מישהו יכול להסביר למה mt-09 לא הוזל למרות שיש לו abs ועוד כמה אביזרים שמוזילים את המס על הכלי.
תודה לכל העונים.
מישהו יכול להסביר למה mt-09 לא הוזל למרות שיש לו abs ועוד כמה אביזרים שמוזילים את המס על הכלי.
תודה לכל העונים.
לא ממש ברור - כשאני שאלתי את מטרו, את אותה השאלה לא קיבלתי תשובה :-(
הדבר היותר קשה לדעתי, הוא חוסר המלאי הזמין של הכלים בעתיד הנראה לעין, שהבנתי במילים אחרות: "שהיצרן לא שם קצוץ על ........"
(בתור אחד שמחכה לכלי שזה)
כי מטרו גנבים זה למה, מורידים על מוטוקורוסים שאפחד לא קונה 20 אלף ועל דגמים שהולכים להם חזק מורידים אלף שקל
Supermoto Rider
SMC690R 2021
Instagram & TikTok: Yadin_Tal
למה להם להוזיל? יש מישהו שחשב לקנות ולא יקנה?
לא ככה מתנהל שוק?
מורידים מחיר על מה שלא הולך כדי להעיף את זה מהמדף ולפנות מקום לפריט אחר שנמכר יותר טוב
מעלים מחיר על מה שהולך כי יש מי שיקנה
ברגע שאין מלאי זמין בעתיד הנראה לעין, מה זה כבר משנה המחיר?
מטרו עושה שוק בארץ ולכן הייתי מגדיר כמונופול ביאמהה וקווסאקי לכן צריך לאפשר יבוא מקביל מסודר ואז תראו איך הכל יורד ב 15k.
למנכ"ל מטרו זה עבורך.
מי שדואג לפרנסתך ולדישון כיסך זה אנחנו הלקוחות ואתה צריך לשמור עלינו מכל משמר אל תהייה חזיר תוריד את המחירים (ראה עופר אבניר על סוזוקי gsr750a ירד מ 79000 ל 65845 ש"ח )אז אם רוצים אפשר ודרך אגב ירד לפני כמעט שנה הגיע זה שתעדכן מחירים של mt למטה כי הביקוש לקסטומים נמוך יותר לא שם אנחנו מחפשים את ההנחות.
יום טוב.
הmt הוא להיט מכירות מטורף ששינה את חוקי המשחק של כל הכלים בקטגוריה שלו
השילוב של כלי עם ביקורות כל כך מוצלחות + מחיר סופר תחרותי הוא הגורם לירידת המחירים אצל כל היבואנים האחרים.
בעולם האמיתי - כל זמן שהביקוש גדול מההיצע אין שום סיבה שהיבואן יוריד מחיר
אני לא מבין איך הסוזוקי גלדיוס שנמכר בחו"ל ב 1500$ יותר מה mt07, נמכר פה בארץ ב 4000₪ פחות מה mt07, כנראה שיושבים במטרו כמה חזירים שמנים....
פופולארי או לא פופלארי מזה קשור? למה אופנוע שהוא עולה פחות מהגלדיוס בחול צריך לעלות פה יותר הרבה ? וגם אחרי ההורדת מחירים, גם יש לו abs (ואמרו שיוזילו מחירים על כלים עם abs יותר)
לא מבין איך על כלים שאין להם שוק מורידים כמעט 20 אלף שקל ועל כלים שיש להם שוק מטורף מורידים 1000 שקל
תאר לך כמה רווח מטרו עושים.
Supermoto Rider
SMC690R 2021
Instagram & TikTok: Yadin_Tal
לא מבין? קבל הסבר קצר.
היבואן אינו מתנדב חברתי. מטרתו להרוויח (כמה שיותר). אגב כך הוא גם מספק שירותים שונים - החל מתשלום משכורות לעובדים וכלה בארגון ימי רכיבה לכלים מסוגים שונים. אסור לשכוח שגם מטרת ה"מתנות" היא, בסופו של דבר, להרוויח כמה שיותר.
אם כלי מסוים נמכר היטב אין שום סיבה להוריד מחיר. לעומת זאת, כלים שאינם נמכרים היטב עולים ליבואן הרבה כסף (מלאי מת, הצורך ברישוי והפכת הכלי ליד 2 עם 0 ק"מ) ומקטינים את המחזור. לכן היבואן יוריד את מחירם - אפילו למחירי הפסד - ע"ח הרווחים שיש לו ממכירת הכלים הפופולריים. את היבואן לא מעניין כמה עולה כלי מסוים - עבורו זה אמצעי בלבד - אלא מעניין אותו להגדיל את כל מחזור המכירות.
מתי התמחור יצרוך "כיול מחדש"? אם למשל, בעקבות התמחור החדש אנשים יקנו יותר sv במקום mt, בכמות שפוגעת ברווחי היבואן, יצטרך יבואן ה-mt לתמחר אותו מחדש גדי שיהפוך לתחרותי. לזה קוראים תחרות, ובכלכלה חופשית זה אמור להביא לירידת מחירים כללית.