תביעה משפטית? נו, באמת. חבל על הזמן של חבר שלך. אין לו קייס.
אם המנוע לא השמיע רעשים מוזרים, נקישות, דפיקות ורעידות שלא "שייכות", למעט בדיקת קומפרסיה, שתוצאותיה נכונות רק לרגע הבדיקה, אין מעבר לזה יכולת לדעת מה מצב המנוע ומשכך, אין יכולת לתת אחריות כל שהיא על המנוע או על הגיר. תקלות מתרחשות בפתאומיות. כשל במערכת, יכול להגיע ללא הכנה מוקדמת. המשמעות היחידה בבדיקה, זה סדקים/שברים/עיוותים בשלדה, איזונים, בלמים ומצב "אכילת" הצמיגים. גם האזהרה הגורפת שלך מסוחרים במרכז, אין לה מקום. סוחר הוא לא אלוהים. אין לו יכולת לבחון לב וכליות ולכן הוא מאפשר לקחת את האופנוע למי שאתה רוצה ולו רק כדי שיוכל להסיר מעליו אחריות, למשהו שממילא אין ביכולתו לדעת. אני מאמין שלו הקונה יעשה סיבוב על הכלי שהוא מעוניין לרכוש, ירגיש אותו, יאהב את מה שהוא מרגיש, הסוחר ישמח לתת לו 3 חודשי אחריות כמקובל. זה הסיכון שהסוחר לוקח על עצמו, כדי לבצע מכירה. לא כי הוא יודע משהו שהקונה לא יודע. חלק לא מבוטל מהכלים הנמצאים אצל הסוחרים, הם כלים של טרייד-אין ולא בגלל שלא הצליחו למכור אותם. הרבה יותר נוח לשים את האופנוע אצל סוחר, לשלם הפרש ולקנות חדש, מאשר להתחיל להתעסק במכירה. אני ממש לא אוהב לתת לקונה, פוטנציאלי ככל שיהיה, סיבוב בדיקה על האופנוע שלי.