ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
תביא סיבוב

מסדרת הדיוק, רכבתי רק על ה-200.
אכן ישב טוב על הכביש יחסית לקטגוריה, ולא מאמין שה-CB לסוגיהם יתנהגו טוב בותה מידה.
על הארגונימיה אני לא מתווכח - זה באמת מאוד אינדיבידואלי, ואתה בחור גדול.
אבל "ספוגיות", "היעדר פידבק"... מ-SV? אני מאמין שזה מעיד על בעיה אצל הרוכב, או בעיה באופנוע ספציפי.

אני רק שאלה:
באיזה תדירות אתה בודק לחץ אוויר בצמיגים, כמה אתה מנפח והאם אתה עושה את זה על צמיג קר או חם?
איזה צמיגים יש לך על האופנוע, ומה מצב הבלאי שלהם?

הביטוח לא מרשה לי לתת סיבוב

אני מהנדס פדנט! בודק לחץ אויר כל שבוע על צמיג קר וממלא עם משאבה ידנית (גם משמן את השרשרת בתדירות דומה). מנפח ללחץ שמומלץ על ידי היצרן (33 מלפנים ו36 מאחור) ולא הגעתי למצב שבו היה חסר לי פחות מ2-3PSI.
הצמיג הקדמי הוא מקורי (דאנלופ קוואליפייר J) והמצב שלו בסדר גמור.
הצמיג האחורי הוחלף לפני 500 ק"מ למצלר M3 בגלל פאנצ'ר בכביש מהיר בשילוב נוביות שגרמה לי לחשוב שמה שאני מרגיש זה בגלל הרוח החזיתית החזקה באותו יום... לא אסון גדול משום שלא נשארו לו יותר מ1000-2000 ק"מ לתת. גם הצמיג הישן וגם החדש מרגישים דומה והם צריכים להיות דביקים מספיק.

הסדרה החדשה של הונדה מגיעה עם מזלג עם בולמים הפוכים של showa וגם המתלה האחורי צריך להיות יותר טוב מהסטנדרט. כל המבחנים שקראתי וראיתי מציינים במפורש את האיכות שלהם. גם בולמי הWP ההפוכים של הדיוק 390 נחשבים מצוינים. עבורי, שניהם הרגישו נטועים חזק הרבה יותר בקרקע במקביל לגיהוץ הרבה הרבה יותר טוב של שיבושים. הCB300R היה כיפי נורא ומאוד קל לשליטה. הדיוק 390 גם מרגיש נהדר והמנוע שלו מושך מצוין (אבל הכלי הספציפי שקיבלתי חיזק אצלי את החששות המוכרים ביחס לתוצרת ולדגם - הוא לא היה לגמרי תקין)
לעניין הפידבק מהSV, זה יכול להיות עניין של משקל (כשבדקתי במחשבונים של racetech ושות, זה די היה ברור שהמתלים המקוריים לא מכוונים עבור המשקל שלי) וזה גם יכול להיות עניין של כוונון יצרן כי הוא בסדר יחסית בנסיעות מהירות/מפותלות. הבעיה העיקרית שלי איתו היא בנסיעות עירוניות. בכניסה לסיבוב צר או מעגל תנועה במהירות נמוכה יחסית (של עד30-40 קמ"ש), התחושה היא מעורפלת. כן, בלימה לפני פניה, הטיה וגז רציף במהלך הפניה עוזרים לתחושה אבל שיבושים בכביש מורגשים ומשפיעים מאוד ובשום שלב הוא לא מעניק את תחושת הבטחון שהיתה לי עם הדיוק 390 וה300R (וזה למרות העובדה שאת הSV אני מכיר הרבה יותר טוב).