לא יודע מאיפה זה בא עלי. למה שהמחרשה תישבר? איזה משקל כבר יש עליה? מאוד מוזר. בכל מקרה היא נשברה ועל הדרך דאגה לשבור איתה את הפלסטיקה שמחזיקה ): .
יש למישהו מושג מה לעשות ולמה זה קרה?
צריך להגיע לי עוד מעט מהאיבי ערכה להלחמת פלסטיק. עד אז אני חושב לרכב עם מספר על התיק.
כבר מצרף תמונות
טוב חברה.
תקינתי את זה לבד
את מי שזה מעניין איך:
https://www.fxp.co.il/showthread.php?t=19417645
אשמח לשמוע חוות דעת מה דעתכם על התיקון
שבת שלום!
למרות המצב שנקלעת אליו, זה יפה שהפעלת את הראש ובנית במו ידיך תושבת למספר במו ידיך וגם ההלחמה נראית מספקת.
מה שכן חשוב לציין - הפלסטיק שאליו חוברה המחרשה נשבר מהסיבה הפשוטה, כי הוא לא תוכנן במקור ע"י המהנדסים להחזיק את תוספת המשקל.
האלומיניום אמנם קל יחסית לפלדה אך כבד יותר מהפלסטיק המקורי, תוסיף את תוספת המומנט על נקודת החיבור במיוחד בכבישים משובשים, והנה התוצאה לפניך.
לצורך העניין, אם אתה עדיין מתעקש להשתמש במחרשה חליפית, יש לך ידיים טובות מספיק כדי לחשוב על פתרון יצירתי שבו תבנה בסיס מחוזק ע"מ שלא תישבר הפלסטיקה בשנית.
ואם כבר על מחרשות חליפיות עסקינן, היתרונות (שזה נראה טוב יותר - מאוד אינדיבידואלי) נופלים אל מול החסרונות:
1. רכיבה בגשם תשאיר את הרוכב ואת הזנב מטונף, וכל הקסם שהיה במחרשה המקורית - נעלם
2. לא חוקי (אמנם לא יהרוג אף אחד), רק ייצור אנטגוניזם במקרה ושוטר עוצר לביקורת
3. לא עובר טסט ברוב המקרים, דורש הרכבת המחרשה המקורית במקרים ואין אור מספר
4. גורם לצרות שלא חושבים שיכולות לקרות..בדיוק כמו המקרה שלך
אני בטוח שיש עוד כמה שלא עולים לי בראש עכשיו, בקיצור, ממליץ לך לחבר את המחרשה המקורית חזרה ולהנות מהאופנוע כפי שהוא. זה לא כמו מאותתים ותוספות בלינג בלינג שאין להם פונקציונליות.
בהצלחה!
נערך לאחרונה על ידי Oznik; 18-01-2019 בשעה 19:20.
אחדד את התשובה של אוזינק: המחרשות האלו תפוסות ע"י 2 ברגים שיוצרות נקודת ציר, "כוח" פנימה (לכיוון הבולם) או אחורה לרוב יפעילו לחץ על החלק הכי חלש שזה הפלסטיק. מחרשות מקוריות לרוב תפוסות ע"י 4 ברגים מה שמשפר את פיזור האנרגיה בכיוונים הללו.
לגבי הריתוך: אישית אוהב שהלוחית יושבת כמה שיותר על משטח ישר\אחיד, את הברזל היית יכול לחבר אחד לשני ולא אחד על השני בשביל ליצור משולש עם שטח פנים אחיד.
תודה חברה .
ומודציק בעזרת מלחם רגיל ומעט תוספת פלסטיק
מנסיון שלי הלחמה מהצד הפנימי בצורה שמזכירה תפר ריתוך (אין לי איך לתאר את זה טוב, בגדול דוחפים כל פעם קצת חומר על הגל הקודם בתפר), ומילוי הגלים של התפר באפוקסי. בניגוד לסתם מריחת הפלסטיק והוספת פלסטיק חדש. נותנת תוצאה טובה וחזקה גם בנשיאת עומס.
חברה יש פה בלבול קטן. יש אלומניום מעל הפלסטיק שאליו מתחברת המחרשה. המחרשה לא יושבת על הפלסטיק
מה שכניראה קרה זה שאחד הברגים של המחרשה השתחרר והמחרשה נפלה לגלגל האחורי שהעיף אותה ( כניראה בכמה עשרות קמש טובים) ישירות לפלסטיקה.. וככה היא נשברה
עריכה: כמו שגם רואים בתמונה. השבר הוא לא איפה שמתחברת המחרשה אלא יותר פנימה