אהלן חברים אני מעוניין לקנות ktm125 exc 2007 זה התקציב שלי השאלה שלי מה ההבדלים הרציניים שעבר הקטם מ2007 ל 2010/11 שאלה שלי אם כדי לחסוך עוד או שאין הבדל משמעותי.. טיולים סופי שבוע לא אופנוע ראשון שלי תודה.
אהלן חברים אני מעוניין לקנות ktm125 exc 2007 זה התקציב שלי השאלה שלי מה ההבדלים הרציניים שעבר הקטם מ2007 ל 2010/11 שאלה שלי אם כדי לחסוך עוד או שאין הבדל משמעותי.. טיולים סופי שבוע לא אופנוע ראשון שלי תודה.
נתנאל שלום,
יש הבדלים בין שנת 2007 לדגמים 2008-2011
כעיקרון כל כמה שנים קטמ מוציאה דגמים כמעט הכל שונה
ובשנתונים האלה ב 2008 עשו עדכון לדגמים,
לא זוכר להגיד לך את כל ההבדלים כרגע, אבל תוכל לקרא כתבות על שנתון 2008 אז תבין לבד..
מה התקציב שלך?
תמיד כדאי להתאמץ עוד קצת אם יש אפשרות כדי לקחת אופנוע עם שנתון יותר גבוה
ועם פחות שעות מנוע.. כמו שאמרו למעלה הכלים האלה עברו חיים לא קלים מן הסתאם.
אני פחות הייתי הולך על הגאס גאס יותר לכיוון ההאסקי או הכתום כמובן.
בהצלחה!
חוזר על אותה נקודה שציינו, בתקציב כזה תתכונן לתקן הרבה את האופנוע אם בעצמך או במוסך.
במקומך לא הייתי קונה אופנוע אם זה התקציב שאתה יכול לספק (אלא אם חשקה נפשך בפרויקט ארוך טווח וללמוד את נבכי המכניקה של האופנוע - כמובן במידה ומדובר באופנוע אינדורו מקצועי כמו הק.ט.מ).
אחי, בעיה תקציבית היא בעיה ידועה אני חושב לרובם של רוכבים לערך.. מי יותר ומי פחות
תעשה בדיקה מה התקציב שאתה יכול למתוח,
תעשה חיפושים באתרים השונים, כעיקרון תמיד יש מציאות צריך רק סבלנות,
וכמובן כדאי לעשות בדיקה לפני קנייה,
ולהתמקח על המחיר בהתאם למצב הכלי, ככה אתה סוגר את עצמך במקרה של תיקונים לעתיד שיהיו, ויהיו!!
אבל גם בכלים חדשים יש תיקונים ורג'קטים!
אל יאוש, אני מכיר גם כמה כלים ישנים, במצב שחדשים נתקעו בשטח והישן עבר כמו גדול וסיים טיול בלי להתקע!!
אם צריך עזרה נשמח לעזור!![]()