תוצאות 1 עד 8 מ 8

אשכול: סקירה על ערכת פאנצרים Stop & Go

Member

סקירה על ערכת פאנצרים Stop & Go

היות ואני רוכב ק"מ לא מבוטל כל יום, 160 לפחות, ובעל מעט מזל אני מעדיף להסתובב איתי עם ערכה לתיקון מיידית.
    עד לא מזמן הסתובבתי עם תולעים שמותאמות לאופנועים (לא הכתומות הרגילות) ומשאבת CO2 (מתחברת לונטיל ע"י הברגה, אל הבלונית וישנו ברז שבאמצעותו ניתן לוסת את כמות הגז שמתחררת מהבלון וכן אם סוגרים את הברז ניתן לנתק את המשאבה כאשר הבלונית עדיין מחוברת ולא ייצא האוויר). הבעיה אם תולעים שיש עליהם הרבה שמועות שלא הייתי
    רוצה לבדוק אותן, הם יכולות לעוף החוצה או להיכנס פנימה, לא אוטמות ב100% וכו'.
    את הערכה הנ"ל ראיתי באמזון https://www.amazon.com/gp/product/B0...?ie=UTF8&psc=1
    את הערכה טרם יצא לי לבדוק ולכן אני ישאיר בינתיים את התולעים והבלונית מתחת למושב.
    מה כן אהבתי בערכה: *קומפקטיות - היא תופסת בערך מקום של תרסיס פאנצרים, אהבתי ממש את הסידור בפאוץ' שהיא הגיעה.
    *משאבה- מגיעה עם חיבור תנינים וחיבור למצת וכוללת מנורת לד קטנה.
    *חוברת הוראות - הערכה מגיע עם סיפרון ועם חוברת הוראות מהירה כולל תמונות שהיא גם מנומלצת (עטופה בנילון).
    *חסיכת ביקור בפאצריה - לפי דעתי הפתרון הנ"ל מקביל מאוד לתיקון כמו בפאנצריה ואני לא רואה סיבה ללכת (אם מישהו חושב אחרת אשמח לשמוע).

מה פחות אהבתי: *היא עדיין גדולה מידי להכנסה מתחת למושב אם כי ניתן להוציא את המשאבה ולעבוד עם משאבת CO2
    *המשאבה נותנת עבודה למרות גודלה אבל היא רועשת
    *המשאבה מגיעה עם חור כזה בו הכבל מגולגל האזור לא גדול ומנסיון כמשגלגלים קבלים ככה לרוב מגיע בשלב כזה או אחר מגע רופף.
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    חיפשתי תולעים שמותאמות לאופנועים ולא מצאתי. משהו לשימוש זמני עד להגעה לפנצ'ריה ושלא יפסול את הצמיג.

אשמח לקישור למוצר אם יש לך.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    הפטריות האלה לא מחליפות פטריה של פנצ'ריה. במיוחד לא בצמיג של אופנוע.
    הפטריה בפנצ'ריה מודבקת מבפנים על הדופן הפנימית של הצמיג, ולא רק יושבת בחור. זה נותן עוד חוזק לתיקון.
    (זה במציאות אידיאלית, בפועל אני אהיה שקרן אםאכתוב שלא נסעתי עם תולעים רגילות, אפילו לא פטריה כמו שלך, במשך שבועות ארוכים).

Member
    ובכל זאת להכניס את הפטרייה הזאת צריך לא מעט כוח (מקבלים אלן עם לא מעט מומנט), בנוסף הכוחות שנוצרים בגלגל בזמן נסיעה אמורים לגרום לפטריה להישאר שם.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    הפטריה הזאת לא תצא בחיים (אגב גם תולעת מעולם לא יצאה לי)
    לא זה העניין,
    העניין הוא החוזק של הצמיג, במיוחד באזור החור. כשמתקנים כמו שצריך עם שיוף מבפנים דבק, החלק הפנימי של פטריה סטנדרטית עוזר במעט לסייע בספיגת העומסים על אזור החור.
    בצמיג של אופנוע זה קריטי ולכן גם פוסלים צמיגים עם יותר מתיקון אחד באזור מסוים. ואחרי x תיקונים על צמיג.

Member הסמל האישי של yyt
    אני דווקא אהבתי יותר את הערכה :
    https://www.amazon.com/Stop-Go-1000-...t+Tire+Plugger
    הרבה יותר פרקטי וקומפקטי שאפשר לדחוף איפשהו באופנוע, ניפוח אוויר אפשר עם משאבה ידנית טובה שתספק הגעה לתחנת דלק הקרובה (קצת כושר..).
    יש למישהו ניסיון עם הפיטריות הנ"ל?
    IF IT HAS WHEELS OR TITS - YOU'RE GONNA HAVE PROBLEMS

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    הפטריה הזאת לא תצא בחיים (אגב גם תולעת מעולם לא יצאה לי)
    לא זה העניין,
    העניין הוא החוזק של הצמיג, במיוחד באזור החור. כשמתקנים כמו שצריך עם שיוף מבפנים דבק, החלק הפנימי של פטריה סטנדרטית עוזר במעט לסייע בספיגת העומסים על אזור החור.
    בצמיג של אופנוע זה קריטי ולכן גם פוסלים צמיגים עם יותר מתיקון אחד באזור מסוים. ואחרי x תיקונים על צמיג.
    אני לא מבין איך פטריה של פאנצריה עוזרת בספיגת העומסים, היא יותר דקה ובעל שטח יותר גדול ועשויה מסוג של גומי נשמע לי מאוד מוזר אשמח אם תסביר.
    מבנה הצמיג יפגע כאשר מדובר בחור גדול או צירוף של תיקונים סמוכים אחד לשני ואז לרוב בעל הפאצריה ימליץ לך על החלפה.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי yyt צפיה בהודעה
    אני דווקא אהבתי יותר את הערכה :
    https://www.amazon.com/Stop-Go-1000-...t+Tire+Plugger
    הרבה יותר פרקטי וקומפקטי שאפשר לדחוף איפשהו באופנוע, ניפוח אוויר אפשר עם משאבה ידנית טובה שתספק הגעה לתחנת דלק הקרובה (קצת כושר..).
    יש למישהו ניסיון עם הפיטריות הנ"ל?
    כמו שכתבתי הנסיעה הממוצעת שלי היא 80 ק"מ לכיוון ביום אני מעדיף יכולת ניפוח, כמו שכתבתי ניתן להשתמש בבלונים ומשאבה מותאמת זה לא פחות טוב ממשאבה רגילה