עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 25

אשכול: מחפש המלצות לציוד רכיבה

מחפש המלצות לציוד רכיבה

אהלן לכולם,
    אני עומד להיכנס לתחום הדו-גלגלי ממש בקרוב ומחפש המלצות לציוד רכיבה (מעיל וכפפות) שיהיו איכותיים וישארו איתי לאורך זמן. קסדה כבר הזמנתי והיא בדרך.

העדיפות היא בראש ובראשונה - מיגונים. בעיקר במעיל, בכפפות אין יותר מידי במה לשחק. התקציב עומד על כ1,500-2,000₪ לשניהם יחדיו, על מנת שהציוד יהיה באמת איכותי ולא יוחלף כל עונה.
    רכישה בחו"ל (הזמנה לארץ), אם כי צריך לוודא שהדגם קיים בארץ שאוכל למדוד 😋

תודה רבה לעונים

ספונסר פורום FullgaZ הסמל האישי של ApexMotors
    אם תרצה לרכוש ציוד מעולה במחירים הגיוניים יש לי מגוון ענק להציע ממנו.
    בתקציב הזה יש לנו 5-6 מעילים ו-3-4 דגמי כפפות מעולים.
    אבל זה מצריך לקנות מעסק ישראלי.
    האספקה אמנם תהיה מיידית וגם תוכל למדוד במקום וכמובן לצאת עם הסחורה באותו הרגע,
    ואפילו לקבל אחריות אמיתית על המוצר ושירות טוב רחמנא ליצלן...שלא לדבר על המחיר שיהיה כמו שיעלה להזמין מחו"ל! לא עלינו.
    אבל, זה עסק פה בישראל...

אייפקס מוטורס - Apex Motors
    www.apexmotors.co.il - התעשייה 5 ירושלים
    דף הפייסבוק שלנו!
    Furygan # Axo # Monimoto

ירושליים גם ככה רחוקה ממני, אז אני מעדיף פחות או יוצר להינעל על דגם (ולקח עליו חוות דעת), לפני שאני עושה צעד.

ומבלי להעליב, ככל הנראה שבמחיר שאתה תיתן לי, אוכל לקנות את אותו הדגם פעמיים דרך הרשת.

עוד תגובות?

Senior Member
    יכול להמליץ על ציוד של חברת held.
    חברה גרמנית, מוצרים איכותיים מאוד.
    אפשר לקנות בmotoin או fc moto (אלו חנויות פיזיות בגרמניה ששולחות לארץ גם).
    לגבי מדידה, לא סגור אם יש מישהו שמייבא לארץ אז לא יכול לעזור בקטע הזה.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי xiLike2Doitx צפיה בהודעה
    ירושליים גם ככה רחוקה ממני, אז אני מעדיף פחות או יוצר להינעל על דגם (ולקח עליו חוות דעת), לפני שאני עושה צעד.

ומבלי להעליב, ככל הנראה שבמחיר שאתה תיתן לי, אוכל לקנות את אותו הדגם פעמיים דרך הרשת.

עוד תגובות?
    יחסית לרוכב שעוד לא עלה על הכביש נשמע שאתה חושב שיודע כבר הכל...
    לגבי ציוד אני ממליץ לך, בטח בתור פעם ראשונה, למדוד ולקנות בארץ כדי שיהיה לך כתובת מבחינת אחריות, תקלות וכו'.
    תתפלא אבל יש כבר לא מעט חנויות שמציעות מחירים טובים מאוד, אני תמיד חושב גם על שירות, אחריות וכו' ואני לא בא לפרסם אף אחד אז לא אציין שמות, תעשה סיבוב ותבדוק.
    Tracer 900

Senior Member
    תמיד תבדוק מחירים לפני שאתה רץ לקנות בחו"ל.
    יש הרבה מקרים שבהם המחירים בחו"ל באמת זולים יותר אבל יש גם מקרים הפוכים, בודאי כשמדובר בעונת מבצעים.

Senior Member
    ככלל אתה צודק אבל במקרה של אפקס אתה טועה... ראה לדוגמא את המחירים באפקס של 4SR שלמעט ההפרש ככלל מתבטא במע״מ ופינאטס.

אם אתה מתעקש על הזמנה מחו״ל (לגיטימי), הייתי ממליץ לך לבדוק מעילים של Icon שנמכרים עכשיו בסוף השנה בגרושים וכפפות של Cortech שלדעתי מציעות רמת מיגון גבוה ביחס למחיר נמוך.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    מסכים עם מצמץ ופז. יש חנויות בארץ שמוכרות ציוד שלא עולה הרבה יותר מהזמנה מחו''ל (עם הבדל של 100-200 ש"ח), ונותנות כבונוס אפשרות למדידה.
    כדי להזמין מחו''ל אתה חייב לדעת את המידה והדגם המדוייקים שאתה רוצה, ובחנות אתה יכול למדוד כמה דגמים ולבחור את זה שהכי מתאים. בנוסף, אם אתה מזמין מחו''ל לארץ, אתה חייב לקחת בחשבון את עלות המשלוח והמיסים. קניה מחו''ל הכי משתלמת כשהיא נעשית פיזית בחנות בחו''ל, ואז אתה מרוויח משני העולמות.
    אני באופן אישי חובב מאוד ציוד של הלד. עד כמה שאני יודע אין יבואן בארץ (או שיש אחד רדום ואין אפשרות למדוד גרב). אני קניתי באמסטרדם ואחרי שהתקבעתי על מידות הזמנתי מחו''ל למזוודות של משפחה.

אני לא אנטי לקנות בישראל, אבל אני צריך עזרה בכיוון כלשהוא.

איזה דגמים? של איזה חברות?
    ללכת על חורף? 4 עונות? סט וסט?
    הלד נשמעות מעולה, אבל איזה דגם יתאים לי?

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    לך לחנויות בארץ ותמדוד, גם אם לא תקנה בסוף. אם אתה מהמרכז תעשה סיבוב או שניים במשולש שוקן-הרצל-סלמה, יש שם מלא חנויות עם כמעט כל המותגים שיש בארץ. את המדידה והבחירה הראשונית אתה חייב לעשות בעצמך. הרי לא תשקיע 1500 ש"ח (או 350 יורו) על מעיל מעור כשזה בכלל לא נוח לך.
    אני אישית מעדיף ציוד ייעודי לעונה (קיץ-חורף) על פני מעיל רב עונתי. היה לי אחד של לרט שהיה סבבה לגמרי לחורף אבל כבשן בקיץ. אותו דבר גם לגבי כפפות.

Senior Member
    אם אתה לא נוסע לחוץ לארץ בזמן הקרוב ואתה יכול לעשות את הקניה שם. תקנה בארץ.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster

עוד תגובות?
    מההיכרות עם APEX ההפרש במחיר זניח (לפחות במעט שאני רציתי לרכוש) והבונוס הגדול הוא אחריות נהדרת שהחנות נותנת ויתרה מזאת שבעבורך כרוכב מתחיל בהחלט הייתי ממליץ לקפוץ לחנויות לאביזרי רכיבה שיתאימו לך ציוד יכווינו אותך.

לגבי APEX אני יכול להעיד שהוא לא דוחף בכוח מוצרים ויודע גם להפנות למקומות אחרים אם אין לו מענה הולם.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    מההיכרות שלי עם הפורום, אם תשקיע כמה שניות בחיפוש, אתה תמצא שאתה בערך הבחור האלף ששואל את השאלות האלה. וכל התשובות כבר נכתבו

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    מההיכרות שלי עם הפורום, אם תשקיע כמה שניות בחיפוש, אתה תמצא שאתה בערך הבחור האלף ששואל את השאלות האלה. וכל התשובות כבר נכתבו
    אולי שווה שהמנהלים ינעצו פוסט על ציוד והמלצות על חנויות בראש העמוד?
    Tracer 900

חייב לציין שביצעתי חיפוש אך טרם מצאתי משהו שעונה על צרכי, ובטח שלא עדכני.

צריך באמת להרים את הכפפה וליצור פוסט מסודר בעניין, בקסדות כוחם מבינים, במעילים בדיוק להפך.
    כנ"ל כפפות - כולם יודעים לומר מהם המותגים המובילים, אך לא להתאים דגם לצורך.

בגדול המסקנה מכל המצב הזה, היא לפנות פיזית לחנויות, וחבל, כי אנחנו מפספסים את כל המטרה של הפורום, לדון.