (הילד הטוב) והאחרון החביב עליי 24 ("מלך ההחלקות").

זאת סיבה אחת למה לא צריך לצפות. הסיבה הנוספת והאמיתית היא המנועים. רק הותיקים יודעים שרוב הדור הצעיר לא מסוגל לנהוג על האופנועים הישנים - ללא בקרה, 2 פעימות, זה היה לנהוג על משאלת מוות.
    ואם נתקדם אז היום טכנולוגית E כבר עושה את מעלה דרכה ומנועים של 1000 וולט ויותר עושים את דרכם לקטגוריה המובילה הבאה שבה יהיו אופנועים הרבה יותר טובים מהקיימים (עם גיר בעל 3 הילוכים בלבד או גיר אוטומטי מלא ועד 300 כוחות סוס).

אז באמת שאין מה לצפות בקטגוריה הזו יותר...

כשגי'אקומו אוגסטיני, קני רוברטס האבא, פרדי ספנסר, ווין גארדנר, ווין רייני, קווין שוואנץ ומיק דוהאן שרכבו על אותם מפלצות 2 פעימות מדוברות מתפלאים ונפעמים מיכולות הרכיבה של רוסי, לורנזו, פדרוסה, סטונר ומרקז אני חושש כי, עם כל הכבוד, אני נאלץ להצטרף אל ענקים ממני הגמד.
    הקשקוש שאומר שסטונר או לורנזו או מרקז לא היו מסוגלים לרכב על מפלצות הצווי פעימות. נו, כמו במילת הפתיחה של המשפט. קשקוש.

MotoE תהיה חלק מהסבב כבר בעונה הבאה. עתיד המרוצים בחשמל אבל עוד בעונה הבאה אם העתיד כבר כאן.

איללכא...וגם לוותיקים כמוני יש מה לראות ב Motogp וגם ב Moto2 ו- Moto3

ציטוט נכתב במקור על ידי נעם 1 צפיה בהודעה
    שוב? אתה לא מתעייף מלחפור את זה? ואולי זה יום השנה השלישי הקרב ובא למרוץ ההוא בספנג 2015 ואם כבר...בוא נשפוך מעט שמן למדורה:

ספנג 2015 MOTOGP

רוסי מאבד את העשתונות וארבע נקודות אליפות ללורנזו

פדרוסה מנצח בספנג בתצוגת רכיבה נפלאה. פול פוזישן בזינוק, הול- שוט לפניה 1 ומשם כל הדרך עד לדגל השחמט. לורנזו, אמנם הצליח לצמצם את הפער ל 3/4 שניה אבל פדרוסה מנהל את המרוץ מהחוד ובחציו השני של המרוץ מגדיל את הפער למעל שלוש שניות בקו הסיום.
    לורנזו מזנק בינוני מהמקום הרביעי על הגריד וביציאה מפניה 1 מאבד שני מקומות ליאנונה ודובי רוכבי קבוצת דוקאטי אבל בפניה 4 לורנזו מבצע מהלך עקיפה מבריק שמותיר גם את יאנונה וגם את דובי מאחור. לורנזו, האיש עם המשימה, עוקף את רוסי על הבלמים לפני 1 כשרוסי מנסה, ללא הצלחה, לסגור לקו הפנימי. רוסי ולורנזו כמעט נוגעים האחד בשני אבל לורנזו טס לפנים ומשאיר רוסי מאחור. לורנזו, שרוכב בקצב מסחרר נצמד למרקז. מרקז יוצא רחב בפניה 4 ומשאיר את הדלת פתוחה ללורנזו למקום השני, שאותו יחזיק גם בחציית קו הסיום.

שלוש הקפות לתוך המרוץ מתחיל מאבק חריף בין מרקז במקום השלישי לרוסי במקום הרביעי. המאבק החל כבר במסיבת העיתונאים ביום חמישי בטרם המרוץ כשרוסי מאשים את מרקז על כך שהוא מתערב באופן בוטה במאבק האליפות בין רוסי ללורנזו. למשך חמש הקפות מרקז ורוסי נאבקים בעוז על המקום השלישי תוך שהם עוקפים האחד את השני מספר רב של פעמים. המאבק בין רוסי למרקז על המסלול אגרסיבי באופן יוצא דופן. רוסי מסמן למרקז בידיו מספר פעמים אולי בניסיון לגרום למרקז להפסיק את החתול והעכבר ולגרום לשניהם לרדוף אחרי לורנזו ופדרוסה. המאבק בין שני הניצים מגיע לרתיחה בפניה 12 של ההקפה השביעית: רוסי, על הבלמים נכנס לקו הפנימי בפניה 12, מרקז לא מוותר ובהיפוך הכיוון לפניה 13 מרקז עוקף את רוסי מבחוץ. עקיפה שנדונה לכישלון כי בכניסה לפניה 14 לרוסי קו פנימי משל מרקז. רק, שרוסי במקום לחזור לגז ביציאה לישורת האחורית מאט, מרחיב את קו המרוץ, נצמד למרקז ומפנה אליו את מבטו לא פעם אלא פעמיים. בנקודה זאת בזמן נוצר מגע בין רוסי למרקז כשבסופו מרקז מתרסק ופורש מהמרוץ. רוסי חוצה את קו הסיום במקום השלישי.

רוסי שוב מסיים על הפודיום. כשזה לו הפעם ה 15 מתוך 17 מרוצים ב 2015. רוסי מאבד רק ארבע נקודות אליפות ללורנזו והפער בזינוק בולנסיה יעמוד על 7 נקודות לטובתו. אבל רוסי במו ידיו פגע אנושות בסיכוי שלו לזכות באליפות ה Motogp ב 2015:
    נכון לכתיבת שורות אלה, רוסי נמצא אשם על ידי מנהלת המרוץ בתקרית עם מרקז ונענש בשלוש נקודות עונשין. במילים אחרות, אם בערעור למוסדות ה FIM לא יחול שינוי בעונשו, רוסי יזנק למרוץ בוולנסיה מהמקום האחרון בגריד. על מנת לזכות באליפות, ללא תלות בלורנזו, על רוסי לסיים במקום השני.
    מאז היו עוד תקריות שלא קשורות דווקא לרוסי אלה לאופי החרא של הרוכב המדובר.

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    מאז היו עוד תקריות שלא קשורות דווקא לרוסי אלה לאופי החרא של הרוכב המדובר.
    מניסיוני הדל כאן וגם בפורומים אחרים בעולם, אופיו המחורבן\אופיו הטוב של מרקז הוא תלוי מושא האהדה של השופט. בסיקור שלי, אני משתדל לראות את הדברים נכוחה. אני חייב להודות, שאני חושב שרוסי וגם מרקז הם רוכבים נפלאים. אין לי בעיה עם האופי הרייסרי של שניהם.

איללכא...אז נסכים שלא להסכים?

Senior Member
    " אז באמת אן לצפות בקטגורייה הזאת יותר" ... לא הבנתי את זה?! מה העולם משתנה , הטכנולוגייה משתנה ,היורשים מנצחים אן לצפות בזה?" חרא של רוכבים באופי?93?
    לא מובן. בוא נסגור את התחרות כי אן כמו 46...
    העולם משתנה אני רוצה לרדת..
    אל תצפה יותר, תסתכל בארכיון. אני אחכה למרוץ הבא .
    ולגבי מערצי 46 אן מה להוסיף רואים את העולם תחת מספר אחד בלבד.
    .
    צאו.ו ברכות למארקז.
    ...

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ilang צפיה בהודעה
    " אז באמת אן לצפות בקטגורייה הזאת יותר" ... לא הבנתי את זה?! מה העולם משתנה , הטכנולוגייה משתנה ,היורשים מנצחים אן לצפות בזה?" חרא של רוכבים באופי?93?
    .
    צאו.ו ברכות למארקז.
    ...

הציטוטים לא מדויקים וזה חבל.
    46 כבר זקן.
    העולם לא תחת כנפו כי הוא לא לקח אליפות כבר כמה שנים (מהמון סיבות ואחת מהן זה כי הוא מזדקן).
    הוא כן עוזר לרוכבים חדשים אבל היו פעמים שהוא גם התנהג בחוצפה (היית כנראה ילד ב 2002 אז לא צפית).
    כמו כל ארגון גדול כשיש לך איש שיווק חזק ואתה בונה שם (כדוגמת: שברולט) ואחרי כמה שנים אתה נופל בערכך (מהמון סיבות) עדיין יהיו אנשים שילכו אחרייך. בנוסף כל איטליה אוהדת את הבחור ויש אחוז גבוהה של צופים בתחרויות האלו.
    אם נלך למדינות אחרות, אז לא הרבה אוהדים אותו ודווקא מספר 26 תפס יותר וגם 27 (תלוי יבשת).
    הערה: כשאתה אומר משהו תהיה עובדתי, אובייקטיבי או לפחות לא סובייקטיבי.

ציטוט נכתב במקור על ידי ilang צפיה בהודעה
    .
    צאו.ו ברכות למארקז.
    ...
    יש הרבה רוכבים מעניינים לצפייה בקטגוריה הבכירה ככה שזה ממש לא רק רוסי רק לי אישית (ועוד הרבה כמוני) לא כיף לראות רוכב שמחליט לעכב רוכב אחר או רוכב אגרסיבי שגורם לאחרים לרדת מהמסלול.
    אגב כל רוכב בקטגוריה הבכירה יכול להוציא רוכב אחר מהמסלול באותם טריקים בזויים אבל רובם בוחרים שלא כדי לא להרוס את הספורט הזה

Senior Member הסמל האישי של erani99
    46 מבוגר, אבל זה לא הוא הרי, זה האופנוע שנחות מההונדה ומהדוקאטי.. וזה מדהים בכלל איך הוא מגיע למקומות ה 3~4 עם כזה כלי שעל פניו דיי נחות משני הנ"ל.
    וכן, מה לעשות שהשם שלו זה באזז מטורף שמוכר מרצ'נדייז ומביא מלא צופים למרוצי ה MOTOGP.
    הייתי עם חבר בגמר בוולנסיה ב 2014, כמה כבוד המקומיים עשו לו, שבכלל כבר לפני המירוץ האליפות היתה בכיס של מארקז.
    אני ניטרלי, למרות שיש העדפה ל DOC, אבל עם כלי נחות והשנים שעוברות ההתבגרות לא משפרת יכולות, להוסיף על זה שמארקז הוא הצעיר הנמרץ והמעיז על כלי חזק יותר, זה מראה על עליונות של הנמלה על הדוקטור.. ד"א, בצעירותו מרקז גם היה אחד מהילדים שתרגלו שם ב"חווה" של הדוקטור באיטליה
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    46 מבוגר, אבל זה לא הוא הרי, זה האופנוע שנחות מההונדה ומהדוקאטי.. וזה מדהים בכלל איך הוא מגיע למקומות ה 3~4 עם כזה כלי שעל פניו דיי נחות משני הנ"ל.
    וכן, מה לעשות שהשם שלו זה באזז מטורף שמוכר מרצ'נדייז ומביא מלא צופים למרוצי ה MOTOGP.
    הייתי עם חבר בגמר בוולנסיה ב 2014, כמה כבוד המקומיים עשו לו, שבכלל כבר לפני המירוץ האליפות היתה בכיס של מארקז.
    אני ניטרלי, למרות שיש העדפה ל DOC, אבל עם כלי נחות והשנים שעוברות ההתבגרות לא משפרת יכולות, להוסיף על זה שמארקז הוא הצעיר הנמרץ והמעיז על כלי חזק יותר, זה מראה על עליונות של הנמלה על הדוקטור.. ד"א, בצעירותו מרקז גם היה אחד מהילדים שתרגלו שם ב"חווה" של הדוקטור באיטליה
    כל מילה נכונה.
    לפחות יש לך ידע נרחב (:

הלוואי ולרוב הצופים היה מיני מידע ממה שיש לך.

Senior Member הסמל האישי של erani99
    ציטוט נכתב במקור על ידי 2 Strokes צפיה בהודעה
    כל מילה נכונה.
    לפחות יש לך ידע נרחב (:

הלוואי ולרוב הצופים היה מיני מידע ממה שיש לך.

.. ומה זה אומר?, שהתקבלתי למחלקה הסגורה?
    טוב, את מבחני הקבלה אני צריך לעבור אצל נועם1 ואילןG ה"ילד" (אילן, אם נולדת באותו יום של מרקז, אז אתה באמת ילד,,או שזה רק התאריך בשנה ולא באותה שנה?, ב 2002 כשאתה היית ב 30 הנמלה היה פחות מבן 10 לדעתי)
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    .. ומה זה אומר?, שהתקבלתי למחלקה הסגורה?
    טוב, את מבחני הקבלה אני צריך לעבור אצל נועם1 ואילןG ה"ילד" (אילן, אם נולדת באותו יום של מרקז, אז אתה באמת ילד,,או שזה רק התאריך בשנה ולא באותה שנה?, ב 2002 כשאתה היית ב 30 הנמלה היה פחות מבן 10 לדעתי)
    לא יודע אם התקבלת, תשאל אותם?
    אבל זה ממש כיף לראות מישהו עם ידע ממשי ולא סתם עוד אוהד שאוהב מהירות...