אהלן,
מה הכי משתלם היום מבחינת קליטה,גלישה ומחיר?
אהלן,
מה הכי משתלם היום מבחינת קליטה,גלישה ומחיר?
במחירים של סלולר היום - כולם בסביבות עשרות בודדות של שקלים, עם הפרשים זניחים - לא נראה לי שהמחיר הוא מה שמשנה. אני טועה?
אני ב 012 ממליץ. אין תקלות קליטה סבבה של אורנג' אינטרנט טוב
אני דווקא יכול להתלונן על הקליטה של אורנג'. יש לי פרטנר מהעבודה, ולפני זה היה לי (ועדיין יש לכל המשפחה חוץ ממני) גולן טלקום שרוכב על הרשת של סלקום (חלקית או מלא), וההבדל בקליטה ניכר לטובת גולן ברוב המקומות, או נגיד את זה אחרת - ביחס למה שאני רואה אצל אשתי, כמות המקומות שבהם אני על הגבול או מעבר לגבול של אובדן קליטה משמעותית יותר גדולה.
מבחינת נוחות התפעול העצמי, מגוון החבילות, נגישות בחו"ל, מסלולי גלישה בחו"ל וכו', אני בהחלט יכול להמליץ על גולן. אבל אין לי מושג אם המחיר של כל החבילות שלהם תחרותי ועד כמה. בכמה שהן עולות, לא נראה לי שזה עניין בכלל - בגלל זה שאלתי את השאלה למעלה.
ג'ק צודק. זה באמת כבר די זניח. אני בגולן 29 לחבילה בלתי מוגבלת.
הם עדיין קיימים?
מה לגבי WE ורמי לוי,יש למישהו ניסיון?
העברתי כל המספרים שלי לwe אחרי אין סוף תקלות בגולן
עלות סים אם אני זוכר בסביבות 20 ש"ח ,אין להם סניפים כלומר אין אפשרות איסוף עצמי ,(לא היה לפחות בתקופה שאני הזמנתי)
ולכן אתה יכול לבחור בשליחות שעלותה 20 ש"ח ,או משלוח בדואר ללא תשלום וכפי שאתה מכיר את הדואר לא בטוח מתי זה יגיע אם בכלל,בכל מקרה אתה לא מחוייב עד שהסים לא מופעל דרך האתר שלהם.
שירות הלקוחות שלהם טוב וישנו מענה לפניות, (לי אבד הסים במשלוח הדואר וישר זיכו את כרטיס האשראי) הקליטה טובה והם יושבים על רשת סלקום ,הגלישה מצוינת ולא נתקעת
ומהירה סה"כ התמורה הטובה ביותר לכסף ללא שטיקים והעלאת מחירים אחרי חודש או שנה.
יש אפשרות (עולה 20) שהסימס יגיעו עד הבית עם שליח
תודה .
רמי לוי
19.90