יש אופנועים בנפח 125 סמ"ק. יש לך לדוגמא את הקיוואי RKS125 שנמכרים חדשים בערך ב-10 אלף, אחלה תמורה למחיר. צריכת דלק של 1 ל-40-45 בערך.
בנפח כזה אם יש לך את האופציה לקנות מיד ראשונה הייתי אומר שעדיף. אני לגמרי בעד לקנות כלים משומשים אבל בנפח הזה ספציפית יש הרבה מאוד ילדודס שלא יודעים אחזקת אופנוע מה היא ושוחטים את הכלי.
הביטוח הכי זול שתוכל לעשות יהיה חובה עם השתתפות עצמית, אני מאמין שייצא באזור ה-3500 עם צד ג', אל תתפוס אותי במילה. יש מחשבון של "הפול" בגוגל שאפשר למצוא.
מיגון כמובן חובה - קסדה שלמה, מעיל וכפפות. ציוד במחיר סביר אתה יכול למצוא אצל הייבואן של Laret. מעיל רב עונתי וכפפות חורף של לרט עם קסדה תקציבית יחסית של LS2 יגיעו לאזור ה-1500-1700, אחלה תמורה למחיר מניסיון של כמה שנים עם מוצרים שונים של 2 המותגים האלו.
אם תוכל לעמוד בעלויות האלה אז ברוך הבא לעולם הדו-גלגליממליץ בחום לקחת שיעור נהיגה אחרי שתקנה את האופנוע כדי להבין איך לתפעל את ההילוכים בצורה טובה ולא לגרום נזק לגיר או קלאץ'.

ממליץ בחום לקחת שיעור נהיגה אחרי שתקנה את האופנוע כדי להבין איך לתפעל את ההילוכים בצורה טובה ולא לגרום נזק לגיר או קלאץ'.
ציטוט ההודעה בתגובה