בבית או מקומות בהם האופנוע נשאר לבד כן במשרד חנייה מקורה אז לא.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
חייב לשאול, יש לכם אשכרה כוח לכסות אותו כל יום?
ומה אח"כ? אתם מקפלים ולוקחים אתכם כל פעם את הכיסוי? וואלה, בחיים לא כיסיתי אופנוע
בבית או מקומות בהם האופנוע נשאר לבד כן במשרד חנייה מקורה אז לא.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
האמת שאני חטפתי אחו שרמוטה... שכן "עבריין" ריסס לי את האופנוע.
וואלה לא לומד. עדיין לא מכסה. אין לי כח.
הכיסוי תמיד בארגז אז מכסה בכל עצירה ארוכה. כולל בבית בחניה פרטית ובעבודה בחניון מקורה. מעדיף להשאיר מעט 'סקרנות' לגנב המזדמן.
מכסה בחניה ליד הבית כי אם לא אז העטלפים היו הופכים את האופנוע למייצג אומנותי מודרני והחתולים היו הופכים את המושב לספה של אבא. בשאר המקומות אני בדרך כלל לא מכסה. הכיסוי גוזל זמן נוסף (יש גם מעיל, נעליים, בירכיות, כפפות, קסדה, אטמי אוזניים) אבל לא כמו שאני מרוויח מזה שאני לא מחפש חניה.
פעם היה לי כיסויי רק למושב ש"גזל" פחות זמן והיה כל כך קטן שנכנס מתחת למושב.
הכיסוי הוא מעטפת הגנה נוספת לאופנוע, עד כמה מגוחך שזה נשמע פיסת הבד הזאת יכולה להציל את האופנוע מכמה רעות.
בעבר כבר היה ישראלי נחמד שחשב שזה נהדר לצלם את הילדים שלו על אופנוע שלי כמו מתקן בלונה פראק האופנוע קיבל
שריטות כתמי אוכל וכמעט נפל.
גנב מזדמן לא יתחיל להתעסק בהורדת כיסוי שלוקחת זמן ועלולה להסתיר הפתעות נוספות.
פקח לא ישים דו"ח על אופנוע מכוסה במיוחד אם הקשירה מונעת ממנו לראות את מספר הרישוי.
גם אם שכחת מפתחות בסוויץ אף אחד לא רואה.
השמש ההרסנית לא פוגעת באופנוע כמו שמש ישירה.
בגשם המים מדלגים אל מקומות חשופים משמעותיים.
אף נהג רכב/עובר אורח לא יחשוב להזיז את האופנוע שלך מהמקום בו הוא חונה כי זה מסובך.
אף גנב לא יחמוד חלקי אופנוע יקרים כי מה שהעין לא רואה, היד לא לוקחת...
בקיצור בעבור עוד כמה דקות של אי נוחות מרוויחים כל כך הרבה.
השאלה צריכה להיות "אתה באמת לא משקיע ומכסה את האופנוע שלך...?"
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
לא יודע מה אתכם אבל אצלי הכיסוי מסומן בצבעים כדי של אתבלבל בכיוון -
כמו בתחתונים, צהוב מקדימה שחור מאחורה
מכסה בבית. בעבודה חניה מקורה ושם מכסה רק את המושב.
הכיסוי שאני מוריד נשאר בבית, מגולגל ותקוע בין השלבים של הגדר שאליה בד"כ קשור האפנוע. (בחורף אני לא אכניס כיסוי רטוב לארגז, כי אחר כך הציוד שלי צריך לנוח בו במהלך היום).
וכן, מכסה כל יום.
לא אכפת לי בוץ ואבק, אבל השמש הישראלית פשוט הורגת כל מה שלא עשוי מתכת. זה לא רק עניין קוסמטי. כמובן שגשם על כל מגעי החשמל וחלקי המתכת הוא גם נשהו שעדיף לצמצם בו.
בקיצור,
מי אתם אותם אנשים שלא מכסים את האופנוע??!