עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
תוצאות 31 עד 44 מ 44

אשכול: (כ"ע) חמש אותיות שגורמות לי לצמרמורת: ביטוח

Member
    אני תל אביבי אגב, וגם שנים שליח, וואלה... אתה לא נכנס כל כך בקלות ברכבים, צריך להיות מאוד מוכשר, או לעבור באדום מלא או משהו בסגנון.
    לעומת זאת, להחליק או שיכנס בך רכב, או שיקפוץ לך כלב לכביש ויעיף אותך לעזאזל - זה דווקא קורה אחת לשנתיים בערך.
    וגם אם אתה כבר כן נכנס ברכב כלשהו, אתה לא מפרק לו את הצורה כל כך מהר, וגם אם כן שברת מראה או נגעת בדלת, זה לא עולה מליונים... ולא... ממש לא כל הרכבים בתל אביב עולים חצי מליון, הרוב הגדול עולים בדיוק כמו בירוחם וקרית גת וכרמיאל...

שוב, אני לא נגד לעשות צד ג' עקרונית, אני פשוט חושב שזה לא "חובה".
    ואם אתה מדבר על פגיעות בהולכי רגל, כנראה שאתה לא מבין מה זה ביטוח צד ג' - זה לא קשור לפגיעות בגוף, את זה ביטוח חובה מכסה.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mortar צפיה בהודעה
    שוב, אני לא נגד לעשות צד ג' עקרונית, אני פשוט חושב שזה לא "חובה".
    זה בהחלט לא חובה, אך זה לא מקיף שאתה נכנס לריזיקה ידועה מראש ושתוך כמה שנים אם לא יקרה כלום חסכת.

צד ג׳ מכסה אותך בפני נזק לרכוש בסכומים שרובנו לא יכולים לספוג בשוטף ושהסיכוי שתצטרך להוציאם הוא קרוב לוודאי.

משכך, זה לא מסוג הביטוחים שמומלץ לחסוך בהם ושנוכח הנסיבות הם בגדר חובה הלכה למעשה.

איחלתי לרוכב בהצלחה...

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי מצמץ צפיה בהודעה
    זה בהחלט לא חובה, אך זה לא מקיף שאתה נכנס לריזיקה ידועה מראש ושתוך כמה שנים אם לא יקרה כלום חסכת.

צד ג׳ מכסה אותך בפני נזק לרכוש בסכומים שרובנו לא יכולים לספוג בשוטף ושהסיכוי שתצטרך להוציאם הוא קרוב לוודאי.

משכך, זה לא מסוג הביטוחים שמומלץ לחסוך בהם ושנוכח הנסיבות הם בגדר חובה הלכה למעשה.

איחלתי לרוכב בהצלחה...
    קרוב לוודאי ???
    אם זה היה קרוב לוודאי, כנראה שביטוח צד ג' היה עולה 3 אלף בשנה.

בואו ספרו לי על מקרים בהם פגעתם ברכבים או אפילו דו גלגלי אחר, ותבעו אתכם וערבתם צד ג' וזה כיסה אתכם בסכומים שרוחקים מהיכולת שלכם לשלם.

Senior Member
    קרוב לוודאי ???
    אם זה היה קרוב לוודאי, כנראה שביטוח צד ג' היה עולה 3 אלף בשנה.

בואו ספרו לי על מקרים בהם פגעתם ברכבים או אפילו דו גלגלי אחר, ותבעו אתכם וערבתם צד ג' וזה כיסה אתכם בסכומים שרוחקים מהיכולת שלכם לשלם.
    אתה מגיב בהתאם לניסיונך וזה בסדר. אלא שמספיק שפעם אחת לא יהיה מדובר בסתם מראה, פנס או דפיקה קטנה והדברים ייראו שונים לגמרי.

זה כזה פאר-פטצ׳ שנהג שתנשק אותו ייבהל ויסטה לתוך רכב אחר, עץ אן משהו כדי לא למרוח אותך?

Senior Member הסמל האישי של zx2r
    ציטוט נכתב במקור על ידי מצמץ צפיה בהודעה
    אתה מגיב בהתאם לניסיונך וזה בסדר. אלא שמספיק שפעם אחת לא יהיה מדובר בסתם מראה, פנס או דפיקה קטנה והדברים ייראו שונים לגמרי.

זה כזה פאר-פטצ׳ שנהג שתנשק אותו ייבהל ויסטה לתוך רכב אחר, עץ אן משהו כדי לא למרוח אותך?
    קרה לי. למזלי היא "נישקה" אותי ויצאתי עם אופנוע טוטאלוס (TSW) + חבלות קלות. לרכב שלה נגרם נזק הרבה יותר יקר (עלתה וירדה מדרכה + וולוו חדשה).

Member
    שוב כנראה שאתם לא מכירים את עולם הביטוח, אבל אם נהג סוטה מהכביש ונכנס ברכב אחר, יהיה לו קשה מאוד להאשים אתכם בזה... ואת הנזק שנגרם לו הוא יצטרך לשלם מכיסו או מהביטוח המקיף שלו, ואת הנזק של הרכב החונה מביטוח הצד ג' של נהג הרכב, במקרה שהוא טרח להשאיר פרטים ולא ברח.

כבר העלתי פה שרשור לפני שנה ומשהו ושאלתי למי אי פעם פה יצא להפעיל ביטוח צד ג', היו מעט מאוד תגובות, מקרה אחד היה לגבי הארלי (שדווקא המלצתי לעשות צד ג' בכלים כבדים כאלה), ובמקרים אחרים מראה או שריטה בדלת... יכול לקרות ??? כן, לא משהו שימוטט אף אחד כלכלית.
    את סיפורי הזוועה של סוכני הביטוח כולם מכירים.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    לי יצא לגרום להונדה ג'אז נזק (כמובן שמנופח עם הוצאות שמאי רכב חלופי ועוד ועוד שחברות הביטוח אהבות להוסיף), של 25,000 ש"ח.
    עם קטנוע 250.
    מיותר לציין שזה נזק שהוא טוטאל-לוס להרבה מאוד רכבים.
    אז כן,
    ביטוח צד ג' בהחלט השתלם לי.

Senior Member
    שוב כנראה שאתם לא מכירים את עולם הביטוח, אבל אם נהג סוטה מהכביש ונכנס ברכב אחר, יהיה לו קשה מאוד להאשים אתכם בזה... ואת הנזק שנגרם לו הוא יצטרך לשלם מכיסו או מהביטוח המקיף שלו, ואת הנזק של הרכב החונה מביטוח הצד ג' של נהג הרכב, במקרה שהוא טרח להשאיר פרטים ולא ברח.
    לא אמרתי סטה אלא נשק. היינו יש מגע.

Member
    כמו שמארגנים רכיבות שמונות מאות רוכבים ליום האישה, תושבי הדרום, יוסי קירמה ז"ל וכו..' וכו...' אפשר גם למחאה על מחירי הביטוח והמס על האופנועים.

תמוה שלא מארגנים בשביל הדבר הזה ולכול שטות אחרת כן (לא מזלזל ביוסי קירמה, פשוט מביא דוגמה).

עד אז תמשיכו לבכות באינטרנט.

ניפגש ברכיבת הגנטלמנים הבאה

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אירגנו,
    וגם מארגנים.
    פשוט לא מייחצנים את זה מספיק.
    (זה גם לא מועיל לדעתי, אבל זאת רק דעה).

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    אירגנו,
    וגם מארגנים.
    פשוט לא מייחצנים את זה מספיק.
    (זה גם לא מועיל לדעתי, אבל זאת רק דעה).
    חרטא בריבוע.

פעם בחצי שנה יש "קריאה" מזויפת בפייסבוק, ואינספור דיונים על זה בקבוצות השונות.
    רק בלבולי ביצים נטו... אנשים לא יכולים לטעון שאין בזה תועלת שכול שני וחמישי מארגנים כמה מאות אנשים בשביל שטות אחרת..

אבל אה... אם עושים על זה כתבה בYNET שיוצאים לתושבי הדרום אז שיעשו על הביטוח לא יצא מזה כלום.

תמשיכו לטחון מים

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    שטויות ב 100%. טיפול רפואי (קופה/בית חולים) זה במסגרת קופה
    מעבר לצורת ההתבטאות שכבר המאסטר העיר עליה - אתה טועה ב-100%

ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    תלי מי אתה. אם אין לך שום רכוש או כסף, אתה גר בדירה עם שוטף ועובד בשליחויות תמורת שכר מינימום - אפשר בלי צד ג כי גם אם גרמת נזק אי אפשר לקחת ממך כלום.

אבל אם זה לא המצב, ויש מה לתבוע ממך - תדע שפגיע בדלת יכולה לעלות אלפים.
    אני רוכב עשר שנים, מעולם לא עשיתי צד ג' או מקיף...
    להגיד שזה אידיוטי לא לעשות ? וואלה לא חושב שזה אידיוטי לא לעשות.
    כאן אני מסכיים לחלוטין עם xlib ומנסיון של חברים קרובים - פגיעה קלה ברכב חדש תתחיל מ-10000 ש״ח. כניסה בויטרינה של חנות מחשבים (כן, הכרתי מישהו שזה קרה לו) תעלה הרבה הרבה יותר.

ציטוט נכתב במקור על ידי Fufi צפיה בהודעה
    אני מודה על הרצון לעזור ושצילמת את תעודת הביטוח אבל זה לא מדוייק יקירי..
    אפילו בדוגמאות שהבאתי לא התיחסתי כלל לביטוח עם השתתפות עצמית.
    אם והיה חס ושלום ויקרה משהו - באמת שאין לי מאיפה להקריץ 25 א' שקל מעכשיו לעכשיו..

בכל אופן, אני לא יודע אם אני עושה הכל כשורה כשאני ממלא פרטים לקבלת הצעת מחיר, אבל אתה מוזמן לראות הצעת מחיר שאני מקבל מהפול (R3):

קובץ מצורף 6966
    הייתי חוסך את ה-1800 ש״ח והולך על ההשתתפות העצמית.

Member
    12 שנים עם ביטוח חובה וצד ג'
    פעם אחת השתמשתי לאחרונה.
    רכב בלם לפני שבאתי לצאת לעקוף אותו.
    יצא שנישקתי אותו, ללא נזק ממשי, פרט ל2 סריטות בפגוש לו, ולי סריטה קטנה במזלג.
    שניה אח"כ אני רואה שהחלק הקשיח של הכבל גז פגע לו בפנס האחורי ועשה חור קטן.
    דיוק מושלם שהיה נמנע ב5 ס"מ מרחק נוסף.

התוצאה.... 6 אלף שקל נזק, בעיקר על הפנס הזה של מיצובישי שמאוד יקר.

אז 12 שנים של ניסיון לא יצילו אותך ממכה קטנה לרכב לא יקר.
    הפעלתי צד ג'

Member
    שוב... אני ממש לא נגד צד ג' מהותית, וכלים כבדים - אין לי ספק שהייתי מבטח בצד ג'.
    לעבוד בין מכוניות עם גולד ווינג (בכוונה הלכתי על הקיצוני), זה לא כמו לנסוע בעיר עם טייפון 50.

אבל, בניגוד לביטוח חובה לנזקי גוף, יש הבדל בין לשלם לבנאדם כמה אלפים על הנזק שאתה גרמת לו, לבין לקבל פיצוי על תאונת דרכים ולקבל טיפול רפואי על כל צרה שלא תבוא, באשמתך או לא.

אגב, אתם יודעים מה כמות האנשים שרוכבים בלי ביטוח חובה בכלל... עכשיו קחו את המספר הזה ותוסיפו עוד כמות יפה שנוסעים גם בלי צד ג'.