אני מודה על הרצון לעזור ושצילמת את תעודת הביטוח אבל זה לא מדוייק יקירי..
אפילו בדוגמאות שהבאתי לא התיחסתי כלל לביטוח עם השתתפות עצמית.
אם והיה חס ושלום ויקרה משהו - באמת שאין לי מאיפה להקריץ 25 א' שקל מעכשיו לעכשיו..
בכל אופן, אני לא יודע אם אני עושה הכל כשורה כשאני ממלא פרטים לקבלת הצעת מחיר, אבל אתה מוזמן לראות הצעת מחיר שאני מקבל מהפול (R3):
Capture.jpg
אתה לא תצטרך להביא 25,000 ש''ח מהבית.
ההשתתפות העצמית הינה מתוך רכיב הכאב והסבל (נזק לא ממוני). גם בפוליסה הזולה חברת הביטוח תשלם את כל ההוצאות הרפאיות שלך מהשקל הראשון (למעט פיצוי על 7 ימי עבודה ראשונים).
Xlib ...האם שומע?
אתה מתנסח לא טוב...שים לב שלא תיפול מהמרפסת שלנו.
אתה גם טועה וגם מטעה - שפר הופעתך ושפתך בבקשה.
הוא גם אינטרסנט למען חברות ביטוח, לא שזה לא לגיטימי, פשוט שיהיה הוגן ויציין את זה.
אם אני פוגע בדלת של רכב באשמתי פעם ב10 שנים, אני אשלם את הנזק... וככה סתם - אני לא פוגע בדלת.
יש עקרון שאומר שככל שאתה ממוגן יותר, ככה גם הבטחון שלך עולה וככה גם רמת הסיכון שאתה מוכן לקחת על עצמך עולה.
כשאתה נוסע עם מעיל עור חדש עם מיגונים, אתה מרשה לעצמך יותר מאשר עם חולצה קצרה וכפכפים.
אני מאמין שהדבר דומה בביטוח.
כשאין לך צד ג', אתה זוכר את זה כשאתה עולה על ההגה.
לרסק לרכב את הצורה באשמתך - יכול לקרות... וגם יכול לקרות שלא.
תאונת דרכים עם פגיעות גוף ? זה כבר קצת מעבר ליכולת שלנו לפעמים, וגם אם זה ביכולת שלנו למנוע... זה קורה יותר וזה עולה הרבה יותר ממראה או דלת של רכב.
עם רכב לא הייתי רוצה לנהוג בלי צד ג', עם דו גלגלי, במיוחד קטנועים קטנים... לא קריטי מבחינתי בכלל.
יש המון סיבות למה לעשות או לא לעשות ביטוח צד ג'.
אבל להגיד שבגלל שיש ביטוח אתה מרשה לעצמך יותר זה קצת רחוק מהמציאות.
ביטוח צד ג' לקטנוע 125 עולה 450 שקל (בוודאות כי הרגע חידשתי) וזה נותן לי שקט נפשי למקרה ש.
אבל אני בטח לא "מרשה" לעצמי להתפרע ואומר "טוב יש לי צד ג'".
באופנועים, גם תאונה קלילה יכולה להיגמר בנזק גוף רציני ואז למי אכפת מהדלת או המראה של הרכב.