
נכתב במקור על ידי
600 ירושלמי
אם האורות נחלשים זה אומר שהמתג של הסטרטר עובד. לחץ על מתג הסטרטר קבוע ולחץ על הברקס כמה פעמים, לאט ורגוע. נסה את שני הברקסים. אם פתאום באחת מהלחיצות על הברקס זה כן יניע אז יש בעיה ביוניט של הברקס, עלות של לאפה שווארמה. אם זה המצב, אגב אז גם אור הברקס שלך עובד רק לסירוגין.
אם לא נפתר אתה יכול לנסות ללחות על הסטרטר (והברקס) תוך כדי (אולי עם עוד מישהו) לתת מכות עדינות על הסטרטר עצמו. אולי הוא תפוס. במקרה כזה יש לשפץ או להחליף סטרטר (עניין של מאות בודדות של שקלים).
האפשרות השלישית היא היוניט של ג׳ק הצד. הקטנוע לא אמור להניע כשהג׳ק פתוח. אולי אצלך היוניט תקול והקטנוע לא תמיד מזהה שהג׳ק סגור. הבדיקה- לחץ על מתג הסטרטר והברקס ותוך כדי סגור ופתח בעדינות (אבל עד הסוף) את ג׳ק הצד כמה פעמים. אם פתאום יניע אז זה היוניט הזה.
אופצייה רביעית זה מגע רופף על המצבר עצמו של אחד הקטבים.
אופצייה חמישית זה שילוב של שניים מהאופציות לעיל ואז כבר דרושה מעט יותר סבלנות לעלות על זה.
בהצלחה ותעדכן.