ציטוט נכתב במקור על ידי mastery צפיה בהודעה
תודה על התשובות. מתלבט אם לרכוש F750GS. ברור לי שכל עוד יש אחריות אני יכול להיות שקט. הבעיה באמת זה מה קורה אחרי וגם בנוגע לתוספות ושידרוגים שאני חושב אולי להוסיף. פשוט נדהמתי שכל תוספת (מגן מנוע, מגן רוח , ארגז וכו הם דפקו לי מחיר של אלפי שקלים ויותר מפי 2 ממה שעולים עבור אופנועים אחרים). מעניין אותי אם בכל טיפול ובכל חלק שאולי אצטרך להחליף המחיר יעלה פי 2 או שזה מחיר פחות או יותר כמו אופנועים אחרים.
החזקתי למשך שנתיים F800ST שבבסיס יש לו את אותו המנוע. רוב הטיפולים, בוצעו באופן עצמאי לחלוטין, אך גם שהצטרכתי מוסכים מורשים עלויות הטיפולים היו די זהים לטיפול בכלי יפני. אפילו בזמנו, חלק מהחלפים (פילטר שמן ואוויר) עלו פחות מהמקבילים בקוואסאקי או הונדה לדוגמה, עד שדלק מוטורס "עדכנו" מחירים.
עכשיו בקשר לאבזור וקסטומזציה, יש לבימרים אין סוף חלקי אפטרמרקט מחברות מצוינות (וונדרליך, טוראטק, GIVI ומי לא בעצם) שניתן לקנות אונליין ללא הצורך ביבואן, שגם עם שילוח, מכס ושאר ירקות עדיין ישתלם לך לרוב, עם הסתייגות אחת כשמדובר בחלק בעל בגודל/משקל חריג.
אוכל בהמשך להמליץ לך על כמה חנויות שמוכרות מלאי עצום של חלקים לבימרים.