תוצאות 1 עד 12 מ 12

אשכול: שינוי הרגלי צפיה וחיפוש אחר סטרימר.

צפייה משולבת

Member

שינוי הרגלי צפיה וחיפוש אחר סטרימר.

בעקרון נמאס לי מהוט, אני לא צפיין גדול מרבית הצפיה שלי מרוכזת בשעות הערב כשעה שעתיים לפני השינה עם הטלויזיה בחדר השינה.
    בעיקר נשיונל ג'יאוגרפיק ודיסקברי, אבל מידי פעם רואה סרט במבחר הדל והחוזר על עצמו של הוט.
    אני מחפש שירות זול יותר ולפחות אותה רמה או יותר טובה.
    לא מבין בנטפליקס ובסלקום טיוי ובשאר המתחרים. צריך קצת עזרה ממי שיכול להעיד ממקור ראשון.
    לגבי סטרימרים - העדיפות הראשונה היא לאפל טיוי בגלל סירי בעברית. והיכולת להתנתק מרוב הזנת הקלט דרך המקלדת.
    אבל המחיר גבוה ואם יש משהו טוב כמו האפל אז אשמח לשמוע, אני רוצה לראות תכנים מהאייפון וגם מהמחשב בחיבור אלחוטי בעיקר.
    SHOOT.

Senior Member
    גם אני הייתי במצב שלך, רק נשיונל ג׳אוגרפיק.
    הפסקתי עם יס וניתקתי את הממיר בחדר (גרתי אצל אמא) והשתמשתי רק בקודי ובטורנטים שהייתי מוריד.
    עכשיו אני כמעט שנה עם נטפליקס (ממליץ מאוד), קודי בשביל ערוצים צפייה ישירה וכמובן טורנטים שאני מוריד.
    בחדר שינה אני עם סרטימר של שיאומי שאני לא ממליץ עליו בכלל, נתקע המון.
    שמעתי על סטרימר שנקרא מיניקס - Minix, שיש לו ביקורות מעולות אבל הוא אנדרואיד ולא אפל.
    בסלון אני עם מחשב נייד, מקלדת ועכבר אלחוטיים.

עצה שלי, תפתח יוזר בפורום hometheater.co.il ותשאל שם.
    הפורום הזה כולו מיועד לצפייה בטלוויזיה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    התנתקתי מהוט לפני כשבע שנים. קניתי סטרימר אנדרואידי מעלי אקספרס, לא משהו יקר מידי, ואני מחליף אותו כל שנתיים בערך. הבא שלי יהיה הסטרימר של שיומי. מבחינת תכנים תמיד היה קודי או להוריד טורנטים. קודי יכול לתסכל לפעמים אבל אם יש סבלנות יש שם הכל. לפני שנה חבר נתן לי סיסמא לנטפליקס ואני ממש אוהב את זה. אם הוא יצטרך חזרה את המשתמש אני אשלם בכיף את המחיר - המון תכנים וגם ממשק נוח.

אבל אני ממש מתפלא עליך שאתה משלם להוט. אולי בגלל זה יש לך את כל ההשראה האסלתית...

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    התנתקתי מהוט לפני כשבע שנים. קניתי סטרימר אנדרואידי מעלי אקספרס, לא משהו יקר מידי, ואני מחליף אותו כל שנתיים בערך. הבא שלי יהיה הסטרימר של שיומי. מבחינת תכנים תמיד היה קודי או להוריד טורנטים. קודי יכול לתסכל לפעמים אבל אם יש סבלנות יש שם הכל. לפני שנה חבר נתן לי סיסמא לנטפליקס ואני ממש אוהב את זה. אם הוא יצטרך חזרה את המשתמש אני אשלם בכיף את המחיר - המון תכנים וגם ממשק נוח.

אבל אני ממש מתפלא עליך שאתה משלם להוט. אולי בגלל זה יש לך את כל ההשראה האסלתית...
    כמו שכתבתי יורי, אני לא ממליץ על שיאומי.
    קניתי ב 300 שח (המחיר לא היה רחוק מהמזנה מחו"ל) וכבר ביום הראשון הוא נתקע ודרש ריסט.
    הרשת מוצפת בבעיות על זה שהוא לא נדלק וצריך לנתק מהחשמל ולהחזיר כדי שיידלק(גם אצלי).
    אם הייתי יודע את זה לפני שרכשתי לא הייתי קונה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה

אני לא רוצה להתעסק בהורדות, לא בא לי לראות תוכנית ללא תרגום, למרות שאני שולט מצוין באנגלית , מילים נבלעות , יש מבטאים בעייתים במיוחד אצל הבריטים.
    צפיה בטלויזיה בשבילי אמורה להיות פסיבית, אוהב לרבוץ במיטה באפס מעשה ולא רוצה להיות מעורב בחיפוש תוכן מעבר לזיפזופ. אלא אם כן יש סירי בעברית .
    ההשראה האסלתית הגיעה מיושבי קרנות הפורום שחייבים לחרב כל שרשור כאשר ההנהלה עומדת מהצד. יחס גורר יחס.

א. הורדות זה פחות התעסקות מזיפזופ.
    ב. תרגום יש גם בטורנטים וגם בקודי.
    ג. אם אתה מחפש משהו שישרוף לך את הזמן במינימום פעילות של גלי המוח - תמשיך לשלם 300 ש"ח לחודש להוט.
    ד. אם יש לך דוגמה לחירוב שירשור אתה תמיד יכול לפנות אלי בפרטי או להשתמש בכפתור דיווח.

Member
    בלקסיקון של פולגז חטיפה או הסטת שרשור לא נחשבת עבירה על חוקי פורום אבל מבחינתי זו התנהגות מכוערת של ישראלים טיפוסיים שחייבים להתנחל בקולניות בכל מקום במיוחד איפה שהם לא רצויים.

תסביר איך זיפזופ זה יותר התעסקות מהורדות.
    שילמתי עד לפני חודש 250 ש"ח לאינטרנט+3 ממירים.

לשרוף גלי מוח ? עכשיו אתה מקשקש, התוכניות של NG דיסקברי וערוץ ההיסטוריה מעולות ברובן, מה שאני כבר לא יכול לסבול זה את הפרומואים הארורים כל חמש דקות.
    נערך לאחרונה על ידי levil; 24-11-2018 בשעה 11:23.

ציטוט נכתב במקור על ידי levil צפיה בהודעה
    תסביר איך זיפזופ זה יותר התעסקות מהורדות.
    שילמתי עד לפני חודש 250 ש"ח לאינטרנט+3 ממירים.
    זפזופ = ערב שלם של זפזופ ואתה לא מוצא כלום לראות.
    הורדה = בכמה דקות אתה מוריד תכנים לשעות על שעות של צפיה שאתה בוחר.

בכלל אני לא מבין למה עדיין יש טלוויזיה פרוגרמטית שקובעת לי באיזה יום ושעה תשודר התוכנית שאני אוהב. הטכנולוגיה כבר קיימת ממזמן - שכל אחד ייקבע מה ומתי הוא רואה. הדבר היחיד הטוב בהוט הוא ה-VOD.

Member
    אני יכול לקנות אפל TV 2 הבעיה שלא נראה לי שיש תמיכה בסירי.

Senior Member
    אני עם הסטרימר של שיאומי (לא עושה לי שום בעיות) וסטינגTV בחבילה הזולה.
    29 שקל בחודש עם 5 ערוצי טבע (כולל דיסקברי ונשיונל ג'אוגרפיק) והערוצים הישראליים.

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    אני לא מבין איך אנשים עדיין משלמים 300 ₪ בחודש לחברות הכבלים. מה לעזאזל אתם מקבלים בתמורה??
    ולעניין- "אני לא מבין בנטפליקס". אין מה להבין. תרשם, תשלם 30 שקל בחודש ותתקשר להוט להגיד להם שימצצו.
    אתה אוהב לזפזפ, אתה רוצה תרגום... כל זה תוכל לעשות בנטפליקס.
    נכון, הממשק של חברות הכבלים עם הממירים החדשים והvod קצת יותר פשוט ונגיש למאותגרי טכנולוגיה עצלנים, אבל ממש לא שווה את המחיר.
    מה גם שתפתר מחברת הכבלים ונפטרת מפרסומות. לא תתקל בהן יותר לעולם. וגם בNG יש פרסומות.

Member
    מאותה סיבה שאתה מגלה וגם מפספס מוסיקה שלא הכרת קודם בהאזנה לרדיו.
    לא תמיד אתה יכול להרשות לעצמך לנבור בכל מיני ספריות באופן רנדומלי, מישהו הקשיב החליט שהקטע תוכנית ראוי לשידור ופסל קטעים שאולי גם אתה היית פוסל או מוצא מענין, סטטיסטית זה עובד או עבד לרוב האנשים. עכשיו יש אלגוריתמים או חיפוש רנדומלי.