ניסית לפנות לעופר אבניר במסגרת רצון טוב?
זה לא משהו שאמור לקרות בכלי יפני מודל 2016. האחריות הסתיימה לא מזמן כך שייתכן שהם יבואו לקראתך.
שלום לכולם, +
לאחרונה הלך לי המוח ABS (מחשב) החלק הכי יקר בABS הלכתי למוסך ידוע שמטפל באופנועים של סוזוקי וקיבלתי הצעת מחיר של 13,200 ש"ח אין לי את הכסף הזה וממש לא הולך לשלם סכום כזה הזוי, בגלל זה אני פונה אליכם חברים יקרים אני צריך את החלק הזה מאיפשהו אם מישהו יכול לעזור לי אז אני מאוד אשמח, חיפשתי עם חבר בארצות הברית החלק הזה עולה 700 דולר (2600 ש"ח) אבל החלק שהוא מצא לא מתאים לאופנוע שלי אני יכול להזמין רק מאירופה יש לכם איזשהו רעיון איפה להשיג את החלק הזה?, וגם ניסיתי בחלקי חילוף יד 2, ואיביי, אליאקספרס, וניסיתי גם בטוטלוס תל אביב, אני כרגע תקוע ללא ABS וחייב עזרה שלכם חברים.
תודה רבה והמשך ערב טוב.
מקט של החלק: 5561008J01
החלק נקרא : UNIT ASSY HYDRAULIC
בגדול זה מוח-מחשב ABS של אופנוע GSR750 - 2016
נערך לאחרונה על ידי Astrix2212; 21-01-2019 בשעה 02:03. סיבה: הוספת מידע רלוונטי
ניסית לפנות לעופר אבניר במסגרת רצון טוב?
זה לא משהו שאמור לקרות בכלי יפני מודל 2016. האחריות הסתיימה לא מזמן כך שייתכן שהם יבואו לקראתך.
הזמנתי את החלק ב850 ש"ח, חסכתי 10,000 ש"ח לא כולל מע"מ פשוט גנבים בארץ !
ואסף אחרי שהאחריות נגמרה אין עם מי לדבר....
למיטב זכרוני, חלקי חילוף הקשורים למערכת הבלמים אסור לייבא משומש. רק חדש.
לכן השאלה על המכס/מס קניה/מע''מ לא רלוונטית. אם זה ייעצר זה ייעצר לחלוטין.
או שתביא חדש, או שתביא משאבה הידראולית לבוכנה של מכונה כלשהי אהמ...אהמ...
מה עושים במצב כזה?, איך לגרום למכס שלא יעצרו את זה, אולי לבקש מהחברה ששולחת שיגדירו שזה מתנה בישבילי? וזה לא חלק..
הייתי באותו סיפור לפני כמה חודשים עם ABS שהשיב את נשמתו לבורא, האופנוע הושבת לכמה חודשים.
המכס לא בדיוק אידיוט ויעצור לך את החלק. אם אתה רוצה ללכת בדרך הישר אתה מגיש בקשה מתאר את החלק וכו' ....
אם יבקשו ISO לחלק, תגיד להם שאינך יבואן, אלא מייבא לצרכיך. וגם אז לא בטוח שיאשרו.
אתה מוזמן לנסות לקבל אישור ייבוא. שים לב שאם תתחכם ולא תקבל אישור יבוא, והחלק ייעצר אתה בבעייה.
אם אתה טס לחו"ל תביא במזוודה.
קרא בקישור - אינני ממליץ על חברה כזו או אחרת לצורך ייבוא תבחר אתה איך לייבא את החלף :
http://ushopsmotors.co.il/importing-spare-parts/
GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.
הבנתי, ביקשתי מהמוכרים שירחמו עליי וירשמו שזה מתנה וללא מחיר ושזה חלק לאופניים חשמליים..
מקווה שזה יעבור בשלום...
מאמין שיעבור לך בלי בעיה. זה חלק ממש קטן יחסית וגם ללא בירור בכלל לא ברור למה הוא משמש.
מהפה שלך לאלוקים 😊