היי,
אשמח לקבל המלצות על חנויות באזור ת"א....
אני חדש בתחום, אז אצתרך לקנות הכל, קסדה, ביגוד, מיגון.....
מחפש מקום טוב, שלא שודדים בו אנשים שלא מבינים הרבה...
תודה מראש
היי,
אשמח לקבל המלצות על חנויות באזור ת"א....
אני חדש בתחום, אז אצתרך לקנות הכל, קסדה, ביגוד, מיגון.....
מחפש מקום טוב, שלא שודדים בו אנשים שלא מבינים הרבה...
תודה מראש
כלבוטקס בשוקן 32, קונה שם שנים מאז שהתחלתי לרכב, יתאימו את מה שמתאים לך ולתקציב שלך בצורה מקצועית ושירותית.
Tracer 900
לך תמודד בכל חנות מה שאתה צריך ותזמין מחו"ל את הכל !
לא שווה לשים פה שקל יותר בשום חנות . מילא הייתה הצדקה לכך ...
אתה צודק, לא כדאי להזמין היום קסדה ברשת.
ויש הרבה ציוד ששווה לקנות ולמדוד בארץ, הדשא של השכן לא תמיד ירוק יותר בקיצור.
לציוד ראשון בהחלט אתה יכול להיכנס לאחת החנויות שהומלצו פה ולצאת עם סט ציוד מלא. אם אתה מתכוון לקנות את הטופ של הטופ אז כבר יותר שווה להזמין מחו״ל ואולי אפילו לטוס לחו״ל ולחזור עם ציוד קיץ+חורף. סט ציוד בסיסי בארץ יעלה החל מ-2000 ש״ח. סט ציוד מהטופ של הטופ יעלה בחו״ל 3000 יורו...
כשחזרתי לרכב אחרי הפסקה של כמה שנים גם אני נכנסתי לכולבוטקס ויצאתי עם סט מלא (יחסית) קיץ + חורף. שני מעילים, שתי כפפות, מנעול וכו׳. לאט לאט הוספתי הגנה לפלג גוף תחתון (נעליים ומגני ברכיים) וגם שדרגתי את הציוד שנקנה שם. לאט לאט...
אני לא יכול להרשות לעצמי את הטופ של הטופ אבל יש לי ציוד חורף/קיץ מלא של מותגים בינוניים כמו רוויט ודיינז. חורף הכל מגור-טקס (כולל מעיל של רוקה). קסדה בינונית (במחיר) של נולן.
הטופ של הטופ לאותם פריטים יכול להגיע בקלות גם ל-10000 יורו בחו״ל (כן, עשרת אלפים יורו).
הנה דוגמה, לא בכל קטגורייה בחרתי את ההכי יקר:
כמובן שתמיד כדאי להשוות מחירים ולחסוך![]()
תעשה סקר טוב ותחלק את הקניה שלך למספר מיקומים.
מחירי מבצע זה נהדר אז כדאי לך להיות מעודכן בפייסבוק.
דיינז זה מותג ביניים??
Tracer 900
חברים.... הרגתם לי את האשכול... חחחח
מה עם המלצות?
אני לא יכול להמליץ מספיק על אופנוסנטר - שוקן 5, מחירים מעולים עם הנחות של עד שליש מחיר אם לא יותר, שירות של קרוב משפחה או תאום, ומוצרים איכותיים שגם במידה וחוט יצא מהמקום, הם שם אפילו אם צריך להחליף שוב לחדש מהניילונים.
אני אישית קניתי שם ציוד בשווי 11,000 בערך במחיר של 7,000.
אגב, תיסגר על הכל בקנייה אחת משום שכמה שתקנה יותר, ההנחה תגדל, וזה לא כולל חבר מועדון חינמי, יש לי אחד, הוא לא עולה כלום והוא מקנה לך כל כך הרבה.
אני לא עובד שם אבל אתה מוזמן לחפש את רון, הוא המנהל, והוא אח יקר, והשירות שהוא ייתן לך עם המחירים, יגרום לך להרגיש שהם יצאו פראיירים, ובצדק.