מתעלק..
רדמי נוט 5 או A2 לייט ?
הפרש 40 שקל (נוט יותר יקר)
מתעלק..
רדמי נוט 5 או A2 לייט ?
הפרש 40 שקל (נוט יותר יקר)
x-max 250 2013 -> nc700x 2012
אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !
אהלן,
ההצעה על הקייסים עדיין רלוונטית..?
גם אני עם הa2 לייט הזה. קניתי לפני שבוע.
אנדרואיד נקי. כבר קיבל את העדכון לאנדרואיד 9. מכשיר מעולה.
פשוט מתאים לי.
במהותו, עושה רושם שזהו הממשיך של סדרת הנקסוס של גוגל ״מפעם״, לפני שגוגל איבדו את הצפון עם הפיקסל והחלו לדרוש סכומים אסטרונומים על המכשירים שלהם.
אני קניתי אותו ב 700 שקל עם הערכה המקורית והמטען המקורי.
איך אמר לי המוכר בחנות? -מכשיר ב 700 שפעם היתה קונה מכשירים כאלו ב 1700...
וזה כל הסיפור של שיאומי בעצם. אני כאמור מאוד מרוצה.
נערך לאחרונה על ידי קוקוריקו נגד קופיקו; 29-12-2018 בשעה 09:01.
למען האמת ,משתמש בA2 LITE כמה חדשים,אחרי NOTE4X REDMI.
A2 הרבה פחות טוב ,לא עבד חלק כמו נוט4
תראה, אנשים שאין להם בעיה עם מערכת ההפעלה של שיאומי - ממילא פוזלים יותר (ובצדק) לכיוון הנוט 5 או הנוט 6 פרו, שממילא נמצאים באותו דרגת מחיר כמו ה A2 לייט.
ומי שלא אכפת לו להוציא עוד איזה 200-250 שקל בכלל יכול גם לפזול לכיוון ה MI8 לייט או ה MI MAX 3 (לא תוספת גדולה במחיר כאמור. עדיין נשארים מתחת לאלף שקל).
לשיאומי יש אחלה מכשירים בטווח הביניים הנ"ל, עם מפרט עדיף על ה A2 לייט וגם על ה A2 הרגיל... - ואכן רוב האנשים שלא מעניין אותם אנדוראיד נקי או לא - לכיוון הזה הם הולכים. בחנות הזו שאני קניתי בבת ים, בזמן שאני קניתי את המכשיר שלי המוכר נתן שם עוד 3 מכשירי נוט6 פרו ללקוחות אחרים.
בזמן שהייתי שם.
ולא בכדי.
הבעיה מתחילה (עם אנשים כמוני לדוגמא) שמתעקשים רק על אנדרואיד נקי.
ואז אין לי יותר מידי אופציות. ומכשירים כמו ה נוט 6 פרו יורדים מהפרק...
ומה שנשאר זה לבחור בין ה A2 "הרגיל" לבין ה A2 לייט.
אני יכול להעיד על עצמי שמאוד רציתי לקנות את ה A2 "הרגיל" עם המעבד החדש יותר, ועם המסך הגדול והאיכותי יותר... ובמיוחד רציתי את הגרסא היקרה של ה A2 "הרגיל" עם 128GB ו- 6GB RAM.
פעם אחרונה שבדקתי בזאפ המחיר של דגם ה 6GB RAM הנ"ל היה אלף שקל. (לעומת 700 המחיר של דגם הA2 לייט, ולעומת 850 המחיר של ה A2 "הרגיל" עם 4GB RAM)
שזה תוספת קטנה ונסבלת במחיר מבחינתי.
700 שקל או 850 או 1000 שקל זה לא סוף העולם.
הבעיה היא ששיאומי בנו את דגם ה A2 "הרגיל" (לא משנה כרגע גרסת ה 4GB או 6GB זיכרון RAM) בצורה מאוד מוזרה... עם סוללה חלשה, ובלי שקע אוזניות רגיל, ובלי אפשרות לסים כפול, ובלי אפשרות לכרטיס זיכרון מיקרוSD - ודווקא בגרסת ה A2 לייט הזולה והפשוטה יותר - יש סוללה יותר חזקה ויש גם את כל שאר הדברים האלו.
ובשבילי הדברים האלו זה חובה.
אני לא יכול לקנות סלולרי עם סוללה חלשה או בלי שקע אוזניות רגיל, או בלי אפשרות לכרטיס מיקרוSD
לי זה קריטי, והרבה יותר חשוב לי מאשר איכות המסך או מאשר מעבד חדשני או 6GB זיכרון...
אז זו הסיבה שבחרתי ב A2 לייט. המחיר הזול היה רק בונוס.
אני אישית לפחות אלו היו מניעי.
בינתיים אני מרוצה מהמכשיר. הכל מהיר טס כמו מטוס. כבר שבוע וחצי אצלי.
מרבית הדגמים של שיאומי אכן מגיעים עם מערכת ההפעלה של שיאומי: ה MIUI
שהרבה צרכנים משבחים אותה דרך אגב.
אבל,
יש דגמים שמגיעים עם אנדרואיד נקי. מה שנקרא "אנדרואיד ONE".
לינק:
https://www.tgspot.co.il/google-clar...ystem-updtaes/
מדובר באנדוראיד נקי מבית גוגל עם התחייבות לעדכוני מערכת למשך שנתיים + עדכוני אבטחה חודשיים למשך שנתיים.
דגמים של שיאומי שכוללים אנדרואיד ONE:
* A2 (על כל גרסאותיו)
* A2 לייט (על כל גרסאותיו)
* ו הA1 של שנת 2017 ושעדיין נמכר בחנויות.
כל שאר הדגמים של שיאומי נמכרים כאמור עם מערכת ההפעלה MIUI
הסוס עבודה שלי מראה סימני עייפות, וזמן רב שקלתי להחליפו בA2/1.
אבל נתקלתי בביקורת אגבית שהיא די קריטית עבורי: מסכי שיאומי לא "אוהבים" משקפי שמש מקוטבים (פולורייזד). משמע, צפיה במסך עם משקפי שמש שכאלו בלתי נסבלת.
עשיתי ניסוי עם Mi5 שיש לחבר, אכן מאכזב.
נשאלת השאלה, איזה עוד יצרן מומלץ לאנדרואיד נקי יש בשוק כיום?
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
תראה, אם אתה לא מתכנן 'לפרוץ' את המכשיר (רוט, ועוד שלל משחקים), אז מאוד קל להפוך כל אנדרויד לאחד שמאוד מזכיר את הנקי. פשוט צריך להוריד לאונצ'ר אחר שמחליף את זה המקורי. אני משתמש בנובה לאונצ'ר כבר שנים, והמכשיר הנוכחי נראה כמעט זהה לכל ה5 האחרונים (למעט תצוגת ההגדרות), וביניהם גם נקסוס ואיזה שיומי.
לי כאמור יש A2 לייט. אני גם עם משקפיי שמש מקוטבות ורואה בסדר גמור.
אני יודע ש לדגם ה A2 "הרגיל" יש אפילו מסך יותר איכותי.
כמובן אם אתה חושש אני מציע לך לבוא לחנות בעלת תצוגה, להגיע עם המשקפי שמש שלך, ולבדוק טלפון ספציפי שאתה מתכוון לקנות ולא לבצע הסקת מסקנות ממכשירים אחרים. אומנם טרחה רבה אך נראה לי שזה יהיה הכי טוב.
לשאלתך על מכשירים אחרים עם אנדרואיד נקי: זה נקרא אנדרואיד ONE
אתה יכול לבדוק את רשימת המכשירים של היצרניות השונות שמסופקים עם מערכת ההפעלה הנ"ל בלינק הבא:
https://www.android.com/one
לרשימה הזו תוסיף כמובן גם את המכשירים של גוגל עצמה (המכשירים שלה מסידרת הפיקסל).