עם כל הכבוד,
המערכות הללו נועדו לחפות על היסחי דעת של נהגים.
רוכבים שלא מרוכזים בכביש, מקומם בבית העלמין.
לא ראיתי את הוידאו אבל זה נשמע מעניין ומבטיח, לדעתי זה יוסיף לבטיחות מה עוד שהמחיר אטרקטיבי
מעניין אם יוסיפו אפשרות הקלטה זה יהיה מעולה.
https://www.ynet.co.il/articles/0,73....html#autoplay
עם כל הכבוד,
המערכות הללו נועדו לחפות על היסחי דעת של נהגים.
רוכבים שלא מרוכזים בכביש, מקומם בבית העלמין.
אם אתה מדבר על גדרות ההפרדה, אז לא.
תתיחס להערה שלי בפרופורציה (יעני הקצנה).
עד שיכנס לוביסט ויכפה על כל הרוכבים את המערכת.
מה שחסר לי זה צפצוף אגרסיבי בקסדה, בכל פעם שנהג לפני בולם. בטוח יעזור לשקט הנפשי.
העיקר שיוריד את מחירי הביטוח!!
כן בטח על מי אני עובד..
Sent from my S60 using Tapatalk
יש יותר סיכוי שיחייבו אופנועים להתקין את המערכת על חשבון הרוכב, ישאירו את מחיר הביטוח זהה ויעלו למי שאין לו מערכת כזאת.
למען הסר ספק אני עובד בחברה.
אנחנו לא מובילאי, אנחנו מפתחים מוצר מנקודת מבטו של הרוכב, כמערכת מצילת חיים (ולא מערכת הצקה לחושים)
כמי שרוכב עם המערכת כמעט כל יום, אני רוצה להבהיר כמה דברים:
אמצעי התקשורת הראשון שלנו הוא ויזואלי, רק לאחר מכן במידת הצורך זה מגיע לאודיו.
אנחנו עובדים קשה מאוד כדי להבין מה הרוכב מנסה לעשות( רכיבה בנתיב/השתחלות/עקיפה/פניה וכו'), האם הוא בשליטה, והאם הוא ערני לסביבה, ורק במידה ויש חשש אנחנו מתריעים.
(בשונה ממערכות רכב אשר יתריעו גם שאין סכנה, דוגמא- מעבר נתיב בכביש מתמזג ללא איתות)
לדעתי הישום פחות טוב. המראות ברוב האופנועים שאני רוכב עליהם הם לא משהו. קטנות, במיקום לא נוח, ולא באמת משתמש בהן.
אולי כדאי לשים את הלדים בתוך הקסדה יש המון מקום ריק שיכול להדליק נורה בשדה הראייה שלא תציק
Sent from my SM-A730F using Tapatalk
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
לגבי הקלטה: כן, המערכת שומרת את הוידאו לשימוש הרוכב.
קשה לי להסביר ממה זה שונה מימובילאי, או לתת דוגמא יותר טובה בלי לחשוף דברים שאיני אמור לחשוף.
ולגבי האיתות, אני מסכים בכללי, ניסיתי להסביר שמעבר נתיבים ברכב ואופנוע לא תמיד זהה, לדוגמא בהשתחלות בין רכבים בפקק עומד, דבר שמובילאי יצפצף עליו, כאן המערכת שלנו יודעת לזהות ולהתאים את עצמה למצב ולסיכונים שלו.
יהיה פתרון כלשהו לקסדה, יש מספר מערכות בבדיקה.