"עם כל השינויים הללו, המנוע מפיק כעת 25 כ"ס (אחרי הסרת ההגבלות – סביב 40 כ"ס)"
אפשר לפרט קצת בבקשה?
הונדה מציגה ל-2019 את ה-CRF450L - דו-שימושי קרבי בנפח ביניים הבנוי על בסיס המוטוקרוסר של הונדה, ה-CRF450R. הדו"ש הכי קרבי לשטח שיש, או במילים אחרות - אופנוע שטח מקצועי עם תקינת כביש.
http://fullgaz.co.il/?p=132804
![]()
"עם כל השינויים הללו, המנוע מפיק כעת 25 כ"ס (אחרי הסרת ההגבלות – סביב 40 כ"ס)"
אפשר לפרט קצת בבקשה?
אתה שואל על השינויים או על ההגבלות?
כי השינויים מפורטים בכתבה (ראש מנוע, תזמון שסתומים וכו').
האם הוא ייצא לשוק בגרסא מוגבלת, ולמה מלכתחילה ההגבלה?
בדרך כלל ההגבלות הן כדי לעבור מבחני זיהום אוויר ו/או להתאים את האופנוע לדרגת רישיון נמוכה יותר.
לרוב מסירים את ההגבלות מיד אחרי הרכישה.
מישהו יש לו מושג אם הולכים לשווק את הדגם הזה בארץ?
כן, בוודאי שכן.
הוא יעלה סביב 65 אלף ש"ח, ומבחן דרכים ראשון שלו בעברית תוכל לקרוא כאן:
http://fullgaz.co.il/?p=135536
בדיוק בזמן תודה!
"אופנוע שטח מקצועי עם תקינת כביש"
מה שונה שמוגדר כ"בשורה" בינו לבין כל אופנוע מקצועי שנמכר בארץ ברישוי צהוב כבר שנים, לא ברור לי
בברכה,
SM26
אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
האופנועים המקצועיים של ימאהה וגאסגאס מעולם לא ספרו וטופלו לפי שעות אלא לפי ק"מ בלבד אז ההונדה לא הראשון ולא מחדש דבר
1000 קמ זה שווה ערך ל15-20 שעות מנוע, וזה זהה לחלוטין לכל אופנועי האינדורו בשוק כך שאין פה שום בשורה ושום חידוש
הילוך שישי יש היום לכל הכלים המקצועיים בשוק (גם לדו"פים הקטנים) פרט לימאהה וגאסגאס אז גם פה אין שום חדש תחת השמש
יותר שמן באגן - איפה בכתבה זה כתוב? בהתבסס על העובדה שבסיס המנוע הזה בא מהאחים הקרביים שלו שמחזיקים פחות מליטר וחצי שמן במנוע החל מ2017 (לפני כן החזיקו 700CC בלבד בקראנק וכמות דומה בגיר בנפרד) - כל הקטומים והלבנים בנפחים של ה450 וה500 מחזיקים במנוע 1.5 ליטר כבר מ2012 ונהנים מאמינות מופלגת. גם כאן שום חידוש.
כאמור - שום דבר חדש או יוצא דופן, נהפוך הוא - אותה חבילת אחזקה של אנדורו מקצועי משובח אבל עם חצי מהכח ועם מחיר של כלי אקסטרה פרימיום לפי שיפורים.
נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 03-10-2018 בשעה 16:57.
שלא תבין לא נכון
אני לגמרי מסכים איתך
אני חושב שהאופנוע הזה עושה יותר רעש וצילצולים ממה שהוא באמת.
גאס גאס אני לא מכיר, אבל לגבי ימאהה, צודק
הם באמת עשו את זה לפני עונדה.
לגבי כמות השמן, זה לא מופיע בכתבה, זה אני יודע ממקורות מעבר לים.
(אם ממש ממש קריטי לך, אני יכול לחפש לך את הסימוכין של זה, אאל"ט גם אמרו שפה יש 3 רינגים במנוע ולא 2 כמו במוטוקרוס)
כתבתי עליו במקום אחר:
נכתב במקור על ידי SM26
בברכה,
SM26
אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
רק תיקונצ'יק.
הדרוזי שוקל 132 יבש. תוסיף על זה עוד 10 קילו בערך.