אני לא יודע מה אתה מסוגל להרגיש בנסיעת מבחן כמה ימים אחרי שהוצאת רשיון (אני בכלל לא טרחתי מתוך הבנה שאין לי בסיס מתאים לשפוט ואני אפילו לא מסוגל לעלות איתו על כביש מהיר) אבל בSV650 אתה קונה בעיקר מנוע שנחשב מצוין כשכל המסביב הוא מאוד בסיסי.
אני 1.83 על 95 קילו והוא נמוך וצפוף לי, המושב שלו איום ונורא (צר, קשה ומסרס עם מבנה אלכסוני משונה), תנוחת הרכיבה לא נוחה לי (ברכיים כפופות יחסית וישיבה בזוית לא נוחה לאורך זמן), בולמי הזעזועים שלו לא טובים (מצד אחד קשים ולא מגהצים טוב שיבושים בכביש אבל מהצד השני גם לא במיוחד מרוסנים, לפחות לא עם המשקל שלי עליו), הבלמים שלו בינוניים והוא לא מאוד מתקשר.
גם בנוגע למנוע המצוין שלו יש לי כמה הסתיגויות.
בראש ובראשונה העובדה שאתה לא באמת מקבל את המנוע המצוין הזה. בגלל ההגבלה לA1, אתה מקבל מנוע שנכנס למצב של תרדמת קלינית בשלב שבו האחים הלא מוגבלים שלו מביאים בראש (החל מאיזור ה6000 סל"ד). הרבה חבר'ה צעירים קונים אופנועים מוגבלים ואז מסירים להם את ההגבלה אבל משום שהגיל שלי זהה לשלך ומשום שאין לי שום עניין בהרפתקאות מיותרות עם מערכת החוק אז זו לא אופציה עבורי.
בנוסף, למנוע הזה יש בלימת מנוע אגרסיבית. אתה משחרר את המצערת והוא נעצר. גם הכניסה שלו לפעולה היא יחסית אגרסיבית כי הוא לא מנוע קטן ויש לו הרבה כח בסל"ד נמוך. כששני אלה מצטרפים לבולמים עם התת-ריסון הבולט, אתה חייב להיות מאוד עדין בפעולת המצערת כי כל פשלה גוררת נדנוד לא נעים ואחיזה ירודה. מצד אחד זה בית ספר לא רע לעבודת מצערת אבל מהצד השני זה טרחני ומעייף לאורך זמן.