שלום לכולם

בעבר היה שרשור מאוד גדול של סטרלוק על צמיגים אני יתחיל אותו בתקווה שאנשים ימשיכו אותי וישלימו.

כדי להקפיד למי שרוצה לעזור על רישום של סוג הרכיבה (ספורט, שטח, טיורינג) סוג האופנוע, ק"מ וכמה מילים הפורמט הוא פתוח ואם יש הצעות לשיפורים אז בכייף.

pirelli scorpion trail 1

הצמיגים הם 90% כביש 10% שטח תכלס לא מעבר לשבילים לבנים.
האופנוע cb500X, רוב הנסיעות נעשו עם 3 ארגזים אז יש קצת משקל.
יצא לי לעשות איתם בשנה וקצת כמעט 23K שלקראת הסוף כתוצאה מנסיעה מרובה בכביש 6 ממש נוצר פרופיל מלבני שהקשה מעט על הטיות ובנוסף התחיל לזרוק לי בכניסה לפניה, סדקים החלו להופיע מיובש.
כעיקרון אני נוסע רגוע (כביש 6 130 -140 חצילים, ואם יש איזה כביש נחמד עם עיקולים יפים אז אני מרשה לעצמי להתפנק), ובימי אופנוען מאומן ובטיולים משתדל להנות מהאופנוע ולתת בגז. רוב הנסיעות הם מחוץ לעיר.
אני חושב שסה"כ הצמיגים בסדר כאלה כולבוינקים, לא דביקים ברמה מטורפת (והם גם לא אמורים היות ומדובר על איזה שיקוץ של טיורינג) וכן לא נוסכים ביטחון מטורף, אבל עושים את העבודה.
ע"פ פורמים בחו"ל עם האופנוע הנ"ל הצלחתי להגיע לקילומטראז דיי מכובד.

הצמיגים הוחלפו בפירלי אנג'ל GT (צמיגי טיורינג 100% כביש) שמרגישים יותר דביקים ומספקים יותר ביטחון לרדת נמוך ומרגיש שאפשר גם לרדת קצת יותר איתם (עם הטראיל הצלחתי לרדת עד הסוף).
בהמשך אני יתן סיקור יותר נרחב על החדשים שנכיר אותם יותר לעומק.
כעיקרון כצמיגים חדשים רציתי את הרוד 4 של מישלין היות ויש להם הרבה מאוד מחמאות בפורומים בחול גם על אחיזה ביבש וגם ברטוב אך לאורן זיתוני לא היה.
אם כבר און זיתוני אני רוצה לתת כמה מחמאות הבחור עובד ממש יפה, בצורה יסודית היה כייף לראות אותו ככה דואג ואכפתי, אחלה מקום להחלפת צמיגים.

כמו שכתבתי למעלה שיפורים או מידע שלפי דעתכם רלוונטי וחסר תגידו ואני יוסיף.