במקום לעשות דיון של ״מה עדיף״, שבו כל אחד מנסה להכנס לנעליו של הפות״ש, אני רוצה לנסות לגוון קצת ולעשות את זה מעט אחרת.
אחרי תקופה נהדרת על ה-nc, אני רוצה לרדת מה-DCT.
הבנתי שאני בן אדם פשוט ויכול למצוא את הכיף שלו כמעט על כל אופנוע, לכן לא מחפש משהו שתפור עלי.
כדי שיהיה כיף, אני אגדיר את זה כמשחק.
יש לכם 35 אש״ח לבחור אופנוע אחד ויחיד לתקופה של שנה-שנתיים שיתאים לצרכים שלכם.
התנאי היחיד הוא שעל האופנוע הולך להיות מורכב ארגז.
מה הייתם בוחרים, ומדוע?
ניתן להתגמש במחיר, אך מעט ושיהיה מוצדק.![]()
NC750X.jpg
NC ידני, שנתון מתקדם ככל שהתקציב יאפשר..
x-max 250 2013 -> nc700x 2012
אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !
אם אתה חי לפי אודומטר ולא ספידומטר, לך על ויסטרום 650\1000 מזווד ויש לך מכונת כיף\טיול ומקום לקניות\תיקים לצימר.
Grasshopper AT 2016
Vstrom 650 2011
CB250R 2011
כנס ל יד 2 בצע סינון של מחיר עד 38000 ש"ח בתקווה שהמוכר טיפה גמיש
סנן ליד 1 גג שנייה
חפש שנתון גבוה אפשרי ותראה מי מהמועמדים מעמיד לך!
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אני לא באותה נק' היום קשה לי לחזור אחורה אם להחליף את מה שיש לי זה רק במשהו טוב יותר או יקר יותר, מי אמר BMW 1250 ADV
אם אתה מחפש רק כלי שעשועים בלי חשבון יש המון אופציות מענינות אפילו האסקי 460 נושך
יש המון אספנות מעניינים אני הייתי הולך על טיריונף 750 בשביל הכל...
טרייסרים 07 כלים חצי ליטר פלוס מינוס שנתון גבוה יחסית שוב זה אתה נגד שאר העולם לדיעה שלי אין משמעות.
אולי מונסטר של דוקאטי. ורסיס זה אופציה 2012 סבבה אם אתה לקוי ראייה.
אבל אני דפוק אז בשבילי (וזה עומד בתקציב יש אחד ב-35):
![]()
בגדול, ה-GS עלה לי 11, עם ארגז ואחרי 43 אלף ק"מ אני מאושר עם הקניה, והאופנוע עונה לי על צרכים.
ב-35 אלף? כנראה שויסטרום 650. רק כי אמרת ארגז. בלי ארגז - הייתי הולך עם דיזל ובוחר ב-W800. הכי קרוב לוינטג' בריטי מודרני שיש פה.
זה, או CB750 Four במצב טוב.
בפורום אספנות אופנועים בפייס עולה מדי פעם, היה שייך לרן אמתי שיפוץ מדהים נע באזור המחיר שלך.
https://www.facebook.com/ran.amitay.3/photos
זה האופנוע שלו
בכלל, אם אתה מחפש כלי פאן לסופי שבוע או משהו מיוחד צצים שם דברים מדהימים, אבל זו חבילה שצריך
להבין אצת ההשלכות שלה.
אגב רכבתי על אחד כזה חווית רכיבה מדהימה.
לפני כחודשים הייתי בהתלבטות דומה, חפשתי משהו לעבודה ובא לי להקיא כבר את הבורגמן 400 אני אציין שאני רוכב משנת 2007, עם המון המון קילומטרים והחלפות צמיגים, וכבר יצא לי לרכוש כמה וכמה כלים ו2 מהחברה ( קטנועים לא נחשב ),אם אתה מחפש חבר טוב שמתנהג יפה אמין צנוע וחתיך (בצביעה הנוכחית במיוחד) אני ממליץ לך לשקול את הSV650 ( עם ארגזי צד) או לפחות קח נסיעת מבחן, הוא חמוד, והוא חבר טוב שמבין אותך ונכון שיש סטיגמה לאופנוע הזה של מתחילים. אני פחות מתחבר לאמירה הזאת כי זה לא יעודו בחיים,20190110_132252.jpg
היה בבעלותי SV 3 שנים. צריך לגוון קצת
באמת שאם לא הייתי נתקף בחילה בכל פעם שאני רואה אמטי09, החיים היו הרבה יותר קלים.
ויסטרום וכשתגדל והמחירון שלו ירד, תקנה לך טרייסר 900, אתה תעוף.
Tracer 900