אופנוע עם מנוע קטן, כמו הCB300R אמנם יכול להתאים אבל הוא פחות נעים בכבישים מהירים. השיוט שלו הוא בסל"ד גבוה יחסית עם ויברציות משמעותיות ותיאורטית לפחות, יש לו פחות רזרבות לעקיפה (תיאורטית, כי בגלל ההגבלה לA1, הSV650 לא מרגיש נמרץ יותר במהירויות הגבוהות אבל הוא בהחלט מווברץ פחות בגלל הצילינדר הנוסף והסל"ד הנמוך).
לגבי הנוחות של הSV650, היא גם נראתה לי בסדר לפני שקניתי אותו אבל לא היה לי מושג. המימדים שלך שונים ויתכן שהוא מתאים לך הרבה יותר משהוא מתאים לי אבל משום שאתה נמוך יותר, אתה כנראה צריך להתכופף יותר ולרכב עם ידיים מתוחות יותר וגם זה לא כיף לאורך זמן. נייקדים כאלה פחות מתאימים לנסיעות ארוכות יומיומיות...
כשתשב על הCB500X, אני מאמין שאתה תגלה שהוא נוח הרבה יותר. אם תשב על הCB300R, אתה תראה שהוא גם הרבה יותר נוח מהSV650 (אבל כנראה פחות מהCB500X). לCB300R יש יתרון עצום בהתנהגות ובפשטות התפעול. שווה אולי לעשות עליו או על הדיוק 390 גם נסיעת מבחן ולו רק בשביל לקבל מושג לגבי ההתנהגות של כלים כאלה.
אגב, עוד אופציה ששכחתי ומקבילה לCB500X זה הבנלי TRK502X. הוא עולה פחות, מאובזר יותר והביקורות עליו טובות אבל הוא מעט כבד יותר ואני לא בטוח אם יש להם כלים זמינים במלאי.

ציטוט ההודעה בתגובה