נכתב במקור על ידי
Mark
בוקר טוב לכל חברי הפורום.
אני לא מרבה לכתוב בפורומים ובטח לא שירשורים של התחדשתי וכו',אבל הפעם אחרוג ממנהגי.
אז ככה כבר המון שנים שאני חולם על ה-r6,פשוט הטירוף של האופנוע הזה משך אותי כבר הרבה זמן.
התחלתי את חיי הרכיבה שלי מג'וי רייד 200 בתור סטודנט משם המשכתי לgs-500 ומשם עברתי לfazer 800,הכל על מנת ללמוד את האופנועים ולהתרגל לכוח ומהיריות.
לפני שבועיים סוף סוף הגשמתי את חלום חיי ועכשיו אני הבעלים הגאה של ימאהה r6 2014.
הסיבה שאני מספר לכם את זה היא שאני רואה הרבה אופנועי ספורט או אופנועי נייקד חזקים כגון הטואנו או ה- s1000r שנמכרים אם קילומטרגז' מצחיק של 1000-2000 ק'מ כי הבעלים לא ציפה לכוח של האופנוע או לחיים עם אופנוע ספורט.
האר 6 הוא אונפנוע מדהים לכביש הפתוח,אופנע חולני שבהילוך 3 יעשה 200 קמש (חבר סיפר,אני לא בדקתי),אבל הבעיה מתחילה כאשר משתמשים בו ביום יום.זה כלי פשוט זוועה,זווית צידוד של 22 מעלות אומרת שהשתחלות בפקקים זה לא בדיוק כמו עם מובי חביב,מנוע שמגיע תוך שניות לטמפ של 100 מעלות (ואפילו קצת יותר) אומר שחם פשוט חם עם הדבר הזה,הפיזור חום הולך על כל הגוף וברגע שעוצרים ברמזור מתחילים פשוט לטפטף מים.
אז אם נסכם הייתי רוצה פשוט להגיד שכל מי שקונה אופנוע ספורט ורוצה לחיות איתו ביום יום (אני למזלי נוסע 4 קמ' לכיוון) שידע מה מצפה לו,זה ממש לא כלים ליום יום ובטח שלו לרוכבים מתחילים,האר 6 לא מתחיל נסיעה לפני 8000 סלד(בדוק,נכנסתי לפניה וביציאה פתחתי גז והאופנוע פשוט לא זז),אבל מה שקורה באיזור ה-12 אלף זה כבר סיפור אחר.
אז לכל מי שרוצה אופנוע ספורט פשוט רציתי שתהיו מודאים למה שמצפה לכם