הנינג'ה 600 וה-R6 עושים בערך 270 קמ"ש. לאם.וי יש אומנם עדיפות בנפח אבל חוסר בצילינדר. כך שהם כנראה עושים, פחות או יותר, את אותה מהירות סופית. פלוס מינוס כמה קמ"שים
נתון המהירות הרשמי של ה MV אוגוסטה מדבר על 250 קמ"ש, ברור שהספידומטרים קצת אופטימיים, אבל קשה לי להאמין שעד כדי כך אופטימיים,
הבעיה שהנפח הזה נדיר יחסית, וקשה להשוות. לגבי שיפורים קשה לי להאמין כי יצא לי לעבוד קצת עליו והצפיפות של הרכיבים הנחבאים מאחורי הפיירינג מטורפת ברמה של קושי להשחיל מחט.
הנינג'ה 600 וה-R6 עושים בערך 270 קמ"ש. לאם.וי יש אומנם עדיפות בנפח אבל חוסר בצילינדר. כך שהם כנראה עושים, פחות או יותר, את אותה מהירות סופית. פלוס מינוס כמה קמ"שים
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
הכל תלוי כמה הוא מזייף. יש סרטון של r6 סוגר 300 ובgps בקושי עובר את ה250. אז אם זה באמת 282 אז זה מאוד מרשים.
מרשים כן, השאלה אם אופנוע עם מהירות סופית גבוהה יכול להיות בטוח ללא יציבות כיוונית גבוהה.
בכל מקרה במצערת מלאה הסאונד הוא המרשים ביותר ששמעתי אי פעם מאופנוע.
כמו שאמרו, תיתכן סטיה (ואפילו ניכרת) בין מה שמוצג על לוח השעונים לבין המהירות האמיתית.
אבל מה שיכול להסביר יותר טוב את העניין זו העובדה שעל האופנוע הזה מותקן קיט RC של MV שמשפר את הביצועים של האופנוע ומוסיף לו על הנייר עוד 5-6 כ"ס, וזה לפני שיפורים אחרים. זו לא השערה מופרכת שלי - זה מופיע בתגובות לסרטון.
אז כשעושים 1+1, זה מתחיל להישמע די הגיוני. ובכל מקרה מרשים למדי.![]()
מנסיון שלי אכן ה MV AGUSTA F3 675 סטנדרטי מגיע למהירויות כאלה על השעון .
אם השעון מדויק או לא , לא יודע אבל אכן מרגיש מהיר ויציב לחלוטין !
ליאור
עובד ב ה.מ מוטורס כמנהל תחום אופנועי הכביש