אהלן חברים, תודה על התגובות.
האמת, שאני מסכים איתכם. בגדול, הכלים של דיאלים באופן כללי נוסעים טוב ואין איתם בעיות רציניות.
הייתי אומר שבמידה מסוימת איכות החלקים וההרכבה אולי קצת פחות טובה מסאן יאנג, אבל עדיין טובה מספיק בשביל שהכל יהיה בסדר.
חלק מהכלים שלהם, מניסיון, הם בעלי פתיחות ותאוצה לא משהו - בעיקר בכלים של 125, שעליהם אני רוכב כי אני עם רישיון מוגבל וכאלה. אבל היה לי פעם S1 והוא היה סבבה. אז כן, זה נראה בפועל שהכלים שלהם טובים באופן כללי עם כמה חסרונות קטנים מאוד שבקושי מרגישים אותם.
הבעיה היחידה איתם זה עניין של שוק וביקוש - תפרסם אותו גם שנה שלמה ביד 2 ולדעתי לא תצליח למכור אלא אם כן, תתגמש במחיר באופן קיצוני.
אני זוכר שבזמן שחבר שלי פירסם את הS1 ביד 2 - ואחרי חודש שלא נמכר, הוא הוריד את המחיר ב 1000 פחות ונמכר אחרי כמה ימים. אבל הוא הפסיד עליו, והמון.
לדעתי, אם קונים דיאלים זה רק בשביל לנסוע עליו וזהו. בלי לנסות למכור אחרי תקופה מסוימית. דיאלים זה בשביל לנסוע, לא בשביל למכור.
אבל השאלה שצריכה להישאל - למה לקנות דיאלים אם אפשר לקנות סאן יאנג?
התשובה כנראה היא, שדיאלים יותר זול ואפשר למצוא כלים עם נתונים טובים בכמעט חצי מהמחיר של אותו כלי של סאן יאנג.
בקיצור דיאלים מתאים למי שמתכוון לנסוע על הכלי שנה + בלי לנסות למכור, ולא מפריע לו שיש להם שם "רע" אבל בפועל נוסעים בסדר.

ציטוט ההודעה בתגובה