עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 25

אשכול: ימאהה -r6 - הגשמת חלום

צפייה משולבת

Member

ימאהה -r6 - הגשמת חלום

בוקר טוב לכל חברי הפורום.
    אני לא מרבה לכתוב בפורומים ובטח לא שירשורים של התחדשתי וכו',אבל הפעם אחרוג ממנהגי.
    אז ככה כבר המון שנים שאני חולם על ה-r6,פשוט הטירוף של האופנוע הזה משך אותי כבר הרבה זמן.
    התחלתי את חיי הרכיבה שלי מג'וי רייד 200 בתור סטודנט משם המשכתי לgs-500 ומשם עברתי לfazer 800,הכל על מנת ללמוד את האופנועים ולהתרגל לכוח ומהיריות.
    לפני שבועיים סוף סוף הגשמתי את חלום חיי ועכשיו אני הבעלים הגאה של ימאהה r6 2014.
    הסיבה שאני מספר לכם את זה היא שאני רואה הרבה אופנועי ספורט או אופנועי נייקד חזקים כגון הטואנו או ה- s1000r שנמכרים אם קילומטרגז' מצחיק של 1000-2000 ק'מ כי הבעלים לא ציפה לכוח של האופנוע או לחיים עם אופנוע ספורט.
    האר 6 הוא אונפנוע מדהים לכביש הפתוח,אופנע חולני שבהילוך 3 יעשה 200 קמש (חבר סיפר,אני לא בדקתי),אבל הבעיה מתחילה כאשר משתמשים בו ביום יום.זה כלי פשוט זוועה,זווית צידוד של 22 מעלות אומרת שהשתחלות בפקקים זה לא בדיוק כמו עם מובי חביב,מנוע שמגיע תוך שניות לטמפ של 100 מעלות (ואפילו קצת יותר) אומר שחם פשוט חם עם הדבר הזה,הפיזור חום הולך על כל הגוף וברגע שעוצרים ברמזור מתחילים פשוט לטפטף מים.
    אז אם נסכם הייתי רוצה פשוט להגיד שכל מי שקונה אופנוע ספורט ורוצה לחיות איתו ביום יום (אני למזלי נוסע 4 קמ' לכיוון) שידע מה מצפה לו,זה ממש לא כלים ליום יום ובטח שלו לרוכבים מתחילים,האר 6 לא מתחיל נסיעה לפני 8000 סלד(בדוק,נכנסתי לפניה וביציאה פתחתי גז והאופנוע פשוט לא זז),אבל מה שקורה באיזור ה-12 אלף זה כבר סיפור אחר.
    אז לכל מי שרוצה אופנוע ספורט פשוט רציתי שתהיו מודאים למה שמצפה לכם

Senior Member הסמל האישי של shushu
    אז לקנות או לא?
    לא הבנתי.

Member
    לנסיעה של 4 ק''מ אופניים חשמליות יהיו מהירות וזולות יותר.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי skull צפיה בהודעה
    לנסיעה של 4 ק''מ אופניים חשמליות יהיו מהירות וזולות יותר.
    לא הכל בחיים זה שיקול כלכלי או הגיוני.
    Tracer 900

Senior Member
    עכשיו אתה מבין למה אנשים מוכרים כלים עם 1000 ק"מ. דומה מאוד לנישואין...

ציטוט נכתב במקור על ידי Mark צפיה בהודעה
    בוקר טוב לכל חברי הפורום.
    אני לא מרבה לכתוב בפורומים ובטח לא שירשורים של התחדשתי וכו',אבל הפעם אחרוג ממנהגי.
    אז ככה כבר המון שנים שאני חולם על ה-r6,פשוט הטירוף של האופנוע הזה משך אותי כבר הרבה זמן.
    התחלתי את חיי הרכיבה שלי מג'וי רייד 200 בתור סטודנט משם המשכתי לgs-500 ומשם עברתי לfazer 800,הכל על מנת ללמוד את האופנועים ולהתרגל לכוח ומהיריות.
    לפני שבועיים סוף סוף הגשמתי את חלום חיי ועכשיו אני הבעלים הגאה של ימאהה r6 2014.
    הסיבה שאני מספר לכם את זה היא שאני רואה הרבה אופנועי ספורט או אופנועי נייקד חזקים כגון הטואנו או ה- s1000r שנמכרים אם קילומטרגז' מצחיק של 1000-2000 ק'מ כי הבעלים לא ציפה לכוח של האופנוע או לחיים עם אופנוע ספורט.
    האר 6 הוא אונפנוע מדהים לכביש הפתוח,אופנע חולני שבהילוך 3 יעשה 200 קמש (חבר סיפר,אני לא בדקתי),אבל הבעיה מתחילה כאשר משתמשים בו ביום יום.זה כלי פשוט זוועה,זווית צידוד של 22 מעלות אומרת שהשתחלות בפקקים זה לא בדיוק כמו עם מובי חביב,מנוע שמגיע תוך שניות לטמפ של 100 מעלות (ואפילו קצת יותר) אומר שחם פשוט חם עם הדבר הזה,הפיזור חום הולך על כל הגוף וברגע שעוצרים ברמזור מתחילים פשוט לטפטף מים.
    אז אם נסכם הייתי רוצה פשוט להגיד שכל מי שקונה אופנוע ספורט ורוצה לחיות איתו ביום יום (אני למזלי נוסע 4 קמ' לכיוון) שידע מה מצפה לו,זה ממש לא כלים ליום יום ובטח שלו לרוכבים מתחילים,האר 6 לא מתחיל נסיעה לפני 8000 סלד(בדוק,נכנסתי לפניה וביציאה פתחתי גז והאופנוע פשוט לא זז),אבל מה שקורה באיזור ה-12 אלף זה כבר סיפור אחר.
    אז לכל מי שרוצה אופנוע ספורט פשוט רציתי שתהיו מודאים למה שמצפה לכם

מבולבלים? גם אנחנו.

Member
    סך הכל ניסיתי לכתוב את החויה האישית שלי.
    אנשים ממהרים לקנות כלים סופרטיביים ומוכרים אותם עם קילומטראז' אפסי.
    אני סך הכל ניסיתי לכתוב משהו שמסכם את התחושה שלי שאולי יעזור למישהו כאשר הוא שוקל לקנות אופנוע ספורט,שידע מה מצפה לו

Member הסמל האישי של רונן
    סך הכל ניסיתי לכתוב את החויה האישית שלי.
    כתבת ברור ויפה וטוב ששיתפת.
    הפורום הוא במה לכל אחד ולא כולם כותבים למגירה בסתר...
    אולי לא כולם צפו בסרט במבי והפנימו שאם אין לך משהו נחמד לומר, מוטב שלא תאמר כלום.

Member
    אולי כדאי לך לרכוש בנוסף אופניים חשמליות,4 האופנוע לא מספיק להתחמם ב4 קמ שאתה רוכב.

Senior Member
    מנוע שמגיע תוך שניות לטמפ של 100 מעלות (ואפילו קצת יותר) אומר שחם פשוט חם עם הדבר הזה
    אני רק שאלה

זאת לא טמפרטורה רגילה של רוב האופנועים?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nihrider צפיה בהודעה
    אני רק שאלה

הטמפרטורה די רגילה אבל האופנועים שונים זה מזה בצורת פינוי החום. חלקם מטגנים כל מיני אזורים בגוף

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nihrider צפיה בהודעה
    אני רק שאלה

לא, אצלי ב 4 צילינדר רגוע זאת טמפרטורה שמגיעים אליה רק בעמידה די ממושכת ברמזור בקיץ, אבל עדיין יש טיגון יפה של הביצים גם בפחות מזה כשחם בחוץ.
    טמפ' בנסיעה אף פעם לא מגיעה ל 100( בד"כ בין 82-87)
    Tracer 900

Member
    נראה לי שהוא פשוט שיתף פה שהגשמת חלום- r6 שזה אחלה כלי כשנוסעים איתו חזק ומהר, רק אם מתכוונים לחיות עם כלי כזה ליום יום אז זה סיוט.
    נראה לי דיי ידוע ומובן, אבל תמיד טוב לקבל חיזוק (לפני כמה שעות קפץ לי בפייסבוק אחד למכירה ויצא לי לתהות לאיזה כמה דקות..).

בגלל זה אני אוהד מושבע של נייקדים מצד אחד ואדוונצ'רים מצד שני. בארץ אלו הם הכלים הכי הגיונים למי שיכול להחזיק כלי אחד ולהתנייד איתו ורק איתו.
    ובנוסף לקבל ערך מוסף מלבד התניידות של רכיבה ספורטיבית/טיולים וכו'..

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    אחחח
    בא לי לכתוב "בוקר טוב אליהו" אבל לא נכתוב.
    בקיצור זה ידוע שזה לא אופנועים ליום יום אלא יותר לסופשים.
    בהתאם לכך רוב מי שקונה סופרספורטים נוסעים ביום יום על מובי\50cc\אופניים חשמליות. זה לא בושה.
    בשביל 4 ק"מ להניע את האופנוע זה סתם בזבוז.
    שמור אותו לימים שתהנה ממנו באמת.

פות"ש חבל על הקילומטר שאתה עושה עליו בנסיעות היומיות שלך אז, תקנה אופניים חשמליות או איזה 50 סמ"ק ב1000 שקל ותעשה עליו ביטוח גם כמובן, תשתמש בו ליום יום ולנסיעות למכולת ולעבודה. את הסופר ספורט תשאיר לסופ"ש...אלה החיים האמתיים(לפחות בשבילי) ולא חייבים להיות בעלי ממון רב בשביל זה.