רוכב על סיביאר 1000
שלום חברה מתלבט בין הקסדול הנ"ל
Arai Corsair RX7 GP
Arai qv pros ,
Arai Rx7v
Shoei nxr rumpus tc-1
Shoei x spirit 3
Agv corsa
דעות?
רוכב על סיביאר 1000
תבדוק גם את ה 803/903 X LITE
Tracer 900
ה-AGV למרות התצורה שלה שתהיה מעולה לאופנוע שלך, בפועל לא מתאימה לראש של כל אחד והקורסה פחות מרשימה ביחס למצופה ומצטיירת כ- Pista לעניים. כך שהייתי מוציא אותה מהרשימה.
בתכלס, כלל הקסדות הן טובות כך שבחירה במי מהן לא תהיה שגיאה והצעד הנכון יהיה לרכוש את הקסדה שהכי תתאים למבנה הראש שלך, תתחבר אליה ושהיא תהיה נוחה לך, לא תכביד על הצוואר ומרחב התנועה והראייה.
בנימה אישית, אני בספק שיש צורך בקסדה ספורטיבית מה NXR המפנקת אלא אם אתה נדרש לאיוורור נוסף.
תודה על הטיפים
Shoei x spirit 3 רוכב איתה עוד מעט שנה. כשיגיע זמנה נחליף אותה בשואי אחרת.
לא היה לי אראי אז אני לא יכול לחוות דעה.
פעם אחת היה לי AGV וזה היה פעם אחת יותר מדי.
רוכב עם Agv corsa ו Shoei nxr ובאופן כללי מעדיף את ה AGV כיוון שהיא יושבת לי על הראש יותר טוב, יותר קלה, הרבה יותר מאווררת ויותר אווירודינמית (רוכב על נייקד), החיסרון מבחינתי ל-corsa זה חוסר הצביעות (כמעט כולם רפליקות). משתמש בשואי בעיקר בחורף (ה-corsa לא משהוא בגשם) ולשואי גם חיברתי דיבורית. בניגוד לדעה שמעליי אני לא חושב ש-corsa היא לעניים, בעיניי היא הרבה יותר מתאימה לכביש הציבורי וה-pista היא למגזימים (ומבחינת מחיר גם ה corsa אם יש לך משהוא שיושב יותר טוב).
Tree, אין חולק שה Corsa מתאימה יותר לכביש .
אבהיר שהקסדה עצמה טובה אל שהרושם האישי שלי הוא שהיא אוברפרייסט ביחס למצופה מקסדה בקטגוריה הנ״ל ובטח ביחס למתחרות. הpista מאידך לא פרקטית כקסדה עיקרית בתנאי לילה או חורף מאחר שלא תסחוב עליך פקקים לסגירת פתחי אויר, אולם היא כן מרגישה כמו הדבר האמיתי למרות שהיא יקרה יותר.
יחד עם זאת, בתור בעלים של פיסטה וקסדות נוספות, אוכל לומר לך שאילו לא הייתי מוצא אותה בחו״ל במחיר קורץ, אין מצב שהייתי מוכן לרכוש אותה.
NXR הכי רועשת שהיתה לי למרות שבאביזריון הבטיחו לי שזו הקסדה השקטה ביותר לנייקד. הוחלפה ל RPHA 11
רוכב על נייקד עם RPHA 11. הקסדה שקטה שזה מדהים! לפעמים אני פותח מעט את המשקף רק כדי שאוכל להקשיב לאופנוע.
מאווררת בטירוף.
כמה היא בטיחותית לעומת הקסדות האחרות שפרסמת - אין לי שמץ, אבל מסקירות שראיתי עליה כולם מציינים אותה רק לטובה.
דבר אחד שאולי יפריע לך זה שאין משקף שמש, בכ"מ יותר נוח לי אישית לרכב עם משקפי שמש ולא המשקף המובנה בקסדות