עליך בתיק בית ספר.
הם קפדנים, אז בWIZZ PRIORITY אתה יכול לקחת תיק בית ספר וטרולי קטן.
פעם דיברו כאן,חיפוש לא מוצא.
אני טס עם חברה WIZZ .יש גודל של מזוודות,מה מותר לקחת לסלון המטוס 55X40X23 ו 40X30X20 .
קסדה לא נכנסת .ממישהו שמעתי שהחברה די קפדני בודקת כל מזוודה.
מה עושים?
בטן המטוס?
עליך בתיק בית ספר.
הם קפדנים, אז בWIZZ PRIORITY אתה יכול לקחת תיק בית ספר וטרולי קטן.
השאלה שלי מפורטת למעלה
די מפורטת
שים על הראש
הגודל מתייחס למה נכנס בתא שמעל הראש שלך או מתחת למושב.
מאחר במידות בדרך כלל מתייחסים לקופסא במובן של X*X*X אז כן קסדה לא נכנסת. אבל מותר לעלות עם קסדה על המטוס, הם בודקים לא רק מידות אלא גם משקל ונפח.
לא הטסתי קסדה עם WIZZ אבל כן עם טורקיש. והמידות פחות או יותר אותו דבר. אז לא נראה לי שיעשו לך בעיה.
אבל: אתה מוזמן להתקשר לWIZZ / לשלוח אימייל לשירות לקוחות האיכותי שלהם ולקבל תשובה.
עם משקל -אין בעייה,השאלה לגבי מידות.
מה הכוונה "שירות לקוחות האיכותי שלהם" -הם באמת טובים בשרות ..או זה בצחוק?
עשיתי את זה 3 פעמים, בתוך תיק הבד שהקסדה מסופקת איתה ללא בעיה, זכותך לקחת תיק יד וככה זה נחשב.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
לא הייתי מעביר קסדה במזוודה גם אם הייתה נכנסת - מתכון בטוח לנזק. בפעמים שתסטי עם קסדה היא הייתה בתיק גב. תמיד גרם לבדיקה אקסטרה ותמיד עבר בשלום.
דרך אגב,למה חיפוש לא עובד כל כך טוב?
או לא מוצא כלום..או כל מני נושעים לא קשורים בכלל.
אני טס אצלם הרבה ולוקח את הקסדה איתי כמו שהיא (טיסה של שעתיים), אף פעם לא מעירים עליה ואני תמיד מניח אותה על הרגליים כל הטיסה.
פעם אחת בלבד נאלצתי להשאיר אותה בתאים שמעל הראש כי ישבתי מול דלת החירום ואסור להשאיר שם שום ציוד.
1000RR
העלתי שתי קסדות למטוס עם תיק הבד שלהם, לא היתה שום בעיה עם זה והקסדות נכנסו בקלילות לתאים מעל המושבים.
שאלה קשורה /לא קשורה.
נניח שקניתי קסדה בחו"ל ומביא אותה איתי לארץ,איך מתייחסים לזה מבחינת המכס? שואלים שאלות? עלולים לקחת אותה ולדרוש בדיקות וכאלה?
או נשאל זאת אחרת איך מביאים קסדה מחו"ל בטיסה מבלי להסתבך.
תודה
קונים, מזדכים על המע"מ באירופה. וחבר שלי שעשה זאת סיפר לי שכשעצרו אותו הוא סיפר להם שהוא יצא איתה מהארץ.
עכשיו ברצינות מכס ישראל בכניסה לארץ יותר מחפש: יהלומים,כסף,סמים,פאקטים של סיגריות (לא 4 אלא 40) אלכוהול (שוב לא 2 אלא 40)
הוא לא מחפש האם הבאת קסדה שעלתה 300 יורו או 700 יורו.
עצרו אותי עם 2 צמיגים של מישלין שאלו אותי כמה זה, הראתי קבלה על 150יורו ובזה נגמר הסיפור.
נכנסתי עם כלבה לארץ - הלכתי למסלול האדום כמו ילד טוב להראות ניירת מסודרת, לקח למוכס 5 דק' להגיע, כשהגיע שאל אותי מה אני רוצה. הראתי לו את הכלבה. לא עיניין אותו המסמכים בעט אותי לדרכי, והוא לא הבין למה הקמתי אותו מהכסא שלו בשביל השטות הזאת.
אז אתה יכול להירגע עם הקסדה.