שלום לכולם
אני קצת מעל גיל 40 ומאז ומתמיד רציתי לעשות רשיון על אופנוע אך לא קרה. היום אני עדיין מאוד רוצה ושואלת אם בגיל הזה זה כדאי? האם הגיל משנה?( יש לי רשיון לרכב והייתי נהגת חלוקה הרבה שנים...). אמרו לי שבגיל הזה זה לא כדאי... מה אומרים?
שלום לכולם
אני קצת מעל גיל 40 ומאז ומתמיד רציתי לעשות רשיון על אופנוע אך לא קרה. היום אני עדיין מאוד רוצה ושואלת אם בגיל הזה זה כדאי? האם הגיל משנה?( יש לי רשיון לרכב והייתי נהגת חלוקה הרבה שנים...). אמרו לי שבגיל הזה זה לא כדאי... מה אומרים?
בטח שזה כדאי, אין גיל לחלומות.
ואם את באמת תתחברי לזה את לא תביני איך לא עשית זאת קודם.
אל תתני לאף אחד למנוע ממך את זה, לכי על זה!!!
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
אומרים שאופנוע מצריך הרבה נסיון ועדיף להתחיל בגיל צעיר.. לכן שואלת
מצד אחד זה נכון, ואין תחליף לנסיון של שנים, ומצד שני את כבר לא תעשי את השטויות חסרות האחריות שהרבה רוכבים צעירים עושים.
נראה לי שהולך להיות לך ממש כיף. בהצלחה!
עריכה: שכחתי שיש דרך אחת לזרז נסיון. קורס רכיבה מתקדמת כדוגמת אופנוען מאומן. אני את הקורס עשיתי אחרי מעל ל-20 שנות רכיבה ועדיין הוא הוסיף לי המון. מומלץ בחום (אחרי הרשיון וקניית האופנוע).
הוצאתי רשיון לאופנוע כמה ימים לפני יומולדת 40.
אופנוע זה משבר גיל 40 קלאסי...
חחחח... נראה לי שאתה צודק
הגיל בוודאי שמשנה (!)
תתיעצי עם מורה נהיגה (או אתר משרד התחבורה) על מנת לגלות מה ההגבלות העדכניות לבני ארבעים ומעלה, אם קיימות.
(עד לא מזמן זה היה בדיקת ראיה לחידוש רישיון - https://www.gov.il/he/Departments/news/hakala_lenahagim)
היי תמר,
גם אני הייתי כמוך (קצת אחרי גיל 40) ומגיל קטן רציתי לרכב על אופנוע ושבוע שעבר עברתי טסט ראשון לרישיון A1 ידני.
זה כייף עצום לממש חלום ילדות, תראי את זה כמו קורס העשרה בשביל הכייף ורק תהני.
אם תרצי יש לי מורה מדהים באזור השרון, את יכולה לדבר איתי בפרטי, תלכי בעקבות החלום, בהצלחה.
וואו, המון תודה לכולכם. עזרתם לי להגיע להחלטה - הולכת על זה.
תודה 💗👍
באיחור אבל בכל זאת
יש חלומות שלא מתגשמים אז למה שלא נלך על אלו שכן אפשר להגשים?
לגבי כדאי - אחרי שתגשמי תכתבי לנו את.
.הגיל מהווה יתרון ברוב המקרים שבא לידי ביטוי בשיקול דעת ותבונה שלא תמיד קיימת אצל הצעירים.
וכפי שרשמו מעלי לאחר הוצאת הרשיון קורס רכיבה מתקדמת - עברתי לאחרונה אצל אופנוען מאומן - פנגס בהחלט הוסיף לי ( אני רוכב רשמית מ1989).
בהצלחה.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
יש עוד יתרון לגיל 40+ שלא דיברו עליו. כסף. כסף יאפשר לך פשוט "לקנות" נסיון: לקחת יותר שיעורים, קורסים, להתחיל מאופנוע קטן ולהחליף אותו אחרי שנה וכו'
תודה. בידיוק רציתי לשאול אם אני צריכה להתחיל מקטן ובהדרגה לעבור ליותר גדול?
בנוסף, אני אמורה להתחיל עם A1 נכון?