אהלן חברים,
לפני כחודש מכרתי את האופנוע האחרון שלי, MT-07 יפהיפייה ושמור - לא בלב שלם, אלא בגלל שאני נכנס ללימודים כרגע ותחזוקת אופנוע כבדה לי על הכיס, ולצערי לנסיעות מנהלתיות השירות שהוא מספק לי נחות לעומת שירות של רכב. אני לא הרבה בפקקים, כך שפשוט קניתי לעצמי רכב ידני משומש ונחמד שיעשה את העבודה.

למרות שאני שלם עם ההחלטה מהזווית הפרקטית - אין מה לעשות, בטוח שתבינו כמה התחושה צורמת. לצערי מפחד למצוא את עצמי עכשיו שנים ללא כלי משלי, נהנה ממנו בסופי השבוע לפחות.

שקלתי להביא אופנוע שטח. אמנם אחד זול, אבל לטענת הרבה חברים זה יכול להיות פתרון זול יותר שיחזיק לי את התחביב פעיל לפחות בסופ"שים כשלנסיעות מנהלתיות עדיין יהיה לי את הרכב.

עכשיו אגיד את האמת: מהיום הראשון שלי על אופנוע הייתי רוכב כביש ואני לא יודע כלום על שטח, אבל מאוד מסקרן אותי לנסות משהו חדש, ולא הייתי רוצה לחשוב שעכשיו במשך שנים של לימודים לא אוכל ליהנות בשום צורה מהתחביב המדהים הזה.

השאלה - האם הדבר הזה ריאלי?
להציב תקציב של כ-10,000 לכלי? כמובן לא כולל ציוד שחלקו יש, חלקו יכול להשיג מחוץ לתקציב.
האם יש צורך בביטוח לכלי שטח?

שוב, סלחו לי אבל לא יודע כלום על שטח, והאינטרנט עושה לי הרבה סדר אבל גם הרבה בלאגן, קיוויתי שתוכלו להקל עליי קצת.

סופ"ש מוצלח חברים.