תוצאות 1 עד 15 מ 37

אשכול: המלצות חנות אביזרים, באזור ת"א

תצוגה בשכבות

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    Uriar,
    רוב הציוד שלי לשתי העונות הוא של הלד, למעט כפפות קיץ (רוויט) ונעלי חורף (אלפיינסטארס), וכל הציוד ביחד (נניח בניכוי הקסדה) לא מגיע ל 2000€, ואף יתכן וישאיר עודף מ 1000€.אז נכון, המעיל והמכנסיים הם לא גורטקס אבל הכפפות והנעליים כן. אני לא חושב שבחורף הישראלי, בייחוד במרכז, יש הכרח לגורטקס, והרבה ממברנות אחרות יעשו את העבודה מספיק טוב. הכל שאלה של התפשרויות והתאמת הדרישות לצרכים, לשימוש ולתקציב.
    פות''ש,
    לדעתי מה הכי כדאי לך כרגע זה לקנות קסדה ומעיל איכותיים וכפפות טובות לעונה הנוכחית (כאילו חורף ישראלי), ואם יש לך אופציה להיות באירופה בקרוב, תכין לך רשימה טובה של ציוד משלים איכותי לשאר הזמן.
    אני ממש לא המלצתי למישהו פה לקנות ציוד בכזה מחיר:

ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    לציוד ראשון בהחלט אתה יכול להיכנס לאחת החנויות שהומלצו פה ולצאת עם סט ציוד מלא. אם אתה מתכוון לקנות את הטופ של הטופ אז כבר יותר שווה להזמין מחו״ל ואולי אפילו לטוס לחו״ל ולחזור עם ציוד קיץ+חורף. סט ציוד בסיסי בארץ יעלה החל מ-2000 ש״ח. סט ציוד מהטופ של הטופ יעלה בחו״ל 3000 יורו...

כשחזרתי לרכב אחרי הפסקה של כמה שנים גם אני נכנסתי לכולבוטקס ויצאתי עם סט מלא (יחסית) קיץ + חורף. שני מעילים, שתי כפפות, מנעול וכו׳. לאט לאט הוספתי הגנה לפלג גוף תחתון (נעליים ומגני ברכיים) וגם שדרגתי את הציוד שנקנה שם. לאט לאט...
    אמרתי שציוד טופ יעלה ככה ואני עומד מאחורי זה. זה גבול עליון. אפשר לקנות ציוד טוב בחו״ל גם בחצי מזה.

עכשיו, אם הציוד שלך אינו גורטקס הוא לא מהטופ. מספיק לחורף הישראלי? על זה אפשר לדבר. יש לי שתי בעיות עם מעיל שאינו גורטקס: האחת זה תוחלת חיים. מעיל גורטקס יחזיק 5-10 שנים. המעיל שקניתי בפיסקה מעל נפרץ בחורף השני שלו. אז אמנם אין פה הרבה ימי גשם אבל אחרי כמה ימים בהם היה לי כתם מים קל במרפק הגעתי ביום סוער במיוחד לעבודה רטוב בחצי הצד השמאלי שלי ליום של פגישות הכנה עם לקוח חדש וללא בגדים להחלפה אצל הלקוח. היה יום מבאס במיוחד...
    דבר שני זה שבגלל שאין פה חורף אמיתי, הרבה פעמים יוצא שאתה רוכב בשמש החמימה. במעיל עם ביטנה מניילון אתה רטוב מזיעה אחרי חצי שעה, במעיל עם מימברנה - לא. אז נכון שיש עוד מימברנות חוץ מגור טקס אבל זה מחזיר אותי לעניין הראשון - אורך חיים.

לסיכום אני שוב ממליץ להתחיל עם ציוד לא יקר מידי (אבל גם לא הכי זול) ולשדרג לפי הצורך והכיס. אפשר בהחלט לקנות אחלה ציוד באלף יורו. אצלי רק המעיל עלה חצי מזה ואני לא מתחרט - זה המעיל הכי נוח ושימושי שרכבתי איתו מימי . ובהתחשב בזה שהוא מתחיל אצלי את החורף השמיני (!!!) שלו - אז ההשקעה פר שנה יותר נמוכה מהמעיל הבסיסי והזול שלא שרד שני חורפים.
    נערך לאחרונה על ידי uriar; 12-11-2018 בשעה 16:17.